Darksun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 fizban said: kuponlar artık gecerli degil, benimkiler cikmadi en azindan. her müşteri için 1 kere kullanılabiliyor yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 BlackRose said: Birincisinin sadece expansionunu koymuşlar yalnız, 4 tane DLCsi var onu nedense eklememişler. 4 dlc de var. king arthur değil o king arthur collection steamden kaldırılan, bende var tüm dlc içinde onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 İyi de bundle listesinde collection yazmamışlar, tıklıyosun içeriğinde de demiyor collection diye bişe, ne DLC'lerden bahsetmiş ne içerikten, sadece ve sadece youtube videosunun ismi king arthur collection :) Bu bundle'ı satın alıp söylüyosan eyvallah da adamların ayıbı yani oraya bi kelime ekleyecekler yapışmaz ellerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bende 1 vardı, bunu aldım ekledim 2 de geldi, 1 in altına collection diye bir tane daha geldi, aynı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bunu ekleyince collection mı geldi bi de ek olarak? O zaman doğru ama bunu yazamayacak kadar öküz olduklarını tahmin edemedim işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 "King Arthur" diye yazan collection versiyonu olan. yani king arthur 1 + 4 dlc var. steamde satıştan kalktı ama hala satıyor bazı siteler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bugün eklediğim steam de şöyle yazıyor King Arthur Collection (March 2012) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 collectiona dlcler dahil. diğerine dahil olunca dlc alt mensünde gözüküyor sanırım. GOLD edition gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bf3 için %40 indirim var origin'de premium edition(oyun + dlc'ler) -> 35 euro sadece premium -> 30 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Fallen Enchantress - £8.50 - Steamworks http://www.gamersgate.co.uk/DD-EFE/fallen-enchantress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 aynen steamdede %66 girmiş ama expansion geliyo diyolar standalone. o gelmeden millete kakalıcak olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Deus Ex Pack - Steamworks - 15$ CAGROCKS koduyla http://www.amazon.com/dp/B00BFZERUI/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Xenus said: Fallen Enchantress - £8.50 - Steamworks http://www.gamersgate.co.uk/DD-EFE/fallen-enchantress Bir hafta sonra Legendary Heroes diye stand alone expansion'ın betası başlıyormuş. Yakın zamanda çıkar herhalde. http://forums.elementalgame.com/439970 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 2K Mega Pack 24.9 usd http://www.amazon.com/2K-Games-41092-Mega-Pack/dp/B008GW607G/ref=pd_ybh_7 1. Bioshock 2 [Online Game Code] 2. Bioshock [Online Game Code] 3. Borderlands Game of the Year Edition [Download] 4. CivCity: Rome [Download] 5. Duke Nukem Forever Complete Pack [Download] 6. Mafia II [Download] 7. Sid Meier's Civilization V: Game of the Year Edition 8. Sid Meiers Civilization IV: The Complete Edition 9. The Stronghold Collection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 çok iyimiş bu pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Buna indirim kuponu işler mi acaba? Civ 5'im var ama diğerleri için almaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 İşliyor, CAGROCKS koduyla 18,74 dolara iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 S-H said: bf3 için %40 indirim var origin'de premium edition(oyun + dlc'ler) -> 35 euro sadece premium -> 30 euro Bu bitti mi ya? 60 öro diyor sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 deadwoll said: S-H said: bf3 için %40 indirim var origin'de premium edition(oyun + dlc'ler) -> 35 euro sadece premium -> 30 euro Bu bitti mi ya? 60 öro diyor sitesinde. bitmiş sanırım,rusçudan yaklaşık olarak aynı fiyata alabilirsin oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mark of the Ninja 4,99$ steam'de. Hala oynamayan kaçırmasın. Temiz 15 saat gameplay sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bu steamde bir oyunu işaretleyip indirim olunca bana haber ver gibi bir seçenek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 wishliste al, sonra da wishlistimdeki oyunlar indirime girerse bana mail at seçeneğini işaretle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Teşekkürler whisliste attım ama whislistemdeki oyunlar indiirme girince bana mail at saçeneğini bulamadım. Sayfadan ekledim ben, steam i açmadım(yüklü ama açmadım) steamı çalıştırıp ordan mı mail gönderöe ayaını yapacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Steam'i çalıştırınca Settings'de interface tabı altında aşağıda bi seçenek var, Notify me about additions or changes to my games, new releases and upcoming releases. diye. Bunu işaretlersen wishlistteki oyunların fiyatlarının değişiminde de mail ile uyarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar