Bittus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Batuhan_BJK said: tamam film degil ama: AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Midnayt Ekspres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 aslında tam hapishane filmi değil ama zaten izlediğine asla pişman olmazsın http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/95/Law_abiding_citizen_ver5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 The Escapist http://draakonikutsikas.files.wordpress.com/2009/09/the-escapist-movie-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 great escape güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 xaty said: İzlemedim ama konusu ilgimi çekmişti, en kısa zamanda izlicem;Cell 211: önce bunu izle sonra gel topic gez, TABI SHAWSHANK REDEMPTION İZLEDİN VARSAYIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 the longest yard .. hapishane + amerikan futbolu benim cok sevdigim filmlerdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 gridlock mıydı neydi bide oz izle bırak filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi longest yard demeyin, tamamen 2001 yapımı mean machine'nin çakması http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d1/Mean_Machine_poster.JPG adam sandlera zaten gıcık olurdum, longest yard'ın yapımcı koltuğuna oturup çakma film yapmamış gibi kikirdemesini gördükten sonra iğrenmiştim heriften. Direk o south park episode herif ya... Movie idea 634: Adam Sandler goes to a tropical island and fall in love with a coconut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hatta longest yard, mean machine'in çok kötü bir yeniden çevrimidir diyebiliriz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 mean guns güzel filmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ben hala Lock Up ta ısrarcıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bittus said: shawshank redemption tabii ki Zaten sanırım o filmden sonra sardı hapishane filmlerine birde Yeşil yol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 van dammein vardi bide hapishanede gecio rusyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 dizi ama oz hepsini silkeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 4 velet hapise düşüp,gardiyanların tecavüzüne uğruyorlardı sonra dışarda onları yakalayıp öldürüyorlardı. o film var. Güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Başlığı gördüm. The Shawshank Redemption demeye girdim. Yazılmış olacağını biliyodum ama ilk iki mesajda görünce sevindim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Tenekeadam said: 4 velet hapise düşüp,gardiyanların tecavüzüne uğruyorlardı sonra dışarda onları yakalayıp öldürüyorlardı. o film var. Güzel Sleepers http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/07/Sleepers.jpg Roman uyarlaması Robert De Niro - Brad Pitt - Dustin Hoffman - Kevin Bacon "Veletlerin İntikamı" diye adlandırılmayı haketmekten çok ötede bir film, üstünüzde etkisini falan bırakır bir süre, yapmayın etmeyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Silphatos said: dizi ama oz hepsini silkeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 DarKRideR said: hatta longest yard, mean machine'in çok kötü bir yeniden çevrimidir diyebiliriz de diyemeyiz, cunku the longest yardin esasi 1974 tarihli, burt reynolds filmi, yani mean machine longest yard uyarlamasi, yeni longest yardda eskisinin tekrar cekimi. zaten yeni cekilende de burt reynoldsin olmasi bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 shawshank hariç bütün filmleri izledim topicteki.prison breakide izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aquila said: ucurtmayi vurmasinlar oha yannız bunu demeye gelmiştim zamanında ne filmdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 uçurtmayı vurmasınlardaki çocukla fotoğrafım bile var :P ozan'dı galiba ismi. atari fln oynuoduk birlikte :D çok severdim küçükken filmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Rikkie said: Tenekeadam said: 4 velet hapise düşüp,gardiyanların tecavüzüne uğruyorlardı sonra dışarda onları yakalayıp öldürüyorlardı. o film var. Güzel Sleepers http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/07/Sleepers.jpg Roman uyarlaması Robert De Niro - Brad Pitt - Dustin Hoffman - Kevin Bacon "Veletlerin İntikamı" diye adlandırılmayı haketmekten çok ötede bir film, üstünüzde etkisini falan bırakır bir süre, yapmayın etmeyin :p abi adam spoilermatik gibi tüm konuyu yazmış sen de tuzağa gelip filmi afişe etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar