Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 geçen hafta izledim çocuk filmi işte.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Sparkcaster said: xunn said: Filmde bi kız görüp "çıldıran" patilerimiz var ya, glorious. erkek olmak zor, sen bilmezsin Pele'den takım arkadaşı Sezer'e ders gibi gol.
PhysX Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 29 sayfaya yazık. vasat komiklikte bir film. sıkatın suratından saçından tiksindim.
xunn Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 PhysX said: 29 sayfaya yazık. vasat komiklikte bir film. sıkatın suratından saçından tiksindim. Abi mükemmel bir film kriteriyle geldin karsı argümanım yok.
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 adam haklı http://www.turkcealtyazi.org/resimler/prs/0148418/l-michael-cera-fbc3802e.jpg
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 adam her filmde en iyileri düdüklüyo siz bıkbıkbık
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Feci bayik ya 20 dakkikaya kadar dayanabildim. IRENCHHHHH LAN.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Eleştirilerin bu kadar uç noktalarda olması enterasan hakikaten. Bana göre de kötü bir film değildi.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=pij5lihbC6k
Law Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 "Scott Pilgrim must defeat his new girlfriend's seven evil ex-boyfriends in order to win her heart." Filmi izlemedim ama yukardaki açıklamayı okuyunca bir tür meriç la bu deyu düşünmedim değil. Halbuki seviyorsan gitsin konuşsun, zaten kızın gönlü varsa her türlü olur.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 izlemeden böyle yazınca çok alakasız oldu :)
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Law said: "Scott Pilgrim must defeat his new girlfriend's seven evil ex-boyfriends in order to win her heart." Filmi izlemedim ama yukardaki açıklamayı okuyunca bir tür meriç la bu deyu düşünmedim değil. Halbuki seviyorsan gitsin konuşsun, zaten kızın gönlü varsa her türlü olur. farkli tadlardaki filmi seviyorsan ve de director of photography azicik ilgini cekiyorsa oyle ya da boyle hosuna gider abi film.. ara ara acar eglence icin soyle bir goz atarim. "keske gotum yeseydi de sinema ustune bisiler okuyayadim, az vaktim olsaydi da kendim de cekim yapabileydim" diye hayiflanirim. hani su filmlerin cekim lokasyonlarini bulan adamlara bile ozeniyorum. her neyse kendimden degil de filmden bahsediyorduk zaten. hastasiyim abi. absurd bir konu nasil muhtesem derecede hesaplanmis bir sekilde anlatiliyor bunu izliyoruz... ha filmin kendisi de cok eglenceli zaten. retro arcade gaming, cizgi roman seven ve oyle ya da boyle bi rock grubu kurmus insanlarin buyuk bir kismi sevmistir sanirim.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 yukarıdaki yorum +1 çok kişiye anlatmak istedim bu filmin iyi olduğunu ama bi türlü başaramadım. bunu gösteririm artık millete :D
Law Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Yok izledim 1 saat önce eğlenceli filmdi :).
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Bu filmin iyi olduğunu birilerine anlatmak zorunda kalmak saçmalık, beğenilmeme ihtimali yok ya geek kültürüne uzak biri olsan bile. Sinematografisi, tarzı yeter. Net erken dönem klasiklerinden türü içinde. Genel olarak 8.6/10 falan zaten dsfdas
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 ilk 5 yılda bir kere uplanıp övülmüş, ben de ikinci 5 yılda uplayıp öveyim bari. ilk geçen yıl izlemiştim ama bir kere daha izledim en son, bayağı eğlenceli adaptasyon her bakımdan. hatta bence yönetmenin diğer daha meşhur filmlerinden daha eğlenceli olmuş. çizgiroman tarzını live action'a başarılı geçirebilmeleri ama özellikle hoşuma gitti. çok iyi bir de.
Goering Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 izlemeyen izlesin, yerinde UP switch oyunu da iyidir, 2-3 kisi midi muzikli gibimsi oyun
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 arada açar açar dövüş sahnelerini izlerim. izlemesi aşırı keyifli. hele ki sam'in paylaştığı videodaki şarkıyı söyleyenin captain marvel olduğu gerçeği daha da eğlenceli
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 (düzenlendi) oha hiç farketmemişim essahtan gaptan marval mı o oğşın nereden yakalıyosunuz bunları ya sizden kaçmaz bir şey vallahi Nisan 15, 2021 goldbären tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar