Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende Mark of ninja vardi ama Deadlight icin aldim fazladan key oldu elimde bu arada ben kupon kodunu dirmedim direk indirim yapti. Fable pack nerede bulamadim onuda alayim :D
Mesaj tarihi:
ulan oyunları oynamak yerine satın almak gibi bir hobimiz oldu şu indirimler yüzünden :p

şimdi başlasam bikaç sene yemeden içmeden oyun oynamam lazım elimdekileri bitirmek için :D

ama amazonun alacağı olsun, çok pis ekti bizi
Mesaj tarihi:
satın alma oyunu oynuyoz hakkaten, eskiden ne güzel nette yoktu, türkiyede orj retail yoktu hatta korsan cdciler bile azdı. gidip blackrose'dan ultima second age cdsi istiyodun yolluyodu başka bi şeye para vermiyodun 10 yıl onu oynuyodun falan negzeldi dsfgh
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Çilekroseeeee, dışarıdan kutu ile getirsek daha mı iyiydi =D Swg kutularını hatırlatırım!

ne vardı hatırlatmasaydın akşam akşam :(
köyde bi kenarda çürüyo şimdi o kutular
Mesaj tarihi:
BlackRose said:

ulan oyunları oynamak yerine satın almak gibi bir hobimiz oldu şu indirimler yüzünden

şimdi başlasam bikaç sene yemeden içmeden oyun oynamam lazım elimdekileri bitirmek için

das!

şu iki sözü forumun girişine yazmak gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Settlers Bundle [Download]

5 Game Downloads in This Bundle
Customer Review Download Size If Bought Individually

1. Dawn of Discovery Gold [Download]
2. Heritage of Kings: The Settlers [Download]
3. The Settlers 7: Paths to a Kingdom DLC Pack IV - The Two Kings [Online Game Code]
4. The Settlers 7: Paths to a Kingdom Deluxe Gold Edition [Download]
5. The Settlers: Rise of an Empire Gold Edition [Download]

14.99$ - 9.99$(Kuponla?)
Mesaj tarihi:
Evet kupon çıkmıyor =/ Ama editors choice kısmında bu bundle vardı (şimdi görünmüyor).

Annoyu tavsiye ederim dehşet oyunda bu yeni settlers ların hiçbirini oynamadım, 1 kere 5 i mi ne almıştım rezaletti kapadım hemen.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...