-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 21.30'da maç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 22.00 inviteları kabul edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Hayret PRO arkadaşlardan ses çıkmamış ama ben çok eğlendim :) Mikrofonsuz oynamaya çalıştığımız günleri hatırlattı bana sene bilmem kaç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 dün iki takım da çok kötüydü ya içim acıdı. gerçi bizim takım daha kötüydü ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 valla dün de dedim, mikrofon olmayınca + 1.5 aya yakın süredir oynamayınca zevk bile almayabilirim diyordum ama baya bir güldüm. özlemişim sizleri keretalar (tysre hariç gene, her lafım tysre hariç yalnız sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 dün bende acayip eğlendim. dünkü takımlarla yine yapalım bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Artık çok iyi takım kavramım farklı benim için bu oyunda. Takım 4 kişide konuşup eğleniyorsa dünyanın en iyi takımı odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 evet çok eğlendim dün akşam, iki takım da geyiğine oynayınca en keyifli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 aynen. bağıran çağıran olmayınca herkes ne yapacağını biliyor. harir chargela 15 hpsi kalmış adama yumruk atarak düşürüp, öbür adamıda chargelayıp götürünce ben "ADAM PROOOOOOOOOO" diye bağırdım şahsen. charge atamadan geçeceği canlanıyodu kafamda o anlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 paticik fps bölümünde tarihinde ilk defa 2. sayfaya düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan left 4 dead 2 başlığı tutunacak dal arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 sattınız siz. ben vatandan kutum gelene kadar buralardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben de buralardayım! 300 fps ile geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Düşmez 2. sayfaya kolay kolay. Her zaman oynayan birileri olacaktır. Bu geyikler başka hangi oyunda yapılır ki, kaçmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 aksam 10 a yine toplanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Bu akşama söz vermeyeyim, yarın akşam kesin oyun var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 inanılmaz eğleniyorum son 2 oyundur. hele dünkü dead air bir efsaneydi resmen. bunun gibi 3 - 4 oyun daha olursa bf 3 oynamam o derece sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Red said: ben yokum lan listede reva lath holy chaz ammo nooblar listesi o. o değil de invite atın lan bana da. bu kadar mı eziyorum da davet gelmiyor!11!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 -Deno- said: inanılmaz eğleniyorum son 2 oyundur. hele dünkü dead air bir efsaneydi resmen. bunun gibi 3 - 4 oyun daha olursa bf 3 oynamam o derece sdsdf Abi siz dun sam'in rage'i kacirdiniz ya. Minibusu calistirdigimizda biz kosarken disarda hunter kapmis. Gec kaldik biraz orda cok kizdi. Acaip eglendim ben de ve zaten sonucta da iyi olan olarak kazandik. 1.5 hafta falan daha yokum ben ders calismam lazim :( Arada l4d doner ya bf3 cikti ama eskilere saygi kusagi yapariz arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 abi sam'i ben kaptim orda hahaha. boomer da kustu tam o an ustune. her el oldu zaten sam sdf. baya paslanmisiz yalniz. fakat gecenin olay haririn bana yaptigiydi resmen. arda koysana lan resmi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bugün seni okulda gördüm deniz hiç de öyle onu bunu kapıcak gibi durmuyodun gayet eziktin ezik diye bağırıcaktım hatta sonra boşver düşene bi tekme de ben vurmıyim dedim ki aslen tekme atmayı çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 DIŞARDAYIM HUNTER ÖLDÜRÜYO ALOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Saeros said: bugün seni okulda gördüm deniz hiç de öyle onu bunu kapıcak gibi durmuyodun gayet eziktin ezik diye bağırıcaktım hatta sonra boşver düşene bi tekme de ben vurmıyim dedim ki aslen tekme atmayı çok severim soyle bir durum var, universitemizde sen de dahil tum erkekleri toplasak benim karizmami saglayamazsiniz. so'ya girdigimde bana donen kafalari bir ben BİR DE ALLAH bilir yavuz. dun az uyudum ondan sabalak bir sekikde gezmisimdir. ben seni her gordugumde BASİMİ CEVİRİYORUM TİKSİNEREK. hele o yeni saclarin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 şu mikrofon problemini çözebilsem güzel olcak aslında. sizin dedikleriniz bana çok kısık ve cızırtılı geliyor, ne dendiğini anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 esas yazıcağım şeyi yanlışlıkla pm olarak attığım için buraya bi filler koyuyorum bi beyazla bi zenci walk into a bar barmen sormuş ne içersiniz diye çikolatalı süt demişler sonra öpüşmeye başlamışlar ateşli bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 -Deno- said: universitemizde sen de dahil tum erkekleri toplasak benim karizmami saglayamazsiniz. deniz yakışıklı adam. inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar