Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 seigen said: İlginç oyun, ilk çıktığında çok hayal kırıklığı olmuştu. Ellemedim bile. Şimdiyse tekrar başladım ve çok iyi geldi. Combat'ı falan beceremiyordum, şimdi çözdüm :). Aynısı witcher 1'de de olmuştu, onu da çıktıktan 1-2 sene sonra bitirdim. CDPR'ın oyunları şarap gibi yıllanıyor. direk 2den başladım ben de. daha ilk ballista görevini geçemeyip bırakmıştım. 1 ay sonra başladım şimdi oyun bitecek diye oynayamıyorum sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 2 haftada 70 saat oynayıp hem Roche hem Iorveth'le bitirdim :D. Insane'de de bitirsem mi diye düşünüyorum da dark mode'da çok öldüm, yemiyor :P. Bence bu tür mature hikaye odaklı rpg'ler daha güzel, fallout nv veya skyrim gibi fazla açık olunca ilgimi kaybediyorum, bu bir solukta bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 1. oyunu oynamış mıydın peki? oynadıysan mutlaka oyna der misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 3'ü bi official olarak duyursalar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Bugün duyurulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Claiborne said: 1. oyunu oynamış mıydın peki? oynadıysan mutlaka oyna der misin? Oynadım, bitirdim. Eskiliğini sorun etmezsen tavsiye ederim. Hikayesi yine başarılı da, hikayeyi ilerletmek için oldukça uzun dövüş ve haritayı dolaşma kısımları var, aklımda kalan tek eskiği bu. Witcher 2'de de aynısı bir nebze var gerçi, 2. oynayışımda fast travel tuşu aradım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 1. oyun grafik olarak da kötü değil, 2 den önce mutlaka oynayın derdim. Bol bol iskambil kağıdı toplamayıda unutmayın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 şu tatil bitmeden halledelim o zaman sdfsd teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Zaten birincisini bayağı bi adam etmişlerdi grafik olarak. Enhanced edition ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 witcher 2 EE ile performans sorunu yaşayan oldu mu? ilk çıktığında bitirdiğimde oyunu oynadığım ayarlar ile şuan oynayamıyorum. hatta direk oyunu oynayamıyorum aşırı bi laf takılma vs var. aynı PC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ultra spec ayarlardan UberSampling, V Sync, Cinematic DoF, Motion Blur, SSAO, Vignette'i disable et, oyun hem daha güzel duruyor, hem de kasmıyor :P. Temelde en çok kastıran ubersampling ama diğerleri de kapanınca çok akıcı oynatıyor. Burada da açık kapalı farklarını sıralamışlar. http://www.geforce.com/optimize/guides/witcher-2-tweak-guide#1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 redkit editörünün beta görüntüleri: http://i.imgur.com/EeaACvPh.jpg http://i.imgur.com/timZKn9h.jpg http://i.imgur.com/Ms9mO4Ch.jpg http://i.imgur.com/SY5Vaewh.jpg http://i.imgur.com/0Znbps0h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Taze mod varmış arkadaşlar. http://redkit.cdprojektred.com/index.php?c=mod&m=show&p=77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 KArdeşim oynadı oynarken baya izledim arada bende oynadım. Şuana kadar gördüğüm en iyi oyun. Çok oyun görmüşlüğüm yok tabi. Ama oyun her açıdan çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 5 dolarkrn brn niye almadim bunu onu merak ediyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Masticore said: 5 dolarkrn brn niye almadim bunu onu merak ediyorum simdi Steamde önümüzdeki 8 saat boyunca The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition 5 dolares... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Ya böle çok sevdim oyunu çok güzel gidiyordum. Chapter 3'e geldiğimden beri her load game dediğimde oyun çökmeye başladı. Çok fazla save olunca yapıyor dedi Google. Bende iyiy eski saveleri sileyim dedim. Sildiğim her 2 saveden birinde oyun çöküp yanında Steam'i de kitliyor. Böle salak bug oyundan soğuttu resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 e oyundan silme saveler my documents/witcher 2/gamesaves'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 evet yazdıktan sonra geldi o aklıma yaptım asdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 dark mi ne insane'den önceki zorluk seviyesi onda bitiren var mı ? zor mu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ben bitirdim dark'da zor diil, baslarda dikkatli olmak lazim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ilk oyunu oynamadığımdan ben de başta combatları çözemedim ama alışınca baya iyi oyun. sadece bi yerde zorluğu düşürmek zoruda kaldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ilk oyunla ikincinin kombatlar apayrı zaten. ikincininki kendiliğinden zor başta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 1. oyundan sonra çok fazla iyi geldi ya 2., daha prologue yeni bitti ama 10 numaraymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Herşey tamam ama bu Wild Hunt nedir, amacı ne bu Wraithların? Neden gelip neden gidiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar