-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 düğüne gitmişliğim yok. 7 yaşında gitmiştim onda da para toplamıştım ama, zengin düğünüydü. hala o paraları yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 vaniLLe said: o degil de laz dügünleri cok iyi. cok pis horon teperim. düğünde horon olması için laz düğünü olmasına gerek yok ki lazların düğünlerindeki laz horonunu lazlar tepiyor, laz olduğunu da sanmıyorum (niye sanmıyorum? bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 -_- öyle birsey iddia etmedim ki zaten, laz dügünlerinde horon daha agirlikli oluyo, bi sürü cesidi var onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 "yaw biz biliyozdamı oynuyonz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Sabah bilgisayarın alarmını kurmuştum uyanmak için müziğe de bunu koydum http://www.youtube.com/watch?v=VdgDEz2uiLs yatmadan önce de bu başlığı okuduydum. Rüyamda bunla oynuyoduk düğünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 düğünlerden pek hazetmem ve mecbur kalmadıkca 1 saatten fazla durmam ama köy kır düğünlerinde kasap oynamayı seviyorum yakın gelecekte oynamayı planladığım tek düğün dayımınki ondada zaten ayık olmayacağımı varsayarak sabaha hatırlamıyor olucam (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 yargılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 oynamayı becerebilsem oynardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 egleniyorsam niye oynamayayim ki ezik gibi kenarda dikilecegime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 en son kendi sünnet düğünüme gittim daha da gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 hayvan evladı gibi oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 düğünlere gitmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 dungeonlarda oynar mısınız diye okudum bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuya ben de dungeonlarda oynar mısınız diye girmiştim ama oyun çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 walla en son arkadasimin ablasinin dugununde oynadim simdi 3 4 yakin dosta sozum war dugunlerinde bi buyuk icip hayal basi olcam halayi halkin ustune suruklucem masada gravat kafaya ceket bele oynucam felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Kemancıda con. partisinde bile halay çekip, göbek atan bir milletiz. Gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 oynayın arkadaşlar orda bilipte oynayan sayısı bir elin parmağını geçmez. ama müzik çaldığında ilk sahneye çıkan siz olmayın, o anı iyi yakalamak lazım, bazen müzik girer çıkarsın sahneye ama kimse çıkmaz herkes başka birşey ile uğraşıyordur öyle göt gibi kalırsın. deneyim gerektiriyor o konu biraz, iyi gözlemliyeceksin davetlileri veya düğün başlangıcındaki ilk müzikte ilk girip salcaksın sıranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ben düğünde güzel kızlarla romantik müzikte dans ederim. oynamaya giriyorsa bu, evet oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ya abi yeter ama. bu başlığı kaçıncı defadır görüyorum, her gördüğümde dungeonlarda oynar mısınız? diye okuyorum of bunalıma girdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Ben de öyle okuyordum, paticikte düğün yazınca seçici geçirgen beyin dungeon diye okuyor tabii xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Vidar said: dungeonlarda oynar mısınız diye okudum bi an. Kendi kuzenlerimin dügünleri dahil oynamadım oynamam hatta mümkünse gitmem bile yeryüzünün en salak adet i lan dügün.Dügün ne yani herkes sıkılıor ayıp olmasın diye gelior kimse eglenmiyor öle salak bisi yada ben acayip sıkıldıgım için herkes öleymis gibi gelior ama ne güzel dügündü diyeninede rastlamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Sparhawkın düğünü olsa gitmez misin şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ehueuhe gitmedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 çok iyi alkış tutarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar