hozceri Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 dps olarak sıra beklemesi ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 warlocklar ne spec kullaniosunuz 3.3 le , bi söleyin bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 aynen devam destro ya. demon da güzel dps çıktığını duydum, hafta sonu denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 aynen devam olmuo galiba ya sanki millete baktım değişmiş insanlar afflictiona deamona falan gibi gözüküo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ashen verdictle nası tanışçaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 vendor var icc içinde, amcaya bir selam ver o tanıştırıyor hemen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 girip kesmeye basla "hasssktr naber ya" diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mortis said: aynen devam olmuo galiba ya sanki millete baktım değişmiş insanlar afflictiona deamona falan gibi gözüküoafffli baya iyi olmus diye duydum oguz ve bi kac guildie den bi bakin baakalim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 deadwoll said: Öyle uğraşılmaz onla ya, gerçi ilk bossa kadar verdiği 400 500 reple de exalted olunmaz kısa sürede. İlk bossa kadar tam 900 rep geliyor 10mde. Biz başta 2 tank 2 healer kullanıyorduk sonra artık tankların parmakları ağrıdı diye pala healer prot specine geçti, tek healer tek tank ile yapmaya basladık ve acayip hızlandı. Yaklasık 10 dakika ya sürüyor ya sürmüyor işte, biraz azim veya inanç varsa exalted olmak o adar da zor degil. Bizim guildden 10-15 kisi revered oldu bile. Mortis said: warlocklar ne spec kullaniosunuz 3.3 le , bi söleyin bakiim Affli yönetiyor şu an ama corruption bugını fixlediklerinde veya fixleyiş şekilleri çok şeyi değiştirebilir =D Ayrıca 0/37/34 de denemek istiyorum bir boş olduğunda ama duyduğuma göre çokta matah değilmiş affliye kıyasla, emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Aldım en sonunda Batterd hiltle gelen 1h caster swordu ohh bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 afiyet olsun ben düştüğüni bile görmedim ya bi kere bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bana düştü 3 rolladım. böyle de şanslıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 5 kere düştü ilk ikisi ilk gün gerisi haftada 1 gibi. Dün gece 95 rollayıp aldım hehe. Toplam 3 saat falan max süren bi chain. Tek zaman alan FOS OSF ve HOR kısımları ki HORu yapmaya gerek yok sadece girişte halledebiliyorsun. Gerisi oraya git buraya gel koşturmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 o q den gelen axe icc yapmayan huntera gidermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Questi alabilirse hunter, gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bizim guildde daha battered hilt düştüğünü gören adam yok, bırak 5'i 1'i. Gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Şahsen ben de bir kere bile görmedim düştüğünü. AH'de falan 2 tane oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 AHde 9kya düşmüştü dün en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 3 gün önce filan 10k'ya sattım, hem bu sefer epic mount alıcak charım da yok, duruyor öyle paracıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Pyro said: deadwoll said: Öyle uğraşılmaz onla ya, gerçi ilk bossa kadar verdiği 400 500 reple de exalted olunmaz kısa sürede. İlk bossa kadar tam 900 rep geliyor 10mde. Biz başta 2 tank 2 healer kullanıyorduk sonra artık tankların parmakları ağrıdı diye pala healer prot specine geçti, tek healer tek tank ile yapmaya basladık ve acayip hızlandı. Yaklasık 10 dakika ya sürüyor ya sürmüyor işte, biraz azim veya inanç varsa exalted olmak o adar da zor degil. Bizim guildden 10-15 kisi revered oldu bile. Mortis said: warlocklar ne spec kullaniosunuz 3.3 le , bi söleyin bakiim Affli yönetiyor şu an ama corruption bugını fixlediklerinde veya fixleyiş şekilleri çok şeyi değiştirebilir =D Ayrıca 0/37/34 de denemek istiyorum bir boş olduğunda ama duyduğuma göre çokta matah değilmiş affliye kıyasla, emin değilim. 2 exalted 1 friendly si olan adam biliyorum ayrıca 34k hp ile bende solo tankladım bişey yok onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Corr bugı neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Absolut said: AHde 9kya düşmüştü dün en son. bl de 12 k dan baslıyor bugun 5 tane vardı. sarointelerde 2200-2600 arası degisiyor bl de fiyatlar bu sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 çok fakirmiş server, 1.7 ye kadar düştü saronite frostmane de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 9knın altında gormedim frostmanede yav ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar