Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 http://hades.funnyexam.com/content/9541/resized/collegehumor_pic.jpg?1252692159 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 oturdum sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 matematiksel olarak kabul edilebilir ama "variables" iyi tanımlanmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Yalnız hakkaten çözmüş. Doğru sonuç ama evet variable kısmı problemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Harika lan keşke benim de okul dönemimde böle bişi yapmak aklıma gelseydi :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 haftaya cuma dif finalim var da ben onları çizene kadar bir soruya 1 saat harcamış olurum. onun yerine garip şekiller çizip variable atamayı planladım ama şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 dif finalinde böyle çıkmaz bernoulli falan kaktırırlar en basit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 "zıkkımın kökü" geyiğine benzemiş. neydi o dur bulursam koyucam. ahanda http://1.bp.blogspot.com/_dDQG1nXOdok/SrdF101ovTI/AAAAAAAABdY/WOPU2xo1vqc/s400/zikkimkoku.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Longshanks said: dif finalinde böyle çıkmaz bernoulli falan kaktırırlar en basit :Dbernoulli fazla kolay. çok daha zorları çıkar zaten ama bu tip soru da gelicek. 4. kez alıyorum dersi, tecrübe konuşuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bernoulliye kolay diyosun da yukardaki soru hiçbi kural bilmeyi gerektirmeyen ilkel bi dif sorusuyken finalde çıkmaz diyosun. ben de difi 4 kere aldım ve geçmiş bulunmaktayım. ARKADAŞIM ARGUMANIM SAĞLAM dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bernoulli kuralı bilmene dayalı sadece, mantık yürütme sıfır. sizin okulda nasıl oluyor o işler bilmiyorum ama bizde genelde mantık + bilgi isteyen soru geliyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi yarın dif sınavım var. vizesi 15. daha çalışmadım hiç. dua edin lan bişi yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 o yüzden ters bernoulli çıkacak. şimdiden söyleyim. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bernoulli iyiydi de bernoulli enerji koruma kanunu kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 akışkanlarda ebeme atladı o kanun benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bernoulli dağılımı iyidir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Too long, didn't solve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 büte kaldım çok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar