bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2025 kan değerleri ve biyokimyasına bakıldı herhangi bir tümör başlangıcı gibi şeyler için de hemogramda gözükmeyen enfeksiyonlar için başka tahlil yapıldı hepsi temiz. keyfi genel olarak yerinde depresyon belirtisi yok. cama çıkıyor sevmediği köpeklere havlıyor her şey normal. Dışarıda çok durmak istemiyor, suyu az içtiğinden çişi azaldı. Bugün az önce kontrole gittim ofisten çıkıp sabah koyduğum suyu hiç ellememiş yeni bir kap daha koydum farklı noktaya onu da ellememiş. boğazları, göğsü, böbrekleri, ağzı hepsi kontrol edildi. akşam başka mama deneyeceğim.
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2025 tahlillerinde bir sorun yoksa ve depresyon belirtisi göstermiyorsa sıcaklardan olabilir ama 5 yıl sonra aniden olması garipmiş farklı mamalar dene bazen yemiyorlar yemiyorlar bir anda kıtlıktan çıkmış gibi 3-4 kap birden abanabiliyorlar
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 sabah yeni bir şey daha keşfettim. Evde su içmiyor dışarıya çıkınca kedi köpek için koyulan sulardan içmeye çalışıyor. Bu sabah izin vermedim içmesine evdeki sudan içsin 2 kap dolu, kendi içme suyumu veriyorum zaten hep. Ben duş alırken duştan su içmeye çalıştı sonra duştan su doldurdum kabına onu içti. Ne mesajı veriyor anlamadım :S Kuzeyden su kullanıyorum
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 (düzenlendi) Su şelalesi denedin mi? duran suyu sevmiyodur belki. anamgilin kedi kaptaki yeni doldurduğum damacana suyunu içmez, çeşmeden akan şebeke suyunu içerdi Mamayı dışarıda yedirmeyi denedin mi bi de? Belki piknik yapmak istiyodur sıkılmıştır sabah akşam iki göz odadan Temmuz 24, 2025 Drall tarafından düzenlendi
df Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 bizim kedi de bi ara musluktan akan su içiyordu sadece. duran su içmiyordu. bi süre sonra tekrar normal içmeye başladı.
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 tahliller normal demişsin ama bağırsakla ilgili bir problemi olabilir mi? tahlilde görünmeme ihtimali var mı bilmiyorum, fiziksel bi tıkanıklık veya başka bir şey? tuvalete çıkıyor mu?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 cpr da yapıldı ayrıca kabız ishal gibi belirtiler de yok. Vet kusma olur dedi ancak o da yok
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 bLackcha0s, 24.07.2025 09:18 tarihinde dedi ki: sabah yeni bir şey daha keşfettim. Evde su içmiyor dışarıya çıkınca kedi köpek için koyulan sulardan içmeye çalışıyor. Bu sabah izin vermedim içmesine evdeki sudan içsin 2 kap dolu, kendi içme suyumu veriyorum zaten hep. Ben duş alırken duştan su içmeye çalıştı sonra duştan su doldurdum kabına onu içti. Ne mesajı veriyor anlamadım :S Kuzeyden su kullanıyorum Veteriner arkadaşım evcil hayvanlara bizim içtiğimiz suları değil çeşme suyunun içirilmesini öneriyor. 1
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Güvenemedim, benim kedi üç gün çeşme suyu versem dördüncü gün idrar yolu enfeksiyonu oluyodu. Damacanayla sorunsuz gidiyodu
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 bLackcha0s, 24.07.2025 09:18 tarihinde dedi ki: sabah yeni bir şey daha keşfettim. Evde su içmiyor dışarıya çıkınca kedi köpek için koyulan sulardan içmeye çalışıyor. Bu sabah izin vermedim içmesine evdeki sudan içsin 2 kap dolu, kendi içme suyumu veriyorum zaten hep. Ben duş alırken duştan su içmeye çalıştı sonra duştan su doldurdum kabına onu içti. Ne mesajı veriyor anlamadım :S Kuzeyden su kullanıyorum İçme suyunun markasını değiştir
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2025 epey zaman geçti geçen hafta başka bir veterinere gittim boğazında problem olduğunu söyledi antibiyotiğe başladık ama yutmadı salı tekrar gidince başka bir veteriner baktı boğaz kıkırdağı yaralanmış ve faranjit olmuş çok zor iyileşen bir bölgeymiş. O yüzden yemeden içmeden kesilmiş. İğne oluyor şimdi 4 tane oldu 3 tane daha var sıvı mama ile beslemeye çalışıyorum
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2025 (düzenlendi) Spoiler Bunlar hastalık sürecindekiler şöyle de sağlıklı hali olsun bari çocuğun Ağustos 1, 2025 bLackcha0s tarafından düzenlendi 1
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2025 hiç beceremiyorum spoilerı düzenlemeyi ahaha
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2025 Çok geçmiş olsun. Her veteriner aynı şekilde ilgilenmiyor o yüzden iyi yapmışsın. Kök nedeni bulunup hızla tedaviye başlamışsınız yakın toparlar inşallah. Daha kötü hastalıklar uzak olsun 1
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2025 Faranjit oldugunu diğer veterinerin anlamaması çok ilginç,köpekte zor nefes alma,öksürüp tıksırma,akıntı,ateş yokmuydu ilk veterinere götürdüğünüzde? özellıkle ateşinin baya yuksek olması lazım
Öne çıkan mesajlar