Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=120083001365998 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 arka sol ondeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Nereye gidiyo bu memleket arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 hiç bir şey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ne olur bunlar turk olmasin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Lisedeyken bi bahar şenliğinde Trigger çalarken headbang yapma girişimimize müdür müdahale etmişti, hatırladım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 0.40tan sonra falan tarikatçılar beliriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abi kafalarını vurcaklar lan. ben de çalan arkadaşlarım rica etmişti. ortalik hani kargaşa olsn kalabalık gibi filan diye arkadaslarla pogo yapmıstık. mudur kavga ediyoruz diye kızmıstı ama yanımıza da gelmeye tırsmıstı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ışığa gelen sinek gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 kesin türk bunlar. hareketler direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sonra metal müzik çok rerörö diyince kızıosunuz tiplere bak ibişler enseye patlatasım geldi ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 baya kötü de, açılmamış mıydı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 -Deno- said: baya kötü de, açılmamış mıydı bu ? ulan senin ustundeki 10 kisi izlememis hala acildi acilmadi muhabbeti yapiyosun insanlar forumun ilk gununden beri takip etmek zorundami herseyi gormek zorunda mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Çocuklar hacetlerini gidermişler son derece doğal bişey bence bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ben&Jerry's said: -Deno- said: baya kötü de, açılmamış mıydı bu ? ulan senin ustundeki 10 kisi izlememis hala acildi acilmadi muhabbeti yapiyosun insanlar forumun ilk gununden beri takip etmek zorundami herseyi gormek zorunda mi ? ya sus arkadaşım. hep aynı atarı yapıyorsun başlık açtığında ve açıldı cevapları geldiğinde. değişik şeylerle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 şşt ayrılın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bu arda videonun başında beliren üstü kırmızılı eleman ve 2 arkadaşı koşarak headbang deniyorlar. çocuk merkezkaçtan fırlıyor sonra dgffg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 lisede metalcı olmayan varmi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben olmadım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 numberten said: ne olur bunlar turk olmasin :( bu ne demek olm 00:37 de ortada gözüken sensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gençlik faciası yaşanmış. allahtan böylesi ortamlarda kendimi sadece bir kere ortaokulda rezil ettim devamı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ne ayak lan bunlar.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben lisede rakçıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ucunbiri said: numberten said: ne olur bunlar turk olmasin :( bu ne demek olm 00:37 de ortada gözüken sensin? ahahaha harbi sen kemal kusura bakma hedef sasırtmaya calısıosun türk değil bunlar diye ama bariz sen yani dafssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 adam merci gibi bişey dedi zaten en son hem türk olacak, hem metalci olacak hem de merci mi diyecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar