Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Ben burda abdurrahman celebi the series derken herkes bana kufrediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 beğenmeyen yeni seriyi maraton yapsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 filler otomatik kötü algılanıyor, öyle degil aslında, bu ep2 mesela cok iyi bir filler bölüme örnekti, begenmeyen de nebileyim artık sefirin kızı falan izlesin ana hikaye tavukçu adam işte 3. bölümde görürüz kendisini muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 ben de epey beğendim ama "filler" kelimesinin reddit'te göreceği tepkiyi burda da görmeyi beklemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 (düzenlendi) "cikti" ep 3 Kasım 13, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Spoiler Bo Katan! Starbuck'a yakışmış mando armor. Seslendireni de oydu zaten. Ashoka'yı görmeye gitti de. Dizinin gidişatına göre yolda başına birşey gelir önce sonra ertesi bölüm gezegene iner orda olay çıkar. 2 bölüm sonra anca görürüz Ashokayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 s02e03: Spoiler gene super bir bolumdu, siyah cubbeli kadin Sabine degil herhalde herkesin dusundugu gibi, Inquisitor yada buyuk ihtimal Nightsister falan cikacak bence. yavru kurbaga olarAk oyuncak koymuslar direk sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Spoiler 4. bolum yonetmeni carl weathers, 5. bolumu yazan da yoneten de filoni. Bence 4 un sonunda ahsokayi bir kac saniyeligine goruruz anca ayni bobayi gordugumuz gibi, sonra 5 de izleriz. s2ep3 spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 1 saat önce, Norak dedi ki: s02e03: Gizli içeriği göster gene super bir bolumdu, siyah cubbeli kadin Sabine degil herhalde herkesin dusundugu gibi, Inquisitor yada buyuk ihtimal Nightsister falan cikacak bence. yavru kurbaga olarAk oyuncak koymuslar direk sdsf Spoiler bunu diyorsan, Bo Katan'ın yancısı olan mandoydu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Spoiler ha evt lol, Bo-Katan'i gorunce gozden kacmis fgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Spoiler abi kurbağalar birbirine kavuşunca çok sevindim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 gene şahaneydi ya, mükemmel macera dizisi. dört dörtlük o macera hissi her bölümdeki. komiklikler de basit olsa da güldürüyor bebek yoda özellikle. Spoiler katee sackhoff bence de çok iyi gitmiş, bölümün yönetmeni de bryce dallas howard. bir yerden o da dahil olsa keşke kadroya. tam böyle rpg izliyormuş hissi var ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Spoiler Yani şimdi ileriki bölümlerde bir ihtimal ahsoka tano yu ilk defa anime dışında göreceğiz sanırım? Beyendim, kate in adı da kafamda hep starbuck ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 2 saat önce, scorch dedi ki: İçeriği gizle Yani şimdi ileriki bölümlerde bir ihtimal ahsoka tano yu ilk defa anime dışında göreceğiz sanırım? Beyendim, kate in adı da kafamda hep starbuck ya Spoiler Tabii Rosaria Dawson oynuyor Ahsoka'yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 katee sackhoff'un kendi youtube kanali var, degisik videolari var https://www.youtube.com/c/KateeSackhoffOfficial/videos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 onun YouTube videoları bile Captain Marvel filmlerinden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 cikti ep 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 The Mandalorian: You are changing the terms of the deal. x: This is the Way. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 ilk bölümde aspect ratio değişimi var benim gibi yanlış kaynaktan cropped izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 (düzenlendi) s02e04: Spoiler aaand it's Dark Troopers artik Kyle Katarn falan cikarsa bir yerden sasirmayacagim sdf. Kasım 20, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Bolum direk JK2 fan service. Spoiler Kyle Katarn keske ciksa. Just a guy with a lightsaber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 (düzenlendi) Abi şu dizi bittikten sonra cıkan storyboard’lari nereden cekerim duzgun cozunurluk. Valla canvas tablo yapicam evim her yerine. Dizi bittikten sonra bu kadar keyifle izledigim bir end credits oldugunu hatırlamıyorum. Kasım 21, 2020 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 surda ilk sezonunkiler, image search ile belki daha yuksek cozunurluk bulunabilir,: https://imgur.com/a/CL9ejrb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar