Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 kraven hangisiydi ya, marayaaa marayaaa diye gezen miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 aslan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Çekimleri başlamış filmin. Çıkmasınada bir sene fln kaldı işte :) Gwen http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2010/12/stone-spiderman/emma-stone-spiderman-04.jpg Peter http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2011/01/garfield-stone/andrew-garfield-emma-stone-spidey-gwen-01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ee nolacak şimdi aynı konuyu baştan mı işleyecekler. Yine Sümsük Peter Parker'ın nasıl spider olduğunu mu göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 evet, ama bu sefer marvel kalitesi ile çizgi romanlara en uygun şekilde, ağır bir anlatım ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Tam oturmadı peter benim kafamda. Var mı başka böyle hisseden? Bilmiyorum nasıl oynar da, ne biliyim, tip olarak böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 marvelın ne kadar mudahalesi olucak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla ciddi bir death of gwen sahnesi izliycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 sarışın emma güzel değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Aynı konuyu çevirip çevirip veriyorlar. Bu kaçınca "Peter Parker'ın Spider oluşu" filmidir. ( Ben 3 diye hatırlıyorum ) Film iyi yada kötü farketmiyor. Bundan 5 sene sonra yeni teknoloji yeni artistler ile yine aynı konuyu çekecekler. Artık benim düşüncem bu çizgi roman filmleri için böyle.. İzlemem artık sinema da spiderman felan. (Bari yine Octupus, Kumadam felan koymasalar yeni seriye ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 xunn said: Tam oturmadı peter benim kafamda. Var mı başka böyle hisseden? Bilmiyorum nasıl oynar da, ne biliyim, tip olarak böyle ben peter parker iri yarı bi adam olmalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 anaokulları gene toplaşıp giderler, reboot falanda anlamazlar yeni örümcük filmi işte diye milyonlarca çocuk telef olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 http://i32.tinypic.com/1zzqnm9.jpg son peter parker böyle (soldaki de tony stark) yani andrew garfield biraz andırıyor, tabii bu peter parker bildiğim kadarıyla ileri yaşlı hali, bizimkisi genç olacak. herşeyden önce 5 sene sonra sil baştan yapmaları imkansız demeyelim de, çok küçük bir ihtimal, Çünkü zaten ilk üçlemeyi marvel çekmedi, hatta marvel karşıydı. İflasın eşiğindeyken sattıkları haklar yüzünden böyle filmlerin çıkmasına engel olamamışlardı ama bilidğim kadarıyla hakların büyük bir bölümünü geri almayı başardı Marvel, Yani şimdi Sony ile ortaklar ve istedikleri gibi bir Spider-man filmi, hatta filmleri yapabilecekler. Marvel'ın etkisi çok büyük olacak, herşeyden önce oyuncu kadrosu, yönetmenler, senaristler kısacası kamera önü ve arkasındaki ekibin neredeyse tamamını Marvel topluyor. Hal böyle olunca sette hakimiyetleri olacak bla bla Adamlar zaten bir ivme yakaladıklarında tekrar başa dönmezler, sürekli devam ettirirler seriyi, Ayrıca seriye reboot etmelerinin en büyük sebeplerinden bir tanesi de ekonomik sebepler, Sony Columbia'nın yaptığı salak anlaşmalar yüzünden eski kadronun daimi oyuncularına yaklaşık 10 milyon dolara yakın para veriliyormuş. Yeni bir film söz konusu oldğunda bu rakam doğal olarak sadece oyuncu kadrosuna verilecekti. Şimdi yeni anlaşmalarla birlikte bildiğim kadarıyla birden fazla film için anlaştıkları ana oyunculara 2.5-3 milyon dolar civarında bir para verecek Marvel, Zaten tüm filmin toplamda 35-40 milyon dolar arasında bir bütçeye çekileceği söyleniyordu en son, bu demek oluyor ki az efekt, çok iş tarzında bir film görebiliriz. Hani Spider-Man sonuçta ve kaliteli insanların elinde, bu film patlarsa zaten asıl o zaman olay olur. Ben çok ümitliyim filmden, Andrew Garfield'de geleceğin parlak isimlerinden biri olacaktır, Spider-Man filmleri onun atlama tahtası olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Andrew Garfield cuk diye oturmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 eski filmler cooooook kötü, rezalet ötesi her biri ayrı ayrı yenı cığır actılar source material nasıl katledilir skalasında. hakksını versinler bakalı bu sefer, marvel dediğin kadar sz sahibi ise filmüstünded bi zorlasınlar. valla en ikonik peterparker tiği, john romita junior'ın ve 90ların cizgi filminin tipidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Xaenin said: Andrew Garfield cuk diye oturmuş bence. sana bişi oturturum ben cuk diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 marvelın disney tarafından ele geçirildiğine niye kimse değinmemiş? beyaz, protestan ve yakışıklı süper kahraman yine beyaz protestan ve güzel kızı kurtaracak zenciler çöp toplayacak, çinliler sokak sanatçısı olacak, aykırılar "villain" olacak örümcek çocukla güzel prensesin aşkını izleyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 valla ne biliyim, hala disneyin marvel cizgiromanları üstündeki etkisini göremiyoruz. onun dısında lan bu hikaye 50 yıllık be vietnamdan önce falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hani hele bir şçeksimler de görelim ama ben çok umutlu değilim.. disney abi.. adamların dünya görüşü ten rengine göre şekilleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi heimdalı zenci yaptı adamlar. hoş disney yapmadı amrvel yaptı, onlarda eyvallah dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hmm evet bu da umut verici.. ama ben yinede "örümcek çocuk ve pambık prenses hikayesi" bekliyorum ehe adam akıllı örümce adam izlemek istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi önceki spoilerda verdiğim sahne olursa filmde orjinaline uygun, dibimiz düşer zaten. bir nesilin duygusal veritabanı sonsuza dek yaralanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 xunn said: Tam oturmadı peter benim kafamda. Var mı başka böyle hisseden? Bilmiyorum nasıl oynar da, ne biliyim, tip olarak böyle benim çok hoşuma gitti üsteki resim. emo toby yerine böyle enerjik bir duruşu var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bu social networkteki eleman dimi.toby malından daha iyidir ya spiderman 1 film harici tırttı.belki adam gibi bişi olur bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Cuce said: marvelın ne kadar mudahalesi olucak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla ciddi bir death of gwen sahnesi izliycez Emma Stone bir kaç tane spider man filmi olacağı için saçlarım bir kaç sene sarı kalabilir gibi bir şey demişti Conan yada Jay Leno'ya çıktığında. O sahne ilk filmde olmaz bence. Hani Mary Jane bile yok filmde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 mary parker kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar