fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ben de attım hafızaya. aoe 3 collection da alsam mı diye düşünüyorum. oynamicam da gerçi, niye alıyorum lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 alma ya ben aldım pişmanım. bu arada originde 5 euroya EA oyunları var meraklısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Steam'de hitmani 16.99'a aldım, %66 indirime gitmiş, hafta sonu bereketi oldu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Silphatos said: ms arcade bundle http://www.amazon.com/gp/product/B00B1ULJI0 çaktım 5 dolara varmı extra kupon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Hotline: Miami 5$ şu an Steam'de. Yapıştırdı mdirek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 LethE said: Silphatos said: ms arcade bundle http://www.amazon.com/gp/product/B00B1ULJI0 çaktım 5 dolara varmı extra kupon yoque maalesef olsa fable peke de basilirdi bi 5 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 fable pack şu an girdi mi indirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ben ninjalı packi alırım diyordum ama alsam ne zaman oynayacam sanki. Boşverdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Bende Mark of ninja vardi ama Deadlight icin aldim fazladan key oldu elimde bu arada ben kupon kodunu dirmedim direk indirim yapti. Fable pack nerede bulamadim onuda alayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 AAaaa ben sadece 1 kupon kullandım.Şuan kuponum kalmamış herhalde,indirim falan yok hiçbir oyunda ne iş? 3-4 oyun almıştım bu kupon muhabbeti çıktıgında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 benim de vardı ama kaybolmuş şimdi. almadım o yüzden ms pack'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 şirrefsizler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 HNNNNGGGGGG Legacy of Kain serisi 12.5$ http://store.steampowered.com/sub/18636/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 gamersgate'de 7$'dı geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ulan oyunları oynamak yerine satın almak gibi bir hobimiz oldu şu indirimler yüzünden :p şimdi başlasam bikaç sene yemeden içmeden oyun oynamam lazım elimdekileri bitirmek için :D ama amazonun alacağı olsun, çok pis ekti bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Çilekroseeeee, dışarıdan kutu ile getirsek daha mı iyiydi =D Swg kutularını hatırlatırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 satın alma oyunu oynuyoz hakkaten, eskiden ne güzel nette yoktu, türkiyede orj retail yoktu hatta korsan cdciler bile azdı. gidip blackrose'dan ultima second age cdsi istiyodun yolluyodu başka bi şeye para vermiyodun 10 yıl onu oynuyodun falan negzeldi dsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Aral game Bura da indirime gitmiş kutulu felan 1 tl ye oyunlar var, ilgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 fallout 2 hariç tüm 1 tl'lik oyunlar bitmiş, fakin konsolfegs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Darksun said: Çilekroseeeee, dışarıdan kutu ile getirsek daha mı iyiydi =D Swg kutularını hatırlatırım! ne vardı hatırlatmasaydın akşam akşam :( köyde bi kenarda çürüyo şimdi o kutular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 BlackRose said: ulan oyunları oynamak yerine satın almak gibi bir hobimiz oldu şu indirimler yüzünden şimdi başlasam bikaç sene yemeden içmeden oyun oynamam lazım elimdekileri bitirmek için das! şu iki sözü forumun girişine yazmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Settlers Bundle [Download] 5 Game Downloads in This Bundle Customer Review Download Size If Bought Individually 1. Dawn of Discovery Gold [Download] 2. Heritage of Kings: The Settlers [Download] 3. The Settlers 7: Paths to a Kingdom DLC Pack IV - The Two Kings [Online Game Code] 4. The Settlers 7: Paths to a Kingdom Deluxe Gold Edition [Download] 5. The Settlers: Rise of an Empire Gold Edition [Download] 14.99$ - 9.99$(Kuponla?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yok valla benim kuponlarım bitmedi ama bunu sepete ekleyince kupon falan çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Evet kupon çıkmıyor =/ Ama editors choice kısmında bu bundle vardı (şimdi görünmüyor). Annoyu tavsiye ederim dehşet oyunda bu yeni settlers ların hiçbirini oynamadım, 1 kere 5 i mi ne almıştım rezaletti kapadım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Amazon yilin kazigini atti valla,3 tane kuponum var en az hepsi heba oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar