Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Diplomasi cidden çok sakat şu oyunda. En çok işe yarayan diplomasi örneği sınırının olmadığı fakat birbirine komşu iki ülkeyle olan. Sürekli savaşıyorlar, istediğin tarafla science araştırmaya devam edebiliyorsun :/ Eklenti pakedini almadan fiyatının düşmesini beklerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 expansion BAYAĞI iyi olmuş. tebrik etmek lazım adamları AI öyle bir bufflanmışki 6 da romayla kaybettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 AI buff'ı değil ama, dengesi önemli. Çok iyi dost gittiğiniz adam hala durup dururken savaş açıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 axedice said: Diplomasi konusunda Civ5e ben de çok kırgınım. Daha doğrusu zorluk yükseldiğinde AI'ların oyun zekasının sınırlı kalıp saçma salak bonuslar almasına ve seni güçsüz görüp paso saldırmasına kırgınım. Cuce said: e vikinglerin raze'i daha kısa sürüyo falan diyo. o city-statelere karsı calısmıyomu? City statelerde raze seçeneği yok, tıpkı capitoller gibi hiç yıkılmıyorlar. Bi bonepartın dediği al-ver-al-verle nüfusu 1e düşürüp öyle yıkma olur belki de çok hayal gibi. Fizıbıl diil yani, şehri alıp savunmasız bırakmak yetmiyor bazen. Ki bi ton zaman kaybedeceksin, ünitelerini geride bırakman gerekecek astarı yüzünden pahalı. bu arada abi puppet yapsana sehri annex yane :( vermiyo o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Bi expansion daha çıksın. Sonra "Game of the Year" hedesi halinde tüm expansion'larla birlikte 5 euro'ya alınabilir hale gelsin. Alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Oha sulumani bufflamislar sahane olmus melee shiplerin dusman gemileri ele gecirmesi olayi, birde yetmemis ustune maval maintanence torpili gecmisler Gerci mother russia hala cok ii, krepost nerflenmediyse gene trolololo modunda epic senaryolar doner Boudica da fena degil gibi duruyor ama once biraz deneme lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 koskoca nebuchadnezzar feth ettiği sehrın bide yöneticiylemi muhattab olurmus. puppet ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 avusturya inanılmaz ya parayla direk annex ve puppetlıyor city stateleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Cuce said: koskoca nebuchadnezzar feth ettiği sehrın bide yöneticiylemi muhattab olurmus. puppet ne! abi puppeta bende o konuda cok kırgınımda abi canavar gibi işte ne :( ile ne upgradesi ile urasıyosun orda takılıyolar kendi hallerinde sinirin artarsa bas benimsin artık kucuk orospu de al sehri tek dugmelik ozgurluk annex dedigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ya asıl seyı fıxlemişlermi, her end turn ettiğinde makineın fpssi düşüyomu kasıyomu? sırf bu yüzden beyond the sword oynadım ben ilk 2 civ 5 oyunumdan sonra. kaymak gibi akıyo turnler 4'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 optimizasyon bayağı artmış. turn geçerken makine kitlenmiyor hatta öyle diyim ama oyun uzayınca doğal olarak turn bekleme süresi artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bekleme süresiiyle bi derdim yokta, bildiğin makine kitleniyodu turn gecerken. hanı tamm hesabınnı kıtabını yap, ünitelelri uyarıalrı sonra cıkart aynı anda yapıp 5 fpsle kosturan adamları izletme bana diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 yok kaymak gibi fps din, casusluk falan muhteşem olmuş. bayağı da bir ayar çekmişler geriye kalan herşeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Eve gideyim de hemen alayım bu akşam. Sabahlar olmasın sonra. Var mı orjinal civ5 sahibi olup multi atmak isteyen? Pis kopyacılarla multi oynanmıyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Axe ben oynarım. http://steamcommunity.com/id/Nwalka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 aga civ multiplayer deli sıkıcı deil mi ya herkesin turunu beklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Multiplayerda tur beklemek yok. Aynı anda oynuyorsun turunu. AI'de çok bekletmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Var bendede orijinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 nebuchadnezzar'ı kaldırmıslarmı oyundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Hala oyunda. Din güzel olmuş da rush çok önemli, ruinlerden din çıkarsa ciddi fark yaratıyor oyun başında. Gerçi civ4 kadar güçlü değil ama yine de bi ton bonusu var dinlerin. Custom din olayı da gayet keyifli olmuş. Espionage a bakamadım tam, 1000 li yıllarda çıkmam gerekti. Ama şu plot uncover olayı baya güzel. Barbarlar sanki biraz güçlemmiş, policyler son patche göre biraz daha tıraşlanmış cookie cutter policyler azalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Bu arada söylemeyi unutmuşum OYUNUN BAŞINDAKİ VİDYO TEK ENTERLA GEÇİLİYOR, CEHENNEM EVET!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Allahsizligi yayma kursusu kurdum, sufer oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 axedice said: Eve gideyim de hemen alayım bu akşam. Sabahlar olmasın sonra. Var mı orjinal civ5 sahibi olup multi atmak isteyen? Pis kopyacılarla multi oynanmıyor çünkü multi işinde bende çok varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 axedice said: Bu arada söylemeyi unutmuşum OYUNUN BAŞINDAKİ VİDYO TEK ENTERLA GEÇİLİYOR, CEHENNEM EVET!!11 Ayarlarda otomatik skip özelliği getirmişler. Bomba olmuş hehe. Multi bende varım bu arada. Güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 multiye gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar