Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 vay çok sevindim. bana artık bi diş teli hediye edersiniz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 yarın doğum günüm en azından doğum günüm olduğu için edin bari. istanbula git-gel işlerini hallederim yük olmam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 maalesef istanbul'da değilim, bodrum'dayım. burada da üni yok maalesef yine normal dişçime gideceğim. :/ cuma gününe randevu aldım ama gene fikir verebilecek arkadaşların tavsiyelerine açığım, yani en azından hazırlıklı olayım gerekirse ist'e giderim adama açtırmam dişi. ayrıca tebrikler deadwoll. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Tebrikler deadwoll. Bu bilgi yoluyla kardeşinin adına, ordan da senin adına ulaşıp kimliğini ifşa edebilirdim ama kardeşin sevgilimin hocası olacağı için yapmıcam böyle bişey sdf Benimki de cerrahi istiyo bi de muhtemelen. Diş teknisyeni kadar nefret ettiği bişey yok, ve onunla neredeyse muhattap olmayan tek dal cerrahi diye sanırım dhdvsgc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 uplamış olayım opalescence kullanmış olan var mı kendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 craze line dedikleri böyle dişin dış tabakasında çatlağımsı çizgileri napcaz? dişçiye gitmek lazım mı yoksa its k mı? http://www.endodovgan.com/images/crazeline_picture.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Drall said: Tebrikler deadwoll. Bu bilgi yoluyla kardeşinin adına, ordan da senin adına ulaşıp kimliğini ifşa edebilirdim ama kardeşin sevgilimin hocası olacağı için yapmıcam böyle bişey sdf internette aciklanmis zaten abi..10 kisi almislar..6 tanesi bayan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Abi adımı öğrenmek için sorman yeterliydi aslında eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 onu da geçtim nikine tıklayınca yazıyo zaten. 8) mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 çopri öksüz bırakmış buraları... ağzımızda diş kalmadı sorduğumuz sorulara yanıt alamadığımız için. yanıt alamasak iyi sallıyo herkes bişeyler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Abi muayene olalım paralar yabancıya gitmesin diyoruz, ne Archangel ne Copry vermiyor adres telefon vs. Çok ilginç tavırlar var ya. Çok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 bende bi soru sorayım madem, eski dolgularımdan birinin içi artık çin malı dolgumu yaptılar zamanında ne aşındı ve dolgu diş hizası altına indi. herhangi hamur işi, püskevit tarzı bi şey yiyince içinde duruyor ve elimle müdahale etmeden temizlenmiyor. bunu dişçiye sorduğumda çok rahatsız etmiyorsa dursun öyle demişti ama günden güne içi çukurlaşıyor nasıl bir tedavi yolu izlenmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 amalgam mı dolgun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 cıvamsı olandan bahsediyorsun sanırım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 abi söktür yeniden taktır, dişçiler genelde başlarından savmaya yönelik çözümler üretiyorlar(her sektördeki gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Parası neyse ver üniversitede hocaya yaptır söktürüp yeniden yaptırıcaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 aman ne üniversitesi ya adsm yada özele giderim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 sleepingdeath said: cıvamsı olandan bahsediyorsun sanırım evet.aynen abi. cıvamsı olan amalgam. dolgu yenileme prosedürü nasıldır, gerek var mıdır bilmiyorum da, ışınlı dolgu diye bi olay var yani. eğer dolguda sıkıntı varsa amalgamı değiştirmek için bahanen olmuş oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 sleepingdeath said: aman ne üniversitesi ya adsm yada özele giderim daha iyi. Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 adsm ..kosarak kac.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 gecen hacettepeye gittim 1 ay sonrasına dolgu tarihi verdiler, özelde çalışan adamım zırt pırt izin alamıyorum, adsm olmazsa özele giderim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 1 ay sonra dolgu iyi, bence ona git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ulan iyi ki bişi sorup upladık onun dışında her şeye cevap vermişsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 PrudenT said: uplamış olayım opalescence kullanmış olan var mı kendi yeni gördüm dude, sorry :( home tipini de office tipini de hem kendimde hem hastalarımda kullandım. alayım sorularını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 archangel sen hangi şehirdesin. muayenen varsa söyle gelelim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar