Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ricky Martin Gay Olduğunu Açıkladı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Farinal said:

idilik (tu)
patide ciddi mesaj sayısının artık 0'a ulaşması ortalama bir topikte (td)

abi adam nonoşluğunu ilan etmiş ne bekliyordun ki? "evet en doğrusu buydu bence de" veya "bana zaten söylemişti gay olduğunu evet" gibisinden şeyler mi?
Mesaj tarihi:
Laraken said:

Farinal said:

idilik (tu)
patide ciddi mesaj sayısının artık 0'a ulaşması ortalama bir topikte (td)

abi adam nonoşluğunu ilan etmiş ne bekliyordun ki? "evet en doğrusu buydu bence de" veya "bana zaten söylemişti gay olduğunu evet" gibisinden şeyler mi?

ahahaahaha =))

ricky martin ciddiye alıncak bi adam deil ki yani, şarkıcı sonuçta tabiki dalga geçicez.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

said:
cinsiyetiniz nedeniyle diğerleri tarafından suçlu, ahlaksız, eksikli, gülünç olarak algılansaydınız ne hissederdiniz?

şehirler arası otobüslerde "tek koltuk var ama bayan yanı.. yer yok sana abi" denmesi gibi mi?

bunu da ciddiye almayın tabi lan

Ben bunu takıntı yapıp otobüse bilet alırkan "bay yanı lütfen" diyorum, melül melül bakıyor bileti satan kişi.
protesto ediyorum yahu, neden erkeğim diye potansiyel sapık muamelesi görüyorum
( gerçi hemcinslerimin hareketleri yüzünden böle bi kanı var, haklı insanlar =) )
Mesaj tarihi:
Su dünyada bir kadini sevmek oksamak onu öpmek kadar zevkli bir sey yok ki. Aklim almiyor bir insan nasil gay olur. Ve kendini böyle bir zevkten mahrum eder.
Mesaj tarihi:
Seele said:

Su dünyada bir kadini sevmek oksamak onu öpmek kadar zevkli bir sey yok ki. Aklim almiyor bir insan nasil gay olur. Ve kendini böyle bir zevkten mahrum eder.

o da ondan zevk almıyor, algılaması zor belki.
Mesaj tarihi:
ricky martin adam değildi zaten çok bariz.isabetli bir açıklama olmuş

iki undros tres dedi diye bağrımıza basacak halimiz yok
Mesaj tarihi:
ricky martin adam degildi zaten lafi da yoketti beni.

Valla zamaninda nina moricle falan beraber olan bir adam, istedigi kadar gay olabilir artik, biz asla o zirveyi goremeyecegiz :(
  • Yeni Oluştur...