Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Bu yaz çok sağlam olacak ya hem Batman hem Spiderman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bir sürü sahnede spider-man uçarken yani, efekt olduğu çok belli oluyor ya :( bu arada kadroya bakmamıştım, yan oyuncuları dizilerden toplamışlar, hepsi de sevdiğim oyuncular. martin sheen'de var oh oh. gerçi zaten bütün bu oyuncuları toplam 5 dakka görürüz anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 film güzel olcağa benziyor, trailer'dan gördüğümüz kadarıyla sahneleri epey dolu dolu hazırlamışlar. ayrıca lore konusunda önceki örümcek adam üçlemesinden daha mantıklı olur her durumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 remake mi olacak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 her ne kadar başlarda 'mirror's edge olmuş bu be' tarzı düşünsem de, şu son trailer baya hoşuma gitti benim. kostüme hala tam olarak ısınamamış olsam da (hafif bir ben reilly tripleri de var aslında ama) ultimate serisini her zaman çok beğenmişimdir. gerçi tam olarak ultimate serisini takip edecek diyemeyiz, orada gene green goblin ile başlıyordu çünkü hikaye. gwen'in peter'ın kimliğini biliyor olması ise en büyük saçmalık galiba. ilerde o malum köprüdeki epic sahneyi yaptıklarında hiçbir olayı kalmayacak yani gwen peter'ın spidey olduğunu biliyorsa. bu arada the other arc'ının filmini yapsalar ya, direkt son dönem batman filmleri tadında olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Marvel yapsa keşke şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 baban kim senin biliyor musun? başına gelenler kaza mıydı sanıyorsun ? mehhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 meh'lik bir durum yok, ultimate serisinde bu şekilde başlıyor olaylar. örümceğin ısırmasına kadar her şey planlanmış vaziyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Avengers'tan sonra spiderman markasınında aynı takımın elinde olması gerektiğini düşünmeye başladım. Pek heyecan duymuyorum bu film için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 -Deno- said: her ne kadar başlarda 'mirror's edge olmuş bu be' tarzı düşünsem de, şu son trailer baya hoşuma gitti benim. kostüme hala tam olarak ısınamamış olsam da (hafif bir ben reilly tripleri de var aslında ama) ultimate serisini her zaman çok beğenmişimdir. gerçi tam olarak ultimate serisini takip edecek diyemeyiz, orada gene green goblin ile başlıyordu çünkü hikaye. gwen'in peter'ın kimliğini biliyor olması ise en büyük saçmalık galiba. ilerde o malum köprüdeki epic sahneyi yaptıklarında hiçbir olayı kalmayacak yani gwen peter'ın spidey olduğunu biliyorsa. bu arada the other arc'ının filmini yapsalar ya, direkt son dönem batman filmleri tadında olurdu. sahnenın olayı o dğeilde, o sahneyi yapıcak büzük olmadığını biliyoruz zaten holiwood sinamasının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 -Deno- said: meh'lik bir durum yok, ultimate serisinde bu şekilde başlıyor olaylar. örümceğin ısırmasına kadar her şey planlanmış vaziyette. her şey ultimate serisindeki gibi olmayacak ama orası da aşikar di mi. sevmiyorum abi bıktım artık o klişeden napayım =) mehh diyorum mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=16AwVWvjQhY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bu da geldi. 6 temmuzda vizyonda 2 hafta üst üste sinemaya gidicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 vardı bu. en başarılı spiderman trailer'ı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 kurtaricam diye belini kirdigi bu muydu, yoksa mary jane miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 gwen'in boynunu kırıyor kurtarmaya çalışırken da bu filmde goblin olmadığı için önümüzdeki filmlerde olacaktır muhtemelen. acımadım spoiler'ı açık açık koydum, taaa ne zamanın çizgi romanı lan sizde okusaydınız hayret bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 inşallah çok para kaldırmaz bu film. spiderman 4 varken bu yapılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 yapılır aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 amazing serisi diye bakma abi, çocuğun tipe baksan bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 spider bide batman ikiside çakma süper kahraman gibi geldi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Almanya'da çıktı. Dün izledim. Comic okuyan biri olmadığım için çizgi romanlarla kıyaslama yapamicam. İlk filmi sevdiyseniz bunu da seversiniz bence. 3D dışında yeni bir şey yok ama gayet eğlenceliydi bence. Ha bir de... Jim Carrey'nin Emma Stone hakkındaki videosuna hak verdim filmden sonra. Message for Emma Stone http://www.youtube.com/watch?v=2e5qfcbtfEI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bu ibne zenci olanmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bok gibi olmuş diyo: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/escape-to-the-movies/5995-The-Amazing-Spider-Man ama ne olursa olsun sam raimi'nin örümcek adamlarından daha iyidir, özellikle 3... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar