Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men: First Class (2011)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

şu sitede "lore'a hiç uymamışlar" felan diye eleştirmişler:
http://screenrant.com/x-men-first-class-discussion-kofi-118709/all/1/

ben şeyi anlamıyorum, 4 filmde tüm x-men tarihinin içine edildi,
bu film son çizgi romanlara çok daha uygun bir lore sunuyor,
insanlar sanki önceki filmler kaynağa çok uygun hazırlanmış gibi bu filmi eleştiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

abi iyi de marvel kendi içinde bile hikayelere bağımlı değil ki.. aynı karakterlerle "classic" "ultimate" "marvelous!" "holyfuckingshit" gibi birden fazla serisi olay döngülü çizgi romanları yok mu bunların?

var

e o zaman hangi seriye göre bağımlı kalsın istiyor insanlar onu da anlamadım

fazladan bir seri çıkarıncaya kadar lore u bir filmde değiştirmişler.. ha "X-men: hede" diye seri çıkarmışsın ha film yapmışsın.. kalkıpta kaç kişi "kanka bence ultimate hiç olmamış lore u sikip atmışlar" diyor ki, bir çoğunluk oluşturabiliyorlar ki
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

çizgifilmlerini izlemiş birisi olarak önceki filmleri nası beğendin ya :S

abi ne biliyim x-men nedir, bir grup olayıdır. supermanden, spidermanden farkı budur. çizgifilmlerde kişiler çok ön plana çıkarılmaz, herkes olaya dahil edilirdi. önceki filmlerde de bütün ekibi gördüğüm için direk çocuklukta çizgifilmden aldığım tadı alıyordum. ama wolverine in filminde ve bu filmde hiç tad alamadım. Çünkü belirli 2-3 kişinin ön plana alındığı filmlerdi. Ben aksiyon budalası bir insan değilim ama bu filmdeki aksiyonu hiç beğenmedim önceki dediklerime ek olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi geldim. enfes bir film olmuş. şu ana kadar ki en başarılı marvel filmi diyebilirim. hadi biraz yeni gelmiş olmamın da gazı var desek, ilk 3'de diyebilirim kafadan.

açıkçası filme gitmeden önce biraz burun kıvırıyordum. bu kadar yıldır çizgi roman okuyan, ve özellikle marvel çizgi romanları okuyan biri olarak marvel filmlerini olması gerektiği kadar başarılı bulamıyordum çoğu sefer. gereksiz karakter eklemeleri, kimi zaman başarısız oyunculuklar, saçma plot değişiklikleri vs. derken bu tip uyarlamalara bile gitmeye çekimser olmuştum. hele hele x-men last stand'deki olan olaylar ile neredeyse x-men filmlerine gitmemeye tövbe edecektim. bu film tabularımı yıktı.

başarılı oyunculuklar, diğer marvel filmlerine göre plot'a daha sadık bir senaryo, enfes müzikler ve yerinde aksiyon. bunların hepsi çok iyi harmanlanmıştı filmde. stan lee'yi ve creditslerin sonunda bir şey görememek üzdü (yoksa stan lee'yi ben mi göremedim ilk kez?), wolverine cameosunda ise resmen salonca yarıldık.

sonuç olarak hakkıyla bir 88'i kaptı benden film.
Sosyal ağlarda paylaş

Mahidevran said:

Anlatmak yersiz abi.. inanmamak icin sacaliyorlar.

ne diyorsun sen ya. anlatılacak bir şey yok, sevmedim diyorum işte, nedenini de açıkladım. başı olması, sonu olması benim için bir şey ifade etmiyor. filmi izledim, hissettiğim bu. sinekritik yapmadım zaten oyunculuk, şudur budur incelemedim. x-men filmi olarak beğenmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...