Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yoğurt nasıl peynirden yapılır yahu? benim annem yapardı gayet süt tek seferde yoğurt olurdu
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 GERGE said: Yok ya... Hiç bebek maması tadına bakmadınız mı? Onlar da berbat. Bebekler böyle yetişkinlere çekilmez gelen tadları seviyorlar bence. Olsa biraz umami, sevmez miyiz? http://harmonymarkets.com/images/images/000963_lg.jpg ??
vivavale Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abi cicibebe ile mama farklı digil mi?
Anelor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 PrudenT said: GERGE said: Yok ya... Hiç bebek maması tadına bakmadınız mı? Onlar da berbat. Bebekler böyle yetişkinlere çekilmez gelen tadları seviyorlar bence. Olsa biraz umami, sevmez miyiz? http://harmonymarkets.com/images/images/000963_lg.jpg ?? bunu demeye gelmistim
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mama markaları var, Milupa falan. Onları bir yiyin bakalım siz.
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bebekler sevdiginden yemiyo onlari, besin degeri yuksek, bebegin gelisimi icin gerekli davalar var icinde(sebze), genelde bu seylerin de tadi kotu oluyo, ama bebegin bu ne lan yemem ben bunu demek gibi bi durumu olmadigi icin, agzina agzina sokuyolar mamayi. yani bebekler tadi kotu olan seyleri sever gibi sacma bi mantik yok, ya da belki bebeklerin tad alma duyulari zamanla gelisiyodur o yuzden farketmez, ama o tamamen bilimsel bir konu oldugu icin mikrofonu Ardethe veriyorum.
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hey allam. 3tür "sütünden" kelimesini "sütyen" diye okuyorum. bu yararlı ve güzel topiği bozmak istemezdim ama böyle bir gerçek var :/
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sütyenden peynir olmaz bildiğim kadarıyla
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kilottan ayran yapıyorum ben. olur abi olur.
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 tüm sütanneleri toplayıp peynir fabrikası açacağım.:)-D
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bu adam babasının sütünden de krema yapar
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 aquila said: bebekler sevdiginden yemiyo onlari, besin degeri yuksek, bebegin gelisimi icin gerekli davalar var icinde(sebze), genelde bu seylerin de tadi kotu oluyo, ama bebegin bu ne lan yemem ben bunu demek gibi bi durumu olmadigi icin, agzina agzina sokuyolar mamayi. yani bebekler tadi kotu olan seyleri sever gibi sacma bi mantik yok, ya da belki bebeklerin tad alma duyulari zamanla gelisiyodur o yuzden farketmez, ama o tamamen bilimsel bir konu oldugu icin mikrofonu Ardethe veriyorum. abi sonucta, bozuk olan küflü olan seyler genel olarak herkeze kötü geliyo. böle zararlı seyler falan. Ama suda var mesela bebekler yanık yumurta kokusundan rahatsız olmuyo, senı bağlasam durmazsın. Yanı bu savunma mekanizması zamanlada gelişen bişi herhalde.
huun Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben de merak ettim bu durumu ve araştırdım sevgili insanlarım. işte sonuçlar. said: Development Of Taste in Infants The sense of taste develops at a prenatal stage for infants. At the 7 to 8 weeks' gestation, taste buds start emerging. After birth, infants show a preference for sweet tastes. A combination of sugar with a pacifier has a calming effect on newborns. Infants do not like things that have a sour flavor to it. Items that have a sour taste raise a frown on the face of the kid. Salty food is neutral and has no effect on infants. They neither have a calming effect nor raise a frown on the face of the tot. It is only after 4 months of age that kids start developing a taste for salty food. It may take as many as 20 trials, to develop a taste for a particular thing in a baby. So you may need time and patience to change the taste preferences of your baby and make her eat any new foods. The texture of the food also plays a pivotal role in developing the taste. Most of the babies do not like cottage cheese, because of its odd texture. The odor of volatile flavors like cherry, are perceived via the olfactory receptors. This type of odor does not have much impact on children, until they reach the age 5. bu da bebek mamalarındaki bilmem kaç yaş ayrımını açıklıyor sanırım. ve evet insan sütünün tadının iğrenç olduğunu duymuştum. çocuğu olduktan sonra böyle talihsiz bir beyanda bulunan arkadaşımızla çok dalga geçmiştik.
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 iğrenç ama küçük bebeciklerimiz bunu afiyetle yiyor mu yiyor. :)
Öne çıkan mesajlar