LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 MrLevie said: BAM'dan iyiydi bence.bam kim diye sorulmasını bekliyorsun.sorayım bari bam kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 BARIŞMUSTAFASARPAYHAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hagide gs yi sampiyon yapabilecek kapasite yok malesef bi 10 sene sonra belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hagi sene sonu yada seneye devre arasında gönderilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Devre arası birşeyler değiştirebilirse iyi olur.Abi bi kere de rahatlamak istiyorum oh bee bu adam iyiymiş lan diye.Sıkıldım artık kaç sene geçti hala gs eskisi gibi değil.Artık eski derken baya baya gerilere bakmaya başlayacağız az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Rewendor said: Şimdi Hagi dönemi olmasa da GS'ye 2000 sonrası gelen rumenlere bakıyorum Petre, Bratu, Radu Niculescu ve Tamas var aklıma gelenler. Bi Tamas'ta bi ışıltı vardı o da yetersiz kaldı. Ha, Rumen değil de balkan bakıyosak Çeklerden hırvatlardan her sene bi iki tane sağlam adam alıyo hem Baros'a da arkadaş olur, bi sol bek ya da defans göbeği kapsak oralardan güzel olabilir. Bratu kötü adam değildi, kaldı ki Nantes'a satmıştık üstüne koyarak. Petre için Juventus maçları yeter diyorum, Tamas'a da sabredilmedi. Bakıldığında performans alınmadı ama şu kadrodaki ruhsuzların iki katı iş yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 tamas en son iyi topcu olmuştu galiba.fakat gökdeniz galatasray kariyetini bitirdi adamın :) petrenin attıgı vole gol baya güzel bir goldu onun harici en sevdiğim rumen raduydu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Holy said: BARIŞMUSTAFASARPAYHANteşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 LucifeL said: MrLevie said: BAM'dan iyiydi bence.bam kim diye sorulmasını bekliyorsun.sorayım bari bam kim? yok yahu forumda herkes böyle kullanıyor diye böyle yazmıştım. bi sayfa arkada bile yazıyodur iddaya gireirm=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 radu süperdi :D adam kötüde oynamıyordu her oynadığı maçta atıyordu golünü ama yinede göndermiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 beyler son durum nedir ? hagiyi kovuyomusunuz kim geliyo burdan takımın başına ? takım kurmaya başlamamışsınız ilginç. benim bildiğim burdaki gsliler ilk 11 çıkarır ben olsam şöyle böyle oynatırdım diye başlardı ya. fm oynamayımı bıraktınız yoksa yeni stadınızda hayırlı olsun bu arada. yanmaya ve sökülmeye baya elverişli. tribün kısmı sahaya o kadar yakınki artık kollarınız yorulmayacak pet şişe atarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ah kermit ah. az daha gaza gel de arkasokak beşiktaş şubesi ol. azıcık daha lan hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sus be pis adam siz gelip gelip bizi topice yardırırken iyi biz bişi yazınca kaka oluyoz hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6bMLrA_0O5I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 "footballLove twitter" said: footbaLLove footbaLLove Hagi'nin yönetime verdiği isimlerden ikisi; Roque Santa Cruz ve Didier Zokora zokorayı bilen var mı? FM statlerini koysun biri=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Abi bir gs'li olarak galatasarayı tartışmanıza üzülüyorum. Bırakın önümüzdeki sezon tartışırız. Takılsın şimdi kendi başına yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 takılsın derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 MrLevie said: "footballLove twitter" said: footbaLLove footbaLLove Hagi'nin yönetime verdiği isimlerden ikisi; Roque Santa Cruz ve Didier Zokora zokorayı bilen var mı? FM statlerini koysun biri=) Abi Zokora direk güç keşke gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Kevin Garnett lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 doktore adam, alalim, verelim eline kirbaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 SON DAKIKA: Galatasaray'da Baris Ozbek'in kaburgasi catladi. En az 2 ay sahalardan uzak kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ALLLLAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 2 ay? sabrininki kırıldı 2-3 haftaya sahada dediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 lan kim sakatlıyor bu adamları? abi serdar özkan oynayacak galiba. of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar