Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ateşlicen bunu öle çalışıyo anca sdfs lat bi ara hakkaten rage quit falan atıyodu aksdjkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 abi dünkü merdiven çok iyiydi ya bu kadar gülmemiştim sanırım l4d oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 dün çıksak mı yeaa dedim sonra 1 dk içinde yok la şaka yaapıyorum devam dedim ve herkes ok verdi. son map en son konuşmamız benim ammoya aferin lan nasıl yakalandın jockey'e aferin oldu lol ben dün bone'dan çok faste kızdım son map 3 kişi olmamıza rağmen uzaklarda takılmasından dolayı ki düştüğümüz yerde fast olsaydı yanımızda düşmezdik çok net ama bunun kini ragei olmaz. gece direk çıkma sebebim de oyun içinde de sölemiştim zaten hadi çabuk olalım sabah iş var vs diye. oyun bitti puan yazarken direk kapatma tuşuna bastım ve yattım hiç oyunu kapatayım diye bile uğraşmadım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 öndne gitme konusunda chazı tek geçerim ya adam çok iyi kantır oynar gibi gidiyor sonra ölüyor dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ya bone geç bu kendini acıttırma hareketlerini. Ben son chapter'da değil 1 önceki chapter'da dağıtmaya başladık diyorum sen bana hala bitiyoruz dedim de atladım diyorsun. Olayı direk üstüne alıyorsun. Son chapter'da fast bayağı scav oynar gibi dolandı kutulu'nun dediği gibi. Ama ben demiyorum ki "fast lah seni kahretsin rörörö". Sana özel bişey yok ki burada. Hatanı da bi yerde kabullenin yani. Bu oyunla da alakalı değil ille "cevap vericem cevap vericem" modunda olmayın. Bak ne diyorsun "5. bölüme geçtiğimde "madem bitiriyoruz bari ölelim öyle bitsin" dedim gittim atladım." Ben ne diyorum önceden; "Senin yaptığın bayağı saçma hani de bir soluklan 2dk bekle bu adamlar ne diyor diye. Hani bu map'in başında kimse hazır değilken R demen gibi bişey. Bi bak abi kimde ne var ne yok. " O söylediğinde kim tınladı kim salladı baktın mı buna? Oyun başladığı anda daha yerimizi almadan R vermeler falan bunlar eleştrilecek yönlerin.. son chapter'da yani "ben atladım ama kimse gelmedi" demek ne demek abi. hele de bunu savunmak lol... "bu arada onu kasten yaptığımı sanıyorsun herhalde ama yapmadım. herkes atlıyordu ben de atladım. atladıktan sonra geldi jokey, yapabileceğim bişi yoktu." Şuna ne diyorum; "2 dk bak bana ben iniyor muyum çatıdan diye. Ben seni bekliyorum baktım sen aşağıdasın ve mikrofonda hiçbirşey söylemedin" "ammoyu nasıl kızdırdınız sorusu tuhaf olmuş..." sabah akşam sinir krizlerindeyim cünkü ben.. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Rage'liyorum farkında değilim heralde ben. Neyse oyuna ara veriyorum ben bu yüzden. Söylediğim şeyler sadece eleştiri. Hakaret diye savunma mekanizmanızı sokmayın devreye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 liberal said: Hatanı da bi yerde kabullenin yani. Bu oyunla da alakalı değil ille "cevap vericem cevap vericem" modunda olmayın. Bak ne diyorsun "5. bölüme geçtiğimde "madem bitiriyoruz bari ölelim öyle bitsin" dedim gittim atladım." Ben ne diyorum önceden; "Senin yaptığın bayağı saçma hani de bir soluklan 2dk bekle bu adamlar ne diyor diye. Hani bu map'in başında kimse hazır değilken R demen gibi bişey. Bi bak abi kimde ne var ne yok. " tamam bundan sonra chatte kim ne yazarsa yazsa okumuycam, umursamıycam, "bone sana şuraya geç dedim" diye yazsanız bile tınlamıycam. bunu mu istiyorsun? peki madem. ek: bu arada derdin bana çemkirmekse yapabilirsin tabii gayet güzel. ama herkes aşağıdayken bir tek beni suçlu göstermen de ilginç olmuş. herkes atlıyor diye atladım diyorum, "niye arkana bakmadın" diye kızıyorsun. hayır atlamasam bu sefer de smoker yakalasa beni "niye atlamadın" diye kızacaksın. yani kızmak isteyene sebep bol (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bone adamı daha da sinir etmek için mi yazıyorsun öyle ahahahah. Diyor ki sana karşı yazmadım onları, sen hala üzerine alınıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Onu bunu bırakın da 4 kişi nasıl merdivende götümü izlediniz? Böyle eblek eblek baktınız falan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hayır birisi de akıl edemedi 3 kişi çıkarken biri aşağıda beklesin orda duranı vursun dkfjgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hadi başlayalım kurmaya yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ben varım bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kavga etmeyin lan, zombiler kıçınızı ısırınca görürsünüz. ktulu, bebeem, 3 survivorın aynı yerde durması mantıklı mı sence, alır 3 kapanı biner tepene, ayrıca sen orda rage yapana kadar kafana tekme atan tek zombiyi vursan oyun bitmemişti. lörn2piley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 beyler adam lazım var mı ? oyun kurcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 said: Today’s Left 4 Dead 2 update contains a new version of the Terminal Map For Dead Air. With this change, we are getting pretty close to being complete on this campaign. We have a few more known bugs to fix – but it is close. At this stage what we really need is more testing. To encourage testing, we created a new achievement: Connecting Fights. You earn it by playing a complete game of Versus in Dead Air. Do that and we have another prize. When 60,000 people earn this achievement, we will unlock the beta version of Blood Harvest on Steam the next weekday. 60,000 is going to be hard. You can’t rage quit and you need to work together. Once you get the achievement, help others get it as well. As always, please post feedback and bugs for the campaign on the Steam Forums and Facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 xunn: Hemen geldim kusura bakmayın update'i görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 xunn postapo tit groper. Deacon kendini kadın gibi hissetti. http://i.imgur.com/ZYoBg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 demin bi public oynadım ne kadar kastı lan. tek başıma tank tankladım o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 epilogue'u fazla bilmiyorum ama adam iyi oynuyormuş, sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 HD5830 amd phenom 955 3.2 x4 4 gb ram 80-100 arası fps alıyorum :'( Sorun bende mi? yoksa genel olarak böyle mi kartı yeni aldım googleda bakıyorum max ayarlarda 180 fps gideri var diyor kartın. (i7 işlemciyle tabi ^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 hd 5770 ve amd 945 var bende. gayet rahat oynuyorum, fps büyük ihtimalle 50-100 arasındadır. 180 fps ile oynasan ne olacak ki... sorun diyorsun bi de buna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bone said: hd 5770 ve amd 945 var bende. gayet rahat oynuyorum, fps büyük ihtimalle 50-100 arasındadır. 180 fps ile oynasan ne olacak ki... sorun diyorsun bi de buna... yok aslında ama aldığımdan beri kart gözüme batıyor DHW ve DH de aşırı ısınıyor diye konular açmıştım boşta 58 derece görüyor diye. toms bilmemne ve 2 tane daha analiz yapan siteye baktım cidden yüksek fps veriyor l4d2 AA lar falan açıkken. Ondan sordum çok düşük geldi değerler. Sorun olan işte source motorunda düşük fps = GG olma. 3 senede CSS için 4 tane kart değiştirdim :D bozuk source motoru zaten :P düşük fps olunca elemanları yere indirmede sorun yaşıyorsun. Üstüne bir de interp problemleri başladı mı değmesin keyfine ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 1024x768, minimum ayarlar, i7 990x, 16gb ram ile o testi çekmişlerdir. bakma sen "YÜZ SEKSEN FPS VERİYORRR!!!" diyenlere. 100 fps alıyorsun bi de buna problem diyorsun... daha ne alacaksın ki o kartla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Monitorun 120 hz degilse 100 ya da 180 alman cok da onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 hayır ben 20fps ile oynuyorum burda :(, fps bi bileğin yada yeteneğin yerini tutamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar