Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 ya benim bir şeyim yok gibiydi. şekilsiz kestiğimden ucu sivri kalıyordu. o düzelsin diye kesmedim bir müddet sadece hafif törpü falan. şimdi beter oldu. tırnakların altında et şişti resmen ve tırnak kesiyor orayı. dokunmak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 işte o iltihaplı eti de alıp dikiliyor deniyor bilmiyorum ben iyi bi doktor bulsam bunu da aradan çıkarmak istiyorum artık Bu arada dişleri uçlardan aşınıp da saydamlaşan var mı hazır bu başlıktadk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 diş diye geldim, yarın mesleği bırakıyorum. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Buralar hep ayak koktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 emek said: batan kısmı kökten yaktırmalı tedaviyi ben de düşünüyorum ama sonra o tırnak şekilsiz mi kalıyor acaba kökten yaktırmalı nasıl oluyor? tırnağın komple çekilmesinden bahsediyosan, yeni çıkan daha kalın ve rengi koyu oluyor sanırım. Dragonfire said: ya benim bir şeyim yok gibiydi. şekilsiz kestiğimden ucu sivri kalıyordu. o düzelsin diye kesmedim bir müddet sadece hafif törpü falan. şimdi beter oldu. tırnakların altında et şişti resmen ve tırnak kesiyor orayı. dokunmak mümkün değil. benim de böyleydi, altına pamuk koyuyodum. pamuk koymak için biraz uzun bıraktığımdan zamanla çorap sıktığı için mahvetti bi süre sonra. bi de her yere dan dun vurdum, davul gibi şişti. başlarda sağ ayak baş parmağının sol tarafı böyleydi sadece, sonra aynı parmağın sağ tarafı da oldu. şimdi 2 tarafta da var. 2 tarafta da olduğu için çektirmeyi düşünüyorum şimdi. bu arada yeni konu açıp mesajları taşıyabiliriz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 İşlemin adını tam bilmiyorum tırnak yatağı revizyonu mu yanlış olmasın. Batık tırnağı şerit halinde alıyolar sonra sadece o kısmın kökünü tahrip ediyolar ordan bir daha tırnak çıkmıyor. Altında kalmış iltihaplı ete de bişeyler yapılıyor yatağı bi şekilde düzeltiliyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 sadece kök değil, o yan tarafı komple tahrip ediyorlar sanırım. da şekilsizlikten ziyade küçülüyor işte tırnak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Bilmiyorum ben çektiremem kafayı yerim o acıyaskd yaptırırsam bunu yaptırcam şuan başka tedavilerim devam ediyor kışa bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 dün akşam gözümden yaş geldi keza bugün yürürken de baya canım yandı. akşama pedükürcü var hanımın tanıdığı o bir bakacak olmazsa doktora ama bana narkoz lazım öyle lokal anestezi ile beni tutamazlar, bağlamaları gerekir. düşününce bile gözümden yaş geliyor ağlıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 birde doktora gideceksek nereye gitmek lazım hangi bölüm bakıyor bu işlere. tavbsiye falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 ortopedi veya genel cerrahi ama genelde ortopedi tavsiye ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 akşama gidip bir baktırayım da sonucu yazarım buraya da bilgilenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Temizlettim az once ama boyle bir aci yok. Basim dondu gozum karardi. Is bu raddeye varmadan halledin. Simdi rahatladim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 İstanbul'da implant için doktor ve implant markası tavsiye edecek var mı? yerli mallar nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 benim de sorum var, mayıs ayında implant yapılmıştı 2 tane. 2 gün önce de gittim silindir gibi bir şeyler taktı üstüne haftaya ölçü alacakmış. ama bu silindirlerden bir tanesi hafif içe doğru gibi geliyor sanki biraz fazla içerde gibi, bir de bunun üstüne diş gelecek bir yanlışlık mı var bunda bilemedim :S doktor çok iyi kaynamış falan dedi ama 2 gündür tedirginim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 milimetrik hesap o implantlar hata payini normal disinden kazir eger gelen protezler uymazsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Arkadaşım Invisalign uygulaması düşünüyor ama fiyatlar çok uçuk. Yok mu bir çaresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 var https://i.gyazo.com/d91815f134d02303008ab27c780994c5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Yıktın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 ne kadarmis invisalign'e aldiklari fiyat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 8 binin altında değil. Lancelion said: ne kadarmis invisalign'e aldiklari fiyat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 trapt said: Arkadaşım Invisalign uygulaması düşünüyor ama fiyatlar çok uçuk. Yok mu bir çaresi ? Invisalign şeffaf plaklarla yapılan ortodontik tedaviye olanak veren sistemlerden sadece biri, yani bir marka. selpak-kağıt mendil gibi. Invisalign markasının hekime ücreti 10k civarı şu an (tedavi edilecek hastada kaç şeffaf plak kullanılacağına göre fiyat değişiyor aslında ve tam emin olmamak ile birlikte 12 plak üstü mü ne bu fiyata geliyor) Kısacası hekimin verdiği 8k üzeri fiyat büyük ihtimalle farklı bir marka içindir. şehri bilmiyorum ama fiyat çok iyi. korkutucu derecede iyi hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Dragonfire said: Temizlettim az once ama boyle bir aci yok. Basim dondu gozum karardi. Is bu raddeye varmadan halledin. Simdi rahatladim biraz. nasıl oldun merak ettim. yavaş yavaş geçme evresine mi girdi yoksa nüks etti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 1 kere daha gideceğim yine bi tırnaklar kesilecek ama acı falan yok şuan baya rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 pedikürle halloldu yani? sorması ayıp nerede biz de gidelim lazım olursa. bende birkaç kere şişti ama kendi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar