Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 genç patiler rahatsız. gençler yaşlılar, kural sölüyorum; R verilmeden saferoom'dan 1 adım dahi olsa dışarı çıkmıyoruz bu dakikadan sonra, kavga ediyoduk nerdeyse lan çıktın çıkmadın diye sdfkjgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 liberal said: Lyvanna_Dolores said: to the current situation = (td) artık işsiz değilim o/ ZA senindir denom <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 http://img.photobucket.com/albums/v433/ferit/2011-08-03_00003.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 sdf adam bide ss almis yarappim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 her oyun sonu alıyorum lan buna özel bişi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 iyi dengeledik takımları ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 e senin suçun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Agzina agzina vuracagim gunler cok yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 invitelara tepkisiz kalıyorum kusura bakmayın hiö l4d atasım gelmiyor.heycan yapıyorum oynarken sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 heycanli adam iyidir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Ben de bir kaç gündür yokum ezemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Revangelis said: iyi dengeledik takımları ha yakında dönüyorum hepsinin ağzına vurucaz merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kim bu ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 xunn kurdu oyun, 1 eksik var, gelen gelsin başlıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Xenocide said: genç patiler rahatsız. gençler yaşlılar, kural sölüyorum; R verilmeden saferoom'dan 1 adım dahi olsa dışarı çıkmıyoruz bu dakikadan sonra, kavga ediyoduk nerdeyse lan çıktın çıkmadın diye sdfkjgkxunna öyle bir atladım ki kapıdan çıktığı anda, aklı şaştı eli ayağına dolaştı. Sonra da ağladı falan r demedik diye, r demeden haritayı bitiriyodu çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 xunn'un eli ayagına dolaşmaz genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 -Deno- said: kim bu ? sdf newfag'ler bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 iyi ezdik.gönüllerin şampiyonuyuz r demeden cıkmalar falan yapmadan dürüst oynadık. chaz hakkaten kötü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 l4d oynarken dinlenecek müzikler: http://www.youtube.com/watch?v=5oZgwOtS_X8 http://www.youtube.com/watch?v=u9_vaIPwx0g http://www.youtube.com/watch?v=ALBKFB28E0M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 müzikle oynamak zor olur ya infected fln dinlemek gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sırf o yüzden captions açık oynuyorum bütün ipucu müzikler filan altta çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Liebe said: Revangelis said: iyi dengeledik takımları ha yakında dönüyorum hepsinin ağzına vurucaz merak etme ooooo coman gel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Sam said: sırf o yüzden captions açık oynuyorum bütün ipucu müzikler filan altta çıkıyor. ben onu açamadımö bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 options'da vardı şimdi hangi tab hatırlayamadım, subtitles filan o ayarların olduğu yerde closed captions seçeneği. "smoker hiss", "horde attack" filan yazıyor altta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yok açık bende ama subtitles da gelmiyor onlar da gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar