Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 geçen hafta izledim çocuk filmi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 0/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Sparkcaster said: xunn said: Filmde bi kız görüp "çıldıran" patilerimiz var ya, glorious. erkek olmak zor, sen bilmezsin Pele'den takım arkadaşı Sezer'e ders gibi gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 xunn said: 0/10 şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Vay anam gençliğin haline bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 29 sayfaya yazık. vasat komiklikte bir film. sıkatın suratından saçından tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 anlomodonköööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 PhysX said: 29 sayfaya yazık. vasat komiklikte bir film. sıkatın suratından saçından tiksindim. Abi mükemmel bir film kriteriyle geldin karsı argümanım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 adam haklı http://www.turkcealtyazi.org/resimler/prs/0148418/l-michael-cera-fbc3802e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 adam her filmde en iyileri düdüklüyo siz bıkbıkbık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Feci bayik ya 20 dakkikaya kadar dayanabildim. IRENCHHHHH LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 hala cok iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Eleştirilerin bu kadar uç noktalarda olması enterasan hakikaten. Bana göre de kötü bir film değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=pij5lihbC6k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Çok iyi video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 "Scott Pilgrim must defeat his new girlfriend's seven evil ex-boyfriends in order to win her heart." Filmi izlemedim ama yukardaki açıklamayı okuyunca bir tür meriç la bu deyu düşünmedim değil. Halbuki seviyorsan gitsin konuşsun, zaten kızın gönlü varsa her türlü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 izlemeden böyle yazınca çok alakasız oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Law said: "Scott Pilgrim must defeat his new girlfriend's seven evil ex-boyfriends in order to win her heart." Filmi izlemedim ama yukardaki açıklamayı okuyunca bir tür meriç la bu deyu düşünmedim değil. Halbuki seviyorsan gitsin konuşsun, zaten kızın gönlü varsa her türlü olur. farkli tadlardaki filmi seviyorsan ve de director of photography azicik ilgini cekiyorsa oyle ya da boyle hosuna gider abi film.. ara ara acar eglence icin soyle bir goz atarim. "keske gotum yeseydi de sinema ustune bisiler okuyayadim, az vaktim olsaydi da kendim de cekim yapabileydim" diye hayiflanirim. hani su filmlerin cekim lokasyonlarini bulan adamlara bile ozeniyorum. her neyse kendimden degil de filmden bahsediyorduk zaten. hastasiyim abi. absurd bir konu nasil muhtesem derecede hesaplanmis bir sekilde anlatiliyor bunu izliyoruz... ha filmin kendisi de cok eglenceli zaten. retro arcade gaming, cizgi roman seven ve oyle ya da boyle bi rock grubu kurmus insanlarin buyuk bir kismi sevmistir sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 yukarıdaki yorum +1 çok kişiye anlatmak istedim bu filmin iyi olduğunu ama bi türlü başaramadım. bunu gösteririm artık millete :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Yok izledim 1 saat önce eğlenceli filmdi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Bu filmin iyi olduğunu birilerine anlatmak zorunda kalmak saçmalık, beğenilmeme ihtimali yok ya geek kültürüne uzak biri olsan bile. Sinematografisi, tarzı yeter. Net erken dönem klasiklerinden türü içinde. Genel olarak 8.6/10 falan zaten dsfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 ilk 5 yılda bir kere uplanıp övülmüş, ben de ikinci 5 yılda uplayıp öveyim bari. ilk geçen yıl izlemiştim ama bir kere daha izledim en son, bayağı eğlenceli adaptasyon her bakımdan. hatta bence yönetmenin diğer daha meşhur filmlerinden daha eğlenceli olmuş. çizgiroman tarzını live action'a başarılı geçirebilmeleri ama özellikle hoşuma gitti. çok iyi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 izlemeyen izlesin, yerinde UP switch oyunu da iyidir, 2-3 kisi midi muzikli gibimsi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 arada açar açar dövüş sahnelerini izlerim. izlemesi aşırı keyifli. hele ki sam'in paylaştığı videodaki şarkıyı söyleyenin captain marvel olduğu gerçeği daha da eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 (düzenlendi) oha hiç farketmemişim essahtan gaptan marval mı o oğşın nereden yakalıyosunuz bunları ya sizden kaçmaz bir şey vallahi Nisan 15, 2021 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar