smash Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 cicibeybe said: Gayet dandikti Ama dedikleri gibi ikinci parta hazırlık maiyetinde olmuş, ikincisinde bu kadar sıkılmam heralde spo Harryleri dağıtıp kaçırdıkları sahnede Harry'i voldemort hedwig sayesinde buluyor filmde Yanlış mı hatırlıyorum yoksa kitapta bu şapşal hala ölümcül olmayan büyüler atmadığı için mi buluyordu? Emin olamıyorum çünkü uzun süredir kendisine küfür ediyorum hala expelliarmus filan attığı için, direk sinir yapmışım:D cevap evet Stan'in beynini yıkamışlardı o düşüp ölmesin diye Stunning spell yapıyodu ama o film için çok ayrıntılıydı zaten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kitabi okuyorum da filmde bi suru detay eksik. kitap > film. kthx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Dandik yönetmene emanet edilen bir filmin böyle neticelenmesine insanlar şaşırmamalı. Ayrıca lütfen şu filme güzel demeyin. Potansiyeli gayet iyi bir düzeyde olan filmi başarısız bir şekilde bu hale getiren David Yates'i ne kadar eleştirsek az gelir. Geçişler, kurgu, detayların es geçilmesi vs vs... Çok eksik var çook. Serinin Order of the Phoenix'den beri ne kadar kötü bir hale geldiğini görmek zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 " +1 " Nessa'ya gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kitap film klasiği yapıcam ama cidden öyle detaylar atlanmış. ve çok alakasız yerde bitti keşke 2sini bir arada izleseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Seri evet kötüye gitti ama part 1'i ben beğendim. Kitabı unuttum sayılır ama film güzeldi. Kitabın yerini hiçbişey alamaz tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Nessaftw said: Dandik yönetmene emanet edilen bir filmin böyle neticelenmesine insanlar şaşırmamalı. Ayrıca lütfen şu filme güzel demeyin. Potansiyeli gayet iyi bir düzeyde olan filmi başarısız bir şekilde bu hale getiren David Yates'i ne kadar eleştirsek az gelir. Geçişler, kurgu, detayların es geçilmesi vs vs... Çok eksik var çook. Serinin Order of the Phoenix'den beri ne kadar kötü bir hale geldiğini görmek zor değil. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Emma Watson çok dikkat dağıttığı için film kötüymüş gibi duruyor. Kız çok güzelleşti. Ondan yani... Filmler hep aynı vasatlıktaydı zaten. Kız güzelleşti birden. Kız bu kadar güzelleşmese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Nessaftw said: Dandik yönetmene emanet edilen bir filmin böyle neticelenmesine insanlar şaşırmamalı. Ayrıca lütfen şu filme güzel demeyin. Potansiyeli gayet iyi bir düzeyde olan filmi başarısız bir şekilde bu hale getiren David Yates'i ne kadar eleştirsek az gelir. Geçişler, kurgu, detayların es geçilmesi vs vs... Çok eksik var çook. Serinin Order of the Phoenix'den beri ne kadar kötü bir hale geldiğini görmek zor değil. bence şimdiye kadarki en iyi harry potter filmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Valerius said: Emma Watson ...Kız çok güzelleşti. ...Kız güzelleşti birden. Kız bu kadar güzelleşmese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 http://www.facebook.com/group.php?gid=106008349688&v=wall#!/video/video.php?v=10100321962895596&oid=156794164312&comments ikinci parttan. ben bekleyorum daha birinci parti izlemedim. ikisini birden izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ben hicbirini seyretmedim, 2.film ciksin tum kitap+film combosunu yapcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 1. Film bence acaip harikaydı. Çok yavaş dendi ama ben o yayık anlatıma bayıldım, kendini daha çok özdeşleştiriyorsun dünya ile, böyle hızlı ilerlemiyor olaylar, ipin ucunu kaçıracakmış gibi hissetmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Alan Rickman için izliyorum filmleri. son filmde çok az göstermişlerdi. umarım yeni filmde daha uzun gösterirler. ne zaman geliyor film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yaz gibi gelir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 14 temmuz. oh az kalmis. http://www.youtube.com/watch?v=MahTKZDHXaA bu ne be haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 nesi az yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 3 ay var iste, nesi cok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bütün kitapları okudum geçenlerde. bu film, iki parça halinde çekilmesinden ötürü en detaylı film sanırım. ama ne yazık ki en iyi kitap değil. keşke diğer kitaplar da iki parça şeklinde çekilseydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Benim için en iyi kitap 7. Çünkü Harry'nin olması gerektiği karaktere büründüğü kitap, daha bi hero olduğu kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 İlk 4 kitap güzeldi, 5. eh işteydi, 6 ve 7 kötüydü direk. Aradığım büyülü (büyüden kastım büyü olan büyü değil tabii) çocuk kitabı havasından çıkmıştı. En iyisi 4'tü ama, mükemmel kitaptı 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bence en iyisi 3tü. ama hepsi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 5 efsane 5. erkek oluyo harry 5'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 öpüştü diye mi :) yok bence Sirius sayesinde hiçbi kitap 3'ü geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 7'nin adult ve çocuk versyonları olması kötüydü. TR'ye çocuk versyonu çevrilmesi dha da kötüydü. Filmin o versyona çekilmesini hadi normal karşılıyorum. Ama 7 bence en iyisiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar