Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Anlamıyorum ben de yaa... Hello Kitty'nin nesi komik yaw? Hayır, değil komik filan... ama insanlar neden gülüyor buna ?! :(
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 oce4n metin ol kardeşim. üzgünüm adına :(
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bence tespitleri çok güzel ama yeterince komik değil
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bi de sağda solda görüyorum kalitesiz esprilere gülünüyor. yapmayın böyle şeyler
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 elesso said: copry said: dreagloth said: Buna nasıl gülünemediğini anlamıyorum. ahahhahaha ben böyle dayak yedim lan sokakta, ufaklığıda dövmemiştim sadece sittir demiştim saniyesinde arkadan biri çıktı daldı eheh. 8 kişiden yedim aynı dayağı. AMA ÇOK KOMİKMİŞ LAN BU AHAHAH.
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ilk sayfaları okudum.Gülmeyenler haksız ve onlarla laflar hazırladım.
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 xunn said: elesso said: copry said: dreagloth said: Buna nasıl gülünemediğini anlamıyorum. ahahhahaha ben böyle dayak yedim lan sokakta, ufaklığıda dövmemiştim sadece sittir demiştim saniyesinde arkadan biri çıktı daldı eheh. 8 kişiden yedim aynı dayağı. AMA ÇOK KOMİKMİŞ LAN BU AHAHAH. yediğim dayağı karikatürde görüp gülecek kadar alttan alabilen birisi değilim ne yazıkki
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 gecko said: xunn said: elesso said: copry said: dreagloth said: Buna nasıl gülünemediğini anlamıyorum. ahahhahaha ben böyle dayak yedim lan sokakta, ufaklığıda dövmemiştim sadece sittir demiştim saniyesinde arkadan biri çıktı daldı eheh. 8 kişiden yedim aynı dayağı. AMA ÇOK KOMİKMİŞ LAN BU AHAHAH. yediğim dayağı karikatürde görüp gülecek kadar alttan alabilen birisi değilim ne yazıkki dikkat edin piramit oluyo
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 gecko said: xunn said: elesso said: copry said: dreagloth said: Buna nasıl gülünemediğini anlamıyorum. ahahhahaha ben böyle dayak yedim lan sokakta, ufaklığıda dövmemiştim sadece sittir demiştim saniyesinde arkadan biri çıktı daldı eheh. 8 kişiden yedim aynı dayağı. AMA ÇOK KOMİKMİŞ LAN BU AHAHAH. yediğim dayağı karikatürde görüp gülecek kadar alttan alabilen birisi değilim ne yazıkki ne yazıkki..
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 http://twitpic.com/f4fvr ben şunu anlamadım
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bazi seyleri tecrube etmeden anlamak zor.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 aquila said: bazi seyleri tecrube etmeden anlamak zor. (tu)
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 abi sayfalarca ne tartışmışsınız anlamadım. umut sarıkaya tespit adamı, ortak anınız yoksa gülmemeniz normal. bu onun komik olmadığını göstermez. bi de umut sarıkayanın mutsuzluk serisini bitirme sebebi yiğit özgürün lafına göre, "evine kat çıktı artık mutlu". bu bile komik lan
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 şu güzel yazı ve erken boşalma ne alaka :S:S
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 umut sarikayayi komik bulmayip yigit ozgure gulenlerde yuksek seviye estrogen saptanmis
oldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 umut sarıkayayı anlamayan biri daha varmıs o da yörünge dısına cıkmıs gerci artık anladıgımı dusunuyorum ama hala komık gelmıyor ama bir tane var ona hala anırırım süpermen tepside su tasıyor bir yandan da " tam süpermane göre bir iş" diyor o cok iyiydi
Öne çıkan mesajlar