SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 invite atsanıza gmnnn id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 beni de alın gruba davet mi ne gerekiyomus kim edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Oynayan kalmadı ki :) Herkes BF3 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Şu oyunu sonradan alıp, makul seviyede bir mikrofona sahip, aramıza katılmak isteyen arkadaşlar steam id'sini atsın bize. Biz size geri döneriz sdf veya ekleyin beni arkadaş listenize: troublesomez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 eklemeyin. hep küfür ediyo, ağzı bozuk terbiyesiz bir adam bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 liberal said: Şu oyunu sonradan alıp, makul seviyede bir mikrofona sahip, aramıza katılmak isteyen arkadaşlar steam id'sini atsın bize. Biz size geri döneriz sdf veya ekleyin beni arkadaş listenize: troublesomez id ni sevsinler ben ekledim o arkadaşları gruba yepisyeni iki üyemiz var bi ara toplaşalım dedim umura da. sana haber vermemiş anlaşılan. belli ki istenmiyosun .................................. şaka şaka hadi chat kurun oynayalım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Holy said: eklemeyin. hep küfür ediyo, ağzı bozuk terbiyesiz bir adam bu. zamanında ağzına ağzına vurduklarım bir bir ortaya cıkıyor işte... :( benden duyduğun küfürü nimet diye alıp cebine koyacaksın lan. ayrıca bizi bf3'e saatın. Bizi satan bizden değildir!!1! umur sancılı bir dönemden geçiyor, üstüne gitmeyelim. sdf ayrıca ferit noobu da ortalıktan kayboldu.. sadece pro'lar kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ayh bana pro didi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 pro denmiş geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 hic kabullenmediniz beni lan,almadınız aranıza,ayda yılda 1 gırıyorum zaten,kendi bro. grubunuzu olustur mussunuz,kac kere oyun cevirdim bi yaranamadım size :/ hepiniz no-lifer sınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abi sende bağlantı problemi vardı yanılmıosam senle 2-3 oyun oynadım ben hepsinde düştün giremedin falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 de mi o var bi de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 liberal said: ayrıca ferit noobu da ortalıktan kayboldu.. sadece pro'lar kaldı. http://i.imgur.com/HHOES.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 şunun üçüncüsü eski ekiple bi çıksa ne güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 aynen ya sam nesperdik özledim bizi =( bugün herşeyi üzerime alınıyorum baya awesome mıyım neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Ben bildiğin baydım bundan, BF3 fps alemimi emdi, yok etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 o kadar güzel mi ya ='< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 "nutella yerim" said: hic kabullenmediniz beni lan,almadınız aranıza,ayda yılda 1 gırıyorum zaten,kendi bro. grubunuzu olustur mussunuz,kac kere oyun cevirdim bi yaranamadım size :/ Red said: abi sende bağlantı problemi vardı yanılmıosam senle 2-3 oyun oynadım ben hepsinde düştün giremedin falan :) "nutella yerim" said: de mi o var bi de ^^ http://i.imgur.com/wfTgb.jpg Dark Carnival attık senle bi gün, chapter 1'i zor tamamlamıştın abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 LathspeLL said: Ben bildiğin baydım bundan, BF3 fps alemimi emdi, yok etti. Arada geyik olsun diye giriyoruz ekiple L4D'e, mümkün değil eski tadı vermiyor ki BF3'ün adrenalinini aldıktan sonra. Dün mesela sadece transport helikopteri sürdüm, ekip Kaede, Griswold, Spidee, Aquila, Vingthor. Black Hawk Down'dan daha fazla aksiyon gördük 2 saatte. Ki ne ateş ettim, ne birşey yaptım, ama öyle bir atmosferi var ki oyunun, sürekli bir yıkım, bir kaos. Bunu alamazsın L4D'te asla. Arada nostalji diye atarız ama baymasına daha çooook var BF3'ün. Tshirt yaptırdım lan parti için Lath. BE ADVISED BRO diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 vefasızsınız başka açıklaması yok. :p militari şuutır ne bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ya xunn yazıyor işte. bf3 zevkli oyun ama l4d2'de bayacak bişi yok, halen çok zevkle oynanabilen bi oyun. onu da oynarsın bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 hadi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 l4d3 gelsin. arada oynarız ama bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ne l4d ya ben mount and blade oynuyorum arada tam bir erkek oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 atsak mı bi el? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar