Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mandalorian (2019) - Disney+

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Makyaj kötüydü evet, çok belli oluyordu. Mandalorian'ın dövüş sahneleri çok başarılıydı ama. Diğer elemanlarınki de iyiydi hatta. 

Yalnız Mandalorian'ın sniper'ı iki bölümdür ortada yok, 5. bölümde de kullanmadı mesela. Cara'ya vermişti 4. bölümde, geri almadı mı acaba? Çok saçma ama lan, öyle bir silah bırakılır mı.

Mesaj tarihi:

swtor değil ki bu cqc için knt kullanılsın ehu. çıkarır gene açık alanlar olunca. dördüncü bölümde bounty vardı, disintegrate olan hedefin kanıtı olmaz yani orada da mantıklı.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bu hafta bitiyormuş galiba sezon, bi bölüm Çarş bi bölüm Cuma salacaklarmış.

6. bölümden sonra bi özür niyetine güzel bölüm patlatırlar umarım, tabii yine Olacak O Kadar skecinden hallice oyunculuk ve sahnelerle doldurmazlarsa.

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

6. bolumun makyaj ve kostumlerin kotu olmasinin uzerine klise senaryo gelince, seyir zevki dusmus. Yoksa kliseleri SW seyircisi cok sallamiyor. Twilek ler acaip fake duruyordu.

2 bolum kaldiysa ana senaryo ile ilgili bolumler olsun bari.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Sons of anarchy gobekli motorcu dayi vardi halen ayni sac sakal ve gobek herif. Hic mi canin sikilmadi saci sacali az degistereydin lan dayi, gobek degismez zaten

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
2 saat önce, Aceace dedi ki:
  İçeriği gizle

Al işte. Dinlemedi Mando'yu... Bırakcaktın o dandik droidini kendi memleketinde. Al bak. Besle droidi oysun gözünü oldu işte. 

Spoiler

ben uzaktan trooperlar vurmuştur diye düşünmüştüm, droidin vurabileceği sen yazınca farkettim, bütün bölüm göze sokulmuştu halbuki haha

• Yeni Oluştur...