Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Amazing Spider-Man (2012)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
Aynı konuyu çevirip çevirip veriyorlar. Bu kaçınca "Peter Parker'ın Spider oluşu" filmidir. ( Ben 3 diye hatırlıyorum )

Film iyi yada kötü farketmiyor. Bundan 5 sene sonra yeni teknoloji yeni artistler ile yine aynı konuyu çekecekler. Artık benim düşüncem bu çizgi roman filmleri için böyle..

İzlemem artık sinema da spiderman felan.
(Bari yine Octupus, Kumadam felan koymasalar yeni seriye )
Sosyal ağlarda paylaş

http://i32.tinypic.com/1zzqnm9.jpg

son peter parker böyle (soldaki de tony stark)

yani andrew garfield biraz andırıyor, tabii bu peter parker bildiğim kadarıyla ileri yaşlı hali, bizimkisi genç olacak.

herşeyden önce 5 sene sonra sil baştan yapmaları imkansız demeyelim de, çok küçük bir ihtimal,

Çünkü zaten ilk üçlemeyi marvel çekmedi, hatta marvel karşıydı. İflasın eşiğindeyken sattıkları haklar yüzünden böyle filmlerin çıkmasına engel olamamışlardı ama bilidğim kadarıyla hakların büyük bir bölümünü geri almayı başardı Marvel,

Yani şimdi Sony ile ortaklar ve istedikleri gibi bir Spider-man filmi, hatta filmleri yapabilecekler.

Marvel'ın etkisi çok büyük olacak, herşeyden önce oyuncu kadrosu, yönetmenler, senaristler kısacası kamera önü ve arkasındaki ekibin neredeyse tamamını Marvel topluyor. Hal böyle olunca sette hakimiyetleri olacak bla bla

Adamlar zaten bir ivme yakaladıklarında tekrar başa dönmezler, sürekli devam ettirirler seriyi,

Ayrıca seriye reboot etmelerinin en büyük sebeplerinden bir tanesi de ekonomik sebepler, Sony Columbia'nın yaptığı salak anlaşmalar yüzünden eski kadronun daimi oyuncularına yaklaşık 10 milyon dolara yakın para veriliyormuş. Yeni bir film söz konusu oldğunda bu rakam doğal olarak sadece oyuncu kadrosuna verilecekti. Şimdi yeni anlaşmalarla birlikte bildiğim kadarıyla birden fazla film için anlaştıkları ana oyunculara 2.5-3 milyon dolar civarında bir para verecek Marvel,

Zaten tüm filmin toplamda 35-40 milyon dolar arasında bir bütçeye çekileceği söyleniyordu en son, bu demek oluyor ki az efekt, çok iş tarzında bir film görebiliriz.

Hani Spider-Man sonuçta ve kaliteli insanların elinde, bu film patlarsa zaten asıl o zaman olay olur. Ben çok ümitliyim filmden, Andrew Garfield'de geleceğin parlak isimlerinden biri olacaktır, Spider-Man filmleri onun atlama tahtası olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

eski filmler cooooook kötü, rezalet ötesi her biri ayrı ayrı yenı cığır actılar source material nasıl katledilir skalasında.

hakksını versinler bakalı bu sefer, marvel dediğin kadar sz sahibi ise filmüstünded bi zorlasınlar.

valla en ikonik peterparker tiği, john romita junior'ın ve 90ların cizgi filminin tipidir.
Sosyal ağlarda paylaş

marvelın disney tarafından ele geçirildiğine niye kimse değinmemiş?

beyaz, protestan ve yakışıklı süper kahraman
yine beyaz protestan ve güzel kızı kurtaracak
zenciler çöp toplayacak, çinliler sokak sanatçısı olacak, aykırılar "villain" olacak

örümcek çocukla güzel prensesin aşkını izleyeceğiz
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

marvelın ne kadar mudahalesi olucak bilmiyorum ama

bildiğim kadarıyla ciddi bir death of gwen sahnesi izliycez

Emma Stone bir kaç tane spider man filmi olacağı için saçlarım bir kaç sene sarı kalabilir gibi bir şey demişti Conan yada Jay Leno'ya çıktığında. O sahne ilk filmde olmaz bence. Hani Mary Jane bile yok filmde zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...