Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 arkadaşla izledik ilk specialı çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Disney el attığı eskileri yine ve yine berbat ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 yeni doktor geldi, garip geldi, fan service ile gönülleri kazanmaya çalışıyorlar abi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 her yer woke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Milamber, 11.12.2023 23:08 tarihinde dedi ki: yeni doktor geldi, garip geldi, fan service ile gönülleri kazanmaya çalışıyorlar abi iyi. devam edicek mi bu dizi sadece 3 bolum muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 edecek şimdi christmas bölümü var, son seneye normal dizi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2024 9. sezondu galiba peter capeldi sonrasına devam etmedim clara olmadan izleyemedim. kadın doctor lu bölümleri baya kötü deniyordu, son durum nasıl toparladımı dizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2024 ncuti epey iyi oldu doktora bence 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Ya ben buna başlayacağım da hangi senesinden başlayayım çok eskiden başlamış. Ben 2005 ten gireyim diye düşündüm uygun mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 aynen 2005'ten başlayacaksın. https://www.imdb.com/title/tt0436992/?ref_=fn_al_tt_1 bu seri işte seyretmen gereken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Akhlaur, 27.08.2024 17:42 tarihinde dedi ki: Ya ben buna başlayacağım da hangi senesinden başlayayım çok eskiden başlamış. Ben 2005 ten gireyim diye düşündüm uygun mudur ? Doctor Who'daki The Doctor sürekli "regeneration" oluyor ve oyuncu değişiyor. Her oyuncunun farklı bir tarzı var seride. Ancak 2005'te seri soft reboot oldu, hem eski doktorların devamı, hem de sıfırdan başlanmış bir hikayeyle geldi. eğer nostaljik arşiv merakı yoksa, direk 2005'ten başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Zaten david tennant ı appreciate ederken karar verdim. Teşekkür ederim 2005 le başlıyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Benim sevdiğim sezonlar matt Smith'in ABD'de çektiği sezona kadar olanlar. Sonrasında herşey çok karıştı. O sezona kadar kusursuz bir diziydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Bence başarılı doktorlar : 1. David Tennant 2. Peter Capaldi 3. Matt Smith. (Capaldiyi ingilizlerin sevmemasini anlarım siyasi komedyenmiş sanırım) Ncuti son doktoru henüz izlemedim yorumlarına güvendiğim kişinin Dr rolü için çok çocuksu sempatik hava kattığını söylemesiyle benim listeme giremez gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar