Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 imdb çok doğru. http://www.r10.net/is-verenler/495886-imdb-oy-vermek-icin-postcu-araniyor.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 şakşakçı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 DarKRideR said: RED'e laf edeni kurşunlarım, toplamda 120 sayfalık bir çizgi romandan olağanüstü bir film çıkarmış adamlar, sinematografik olarak harika, hikaye harika bu sene çizgi romanlardan uyarlanan en iyi film benim gözümde, Kick-Ass'ti, Scott Pilgrim'di vs. çok iyilerdir ama RED çok farklı bir film Yapma abi allah aşkına, tamam çok eğlenceli film, keyifle izledim de acaip de ara bir film. Konunun ne olduğu belli değil, olayların çözülmesi ACAİP karışık bir şekilde gelişiyor, kim kime neden ateş ediyor anlamak güç bilmeyen adam için. Ama Malkoviç etkisi başlı başına yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 çokta iyi değildi.biraz fazla abartmışsınız sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben bütün yorumları okudum ve Rewendor'un haksız olduğuna kanaat getirdim. seveceksin bu filmi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 twitterdan edgarwright Scott Pilgrim is currently Number 1 in the Amazon Blu Ray Bestsellers list. Thanks for that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 BR yok ben de ama DVD, OST almak lazım.. zararını en kısa sürede çıkartması lazım bu filmin.. ki bnzer bişiler görebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 burtonesk said: twitterdan edgarwright Scott Pilgrim is currently Number 1 in the Amazon Blu Ray Bestsellers list. Thanks for that. bu tip filmler zaten gişeden çok DVD/ Blu-Ray satışları ile kazanıyor. Misal District-9'da böyleydi, gişe de de maliyetini çıkarmıştı ama asıl satışı ev sinema sistemlerinde gerçekleştirmişti. Son dönemde bu şekilde satışı yapılan mesela Kiss Kiss Bang Bang vardı. O da bence 2005 yılınındı yanlış hatırlamıyorsam, yılının en orjinal filmi olmasına rağmen gişede patlamıştı. Ama DVD satışları ile feci kâr etmişti. Sinemalarda hak ettiği değeri almıyor bu tip filmler, sinemada Transformers veya Twilight gibi aptal filmleri daha çok tercih ediliyor. Malesef ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 http://i616.photobucket.com/albums/tt248/iborondi/hehe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Filmi izledim şimdi, efsane bişey bu ya. Yani filme kötü diyen ciddi olarak burda yapılan tanımlara uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 film süperdi. kurgusu özellikle çok başarılı. filmin ilk yarısındaki mekan geçişleri çok çok iyi. Filmdeki grafik öğeleri çok etkili kullanmışlar. Cast süper. İnanılmaz eğlendim. Müzikler ayrı bir güzel. Evet sanatsal olarak bişey yok ama bunuda kimse beklemiyordu. Çok sevdim filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Overseer said: http://i616.photobucket.com/albums/tt248/iborondi/hehe.jpg ahuohohoho krom?! ahhuhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 nihan birebir olmus, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 hahshsdfhjksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 malum yerlerde sıkıntı var ya. 1080p :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 8.1den 8e düşmüş falan bişey değil. Dark Knight 2.5 ay boyunca Top250'de 1 numarada kaldı 10/10'la, şu anda 8.8'e düşmüş durumda. 10 üzerinden 1.2'lik bir düşüş gayet ciddi. 2 günlük değişimden bahsetmiyorum ben. Bi 3-5 ay geçmeden oturmuyor zaten. Hayır madem imdb'nin genel işleyişini bilmiyorsunuz örneklerinizde kullanmayın bari. Fanboi'lar coşmuş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 DarKRideR said: bu tip filmler zaten gişeden çok DVD/ Blu-Ray satışları ile kazanıyor. Misal District-9'da böyleydi, gişe de de maliyetini çıkarmıştı ama asıl satışı ev sinema sistemlerinde gerçekleştirmişti. Son dönemde bu şekilde satışı yapılan mesela Kiss Kiss Bang Bang vardı. O da bence 2005 yılınındı yanlış hatırlamıyorsam, yılının en orjinal filmi olmasına rağmen gişede patlamıştı. Ama DVD satışları ile feci kâr etmişti. Sinemalarda hak ettiği değeri almıyor bu tip filmler, sinemada Transformers veya Twilight gibi aptal filmleri daha çok tercih ediliyor. Malesef ... Bu film bahsettiğin filmlere pek girmiyor ama. Bahsettiğin tarz filmler genelde orjinal olmasının yanısıra görselliği öyle çok ön planda tutmayan filmler. Mesela bir Kiss Kiss Bang Bang'de öyle dehşet efektler aşmış patlamalar falan olmuyordu. Aynı şekilde District 9 da gayet monoton ilerleyen, hani aksiyon ve efekt dolu olmayan, efektleri de görsellikten çok gerçekçiliğe kasan bir filmdi. İnsanlar öyle filmlere sinemada gideceğine oturup evde izlemeyi tercih ediyorlar. Ama bahsettiğin bi Transformers falan tarzı filmler sürekli patlamalar, robotlar, savaşlar olunca insanlar "bu film evde izlenmez, efektlere yazık" diyip sinemada izliyor. Oysa bu film de gayet görselliğe oynayan yine efekt dolu, o insanların gözünde "sinemalık" bir film, tabii izlenmeden öyle olduğu anlaşılmayacak olmasının bir etkisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 film guzeldi bence cok eglendim izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bu film 100% super de diil 100% kotu de diil ama bu kadar ragein anlami nedir anlayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 onu ben de anlamadım, teorimi yazdım 1-2 sayfa geride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 aşırı sevenler sağlam nerd ve yaşları genelde biraz ufak olduğu için nerd rage görüyosun işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 başladık yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 şöyle yorum yapanlar gerizekalıdır evet aptal hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 rewendora demedim <3 rewendor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar