Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Sam said: Atatürk'ün gençliğe hitabesi sticky, onu da aç bak bir de ona gül madem. gençliğe hitabe 20. yüzyıldan kalma yalnız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bence lolkbye diye konuşsunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 cihat > ulus tartışmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 fetullah gulen laikciymis ve islamci alerjisi varmis demek bunu ogrenmis olduk hergun yeni birseyler ogreniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mighty_THoR said: hala insanların anlayamdığı şey arapların bize bir faydası yok ama israilin bokuna muhtacız. israil olmazsa ucakların uçmuyor çünkü software i sen yapmadın israil olmazsa gece ucamıyorsun çünkü heronları israil üretiyor israil olmazsa sınırlarını kontrol edemiyorsun çünkü insansız hava araçlarını israil yapıyor israil olmazsa tanklarını haraket ettiremiyorsun çünkü tankların yenilenmesini israil yapıyor israil olmazsa terörist ile savaşamıyorsun çünkü bilgiyi sana beceriksiz mit değil adamların mossad ı veriyor. israil olmazsa mal satamıyorsun çünkü avrupa ve amerika kotalarını israil kontrol ediyor. daha sabah kadar sayarım biriside araplar ne işe yarar onu saysın eski bilgi bunlar, 4 tane AWACS uçuyor olması lazım şu anda ( geçen sene giriyordum neredeyse yazılım yenileme projesine ) En azından hazırlar, AWACS ne peki? 24 saat havada uçan 400km çapında bir alanda gece gündüz kuş uçsa bilen bi sistem. Ciddi çalışıyor TSK, sadece sen ben bilmiyoruz bunu, bilmemize de gerek yok.Tank konusuna girmiorm bile. İkna et bakalım 1 tane arap liderini 1 dakikalığına petrol akışını durdurmaya, gör bakalım etkiyi =). Mal olmasalar, paraya ruhlarını satmasalar çok güç var ellerinde ya.. Beceriksiz Mit ne bu arada ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Sam said: Aket-Atum said: "hakan albayrak" said: Hatta, "Yük gemilerine muhakkak müdahale edeceklerdir, ama dünyanın dört bir yanından muteber kimselerin bulunduğu bir yolcu gemisine müdahale etmekten inşaallah imtina ederler" diye konuşuyorduk aramızda. bu adamlar cidden aralarında böyle mi konuşuyor? Elrond rp si lan bu ahahaha Atatürk'ün gençliğe hitabesi sticky, onu da aç bak bir de ona gül madem. bu forumda bu kadar saçma ve gerizekalı bir laf görmedim. Saeros verilmesi gereken cevabı vermiş çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 arkadaşlar buna türkçe diyoruz, biz belli kelimeleri kullanmayınca onları tdk tedavülden kaldırmıyor. ya da yaşa özel kelime paketi uygulaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Suark said: Mighty_THoR said: hala insanların anlayamdığı şey arapların bize bir faydası yok ama israilin bokuna muhtacız. israil olmazsa ucakların uçmuyor çünkü software i sen yapmadın israil olmazsa gece ucamıyorsun çünkü heronları israil üretiyor israil olmazsa sınırlarını kontrol edemiyorsun çünkü insansız hava araçlarını israil yapıyor israil olmazsa tanklarını haraket ettiremiyorsun çünkü tankların yenilenmesini israil yapıyor israil olmazsa terörist ile savaşamıyorsun çünkü bilgiyi sana beceriksiz mit değil adamların mossad ı veriyor. israil olmazsa mal satamıyorsun çünkü avrupa ve amerika kotalarını israil kontrol ediyor. daha sabah kadar sayarım biriside araplar ne işe yarar onu saysın eski bilgi bunlar, 4 tane AWACS uçuyor olması lazım şu anda ( geçen sene giriyordum neredeyse yazılım yenileme projesine ) En azından hazırlar, AWACS ne peki? 24 saat havada uçan 400km çapında bir alanda gece gündüz kuş uçsa bilen bi sistem. Ciddi çalışıyor TSK, sadece sen ben bilmiyoruz bunu, bilmemize de gerek yok.Tank konusuna girmiorm bile. İkna et bakalım 1 tane arap liderini 1 dakikalığına petrol akışını durdurmaya, gör bakalım etkiyi =). Mal olmasalar, paraya ruhlarını satmasalar çok güç var ellerinde ya.. Beceriksiz Mit ne bu arada ya :) awacs ın ne olduğunu buradan öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Sam said: arkadaşlar buna türkçe diyoruz, biz belli kelimeleri kullanmayınca onları tdk tedavülden kaldırmıyor. ya da yaşa özel kelime paketi uygulaması yok. Aslında Sam, orada kulağa yada bu durumda göze batan kelimeler Arapça. Nasıl hoşçakal yerine bye kullanılmasına laf ediyorsam oradaki o Arapça kelimelere de laf ediyorum. TDK sözlüğüne gir bak, Elrond rpsi dediğim kelimelerin çoğunun yanında "Ar." yazıyor. Yaşa özel kelime paketi uygulaması da aslında bayağı var, hatta farkında olmayabilirsin ama bölgeye göre kelime paketi uygulaması da var :) 100 yıl önce konuşulan dil ile bugün konuşulan dili karşılaştırmıp "aç ona da gül o zaman" demen kadar abes yine söylediğin bu laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Lütfen saygılı tartısın bana 3000 sayfalık baslıgı kilitlettirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Aket-Atum said: Aslında Sam, orada kulağa yada bu durumda göze batan kelimeler Arapça. Nasıl hoşçakal yerine bye kullanılmasına laf ediyorsam oradaki o Arapça kelimelere de laf ediyorum. TDK sözlüğüne gir bak, Elrond rpsi dediğim kelimelerin çoğunun yanında "Ar." yazıyor. muteber, imtina, muhakkak: tdk sözlüğünde çıkıyor bye: tdk sözlüğünde çıkmıyor said: cehalet isim (ceha:let) Arapça ceh¥let Bilgisizlik. bu durumu izah etmek için arapça olmayan kelime bulamadım maalesef, kusura bakma. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Absolut said: Lütfen saygılı tartısın bana 3000 sayfalık baslıgı kilitlettirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Minigun resmi var Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 devekuşu kabere de ki deliler gibisiniz. yoksa siz süleyman demirel'in akrabasi misunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mighty_THoR said: Suark said: Mighty_THoR said: hala insanların anlayamdığı şey arapların bize bir faydası yok ama israilin bokuna muhtacız. israil olmazsa ucakların uçmuyor çünkü software i sen yapmadın israil olmazsa gece ucamıyorsun çünkü heronları israil üretiyor israil olmazsa sınırlarını kontrol edemiyorsun çünkü insansız hava araçlarını israil yapıyor israil olmazsa tanklarını haraket ettiremiyorsun çünkü tankların yenilenmesini israil yapıyor israil olmazsa terörist ile savaşamıyorsun çünkü bilgiyi sana beceriksiz mit değil adamların mossad ı veriyor. israil olmazsa mal satamıyorsun çünkü avrupa ve amerika kotalarını israil kontrol ediyor. daha sabah kadar sayarım biriside araplar ne işe yarar onu saysın eski bilgi bunlar, 4 tane AWACS uçuyor olması lazım şu anda ( geçen sene giriyordum neredeyse yazılım yenileme projesine ) En azından hazırlar, AWACS ne peki? 24 saat havada uçan 400km çapında bir alanda gece gündüz kuş uçsa bilen bi sistem. Ciddi çalışıyor TSK, sadece sen ben bilmiyoruz bunu, bilmemize de gerek yok.Tank konusuna girmiorm bile. İkna et bakalım 1 tane arap liderini 1 dakikalığına petrol akışını durdurmaya, gör bakalım etkiyi =). Mal olmasalar, paraya ruhlarını satmasalar çok güç var ellerinde ya.. Beceriksiz Mit ne bu arada ya :) awacs ın ne olduğunu buradan öğrenebilirsin. ? e biliyorum zaten ? Sende bizim Awacs'ımızın hangisi olduğunu öğrenebilirsin http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_737_AEW%26C Hehe, adama neredeyse çalışıyordum diorm adam bana awacsın ne oldugunu anlatıyor? Bide wikiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Absolut said: Absolut said: Lütfen saygılı tartısın bana 3000 sayfalık baslıgı kilitlettirmeyin. sayfalık mı postluk mu? ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Aket-Atum said: Minigun resmi var Sam :) işte oda diyoki, bu sözcükler Türkçe'nin içinde var, olmasa TDK da yer almaz. Kökü arapça olabilir ama sonuçta TDK da yer alıyor. Nasıl Şemsiye, Merhaba, Selam gibi kelimeler artık bizim için türkçeyse bu elrond rp si dedikleriniz de öyle. Olmasa TDK da olmazdı, Bye gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://www.monster-munch.com/images/SomeoneIsWrong.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 hehe cok guzel =) ama burda saat sabahın sekızı, işe gitmeden bi bakayım demiştimde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 aslında arada Sam'in kışkırtıcı postları da vardı ama onlar silinmiş. Ben monolog yapıyor gibi olmuşum onlar gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Arkadaslar dun ve onceki gun Barcelona'daydım orada millet hala sokaklarda nöbet tutuyor. Olay gerçekten laiklik - AKP falan boyutunda değil. Fotograflara bir göz atın lütfen. İnsanlar (hepsi batılı) gitarlarla şarkılarla destek veriyorlardı gemilere ve Gazze'deki insanlara. http://img508.imageshack.us/img508/4254/barcagaza.jpg http://img641.imageshack.us/img641/2161/barcagaza2.jpg http://img341.imageshack.us/img341/1525/barcagaza3.jpg http://img15.imageshack.us/img15/8211/barcagaza4.jpg http://img526.imageshack.us/img526/7654/barcagaza5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Milliyet İşte şimdi işler karışıcak. Video'da cocuğu önce dövüp sonra yakın mesafaden kafasına 4 tane sıktıkları görünüyor. İsrail'in buna diyecek hiçbir cevabı yok ve yalanlarıda gün yüzüne cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 hayır giovanni anlamıyorsun, hep beyni yıkanmış cahil halk bunlar ckckck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Aket-Atum said: aslında arada Sam'in kışkırtıcı postları da vardı ama onlar silinmiş. Ben monolog yapıyor gibi olmuşum onlar gidince. düzelteyim: senin kışkırtıcı postun ve benim ona cevabım gitmiş. Aket-Atum said: Aslında Sam, orada kulağa yada bu durumda göze batan kelimeler Arapça. Nasıl hoşçakal yerine bye kullanılmasına laf ediyorsam oradaki o Arapça kelimelere de laf ediyorum. TDK sözlüğüne gir bak, Elrond rpsi dediğim kelimelerin çoğunun yanında "Ar." yazıyor. muteber, imtina, muhakkak, hepsi türkçe, hepsi dilimizde ve hepsi kullanılıyor. hepsi tdk sözlüğünde. bye hariç. Aket-Atum said: beni desteklemişsin burada uğraşıp ss almışsın, sağol. said: 100 yıl önce konuşulan dil ile bugün konuşulan dili karşılaştırmıp "aç ona da gül o zaman" demen kadar abes yine söylediğin bu laf. ss'teki kelimelerin hemen altında kırmızıyla GÜNCEL TÜRKÇE SÖZLÜK yazması da son noktayı koymuş senin iddiana. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Suark said: Mighty_THoR said: Suark said: Mighty_THoR said: hala insanların anlayamdığı şey arapların bize bir faydası yok ama israilin bokuna muhtacız. israil olmazsa ucakların uçmuyor çünkü software i sen yapmadın israil olmazsa gece ucamıyorsun çünkü heronları israil üretiyor israil olmazsa sınırlarını kontrol edemiyorsun çünkü insansız hava araçlarını israil yapıyor israil olmazsa tanklarını haraket ettiremiyorsun çünkü tankların yenilenmesini israil yapıyor israil olmazsa terörist ile savaşamıyorsun çünkü bilgiyi sana beceriksiz mit değil adamların mossad ı veriyor. israil olmazsa mal satamıyorsun çünkü avrupa ve amerika kotalarını israil kontrol ediyor. daha sabah kadar sayarım biriside araplar ne işe yarar onu saysın eski bilgi bunlar, 4 tane AWACS uçuyor olması lazım şu anda ( geçen sene giriyordum neredeyse yazılım yenileme projesine ) En azından hazırlar, AWACS ne peki? 24 saat havada uçan 400km çapında bir alanda gece gündüz kuş uçsa bilen bi sistem. Ciddi çalışıyor TSK, sadece sen ben bilmiyoruz bunu, bilmemize de gerek yok.Tank konusuna girmiorm bile. İkna et bakalım 1 tane arap liderini 1 dakikalığına petrol akışını durdurmaya, gör bakalım etkiyi =). Mal olmasalar, paraya ruhlarını satmasalar çok güç var ellerinde ya.. Beceriksiz Mit ne bu arada ya :) awacs ın ne olduğunu buradan öğrenebilirsin. ? e biliyorum zaten ? Sende bizim Awacs'ımızın hangisi olduğunu öğrenebilirsin http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_737_AEW%26C Hehe, adama neredeyse çalışıyordum diorm adam bana awacsın ne oldugunu anlatıyor? Bide wikiden. 4 tane değil 1 tane o da bizim değil onuda geçtim bir dronenun yaptığı işi yapmıyor.Daha çok çalışmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar