Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

aynen. bağıran çağıran olmayınca herkes ne yapacağını biliyor. harir chargela 15 hpsi kalmış adama yumruk atarak düşürüp, öbür adamıda chargelayıp götürünce ben "ADAM PROOOOOOOOOO" diye bağırdım şahsen. charge atamadan geçeceği canlanıyodu kafamda o anlarda
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

inanılmaz eğleniyorum son 2 oyundur. hele dünkü dead air bir efsaneydi resmen. bunun gibi 3 - 4 oyun daha olursa bf 3 oynamam o derece sdsdf

Abi siz dun sam'in rage'i kacirdiniz ya. Minibusu calistirdigimizda biz kosarken disarda hunter kapmis. Gec kaldik biraz orda cok kizdi. Acaip eglendim ben de ve zaten sonucta da iyi olan olarak kazandik.

1.5 hafta falan daha yokum ben ders calismam lazim :( Arada l4d doner ya bf3 cikti ama eskilere saygi kusagi yapariz arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

bugün seni okulda gördüm deniz hiç de öyle onu bunu kapıcak gibi durmuyodun gayet eziktin

ezik diye bağırıcaktım hatta sonra boşver düşene bi tekme de ben vurmıyim dedim ki aslen tekme atmayı çok severim

soyle bir durum var, universitemizde sen de dahil tum erkekleri toplasak benim karizmami saglayamazsiniz. so'ya girdigimde bana donen kafalari bir ben BİR DE ALLAH bilir yavuz.

dun az uyudum ondan sabalak bir sekikde gezmisimdir. ben seni her gordugumde BASİMİ CEVİRİYORUM TİKSİNEREK. hele o yeni saclarin...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...