Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 2 : Assassins of Kings

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

seigen said:

İlginç oyun, ilk çıktığında çok hayal kırıklığı olmuştu. Ellemedim bile. Şimdiyse tekrar başladım ve çok iyi geldi. Combat'ı falan beceremiyordum, şimdi çözdüm :).

Aynısı witcher 1'de de olmuştu, onu da çıktıktan 1-2 sene sonra bitirdim. CDPR'ın oyunları şarap gibi yıllanıyor.

direk 2den başladım ben de. daha ilk ballista görevini geçemeyip bırakmıştım. 1 ay sonra başladım şimdi oyun bitecek diye oynayamıyorum sdfsdf.
Sosyal ağlarda paylaş

2 haftada 70 saat oynayıp hem Roche hem Iorveth'le bitirdim :D. Insane'de de bitirsem mi diye düşünüyorum da dark mode'da çok öldüm, yemiyor :P.

Bence bu tür mature hikaye odaklı rpg'ler daha güzel, fallout nv veya skyrim gibi fazla açık olunca ilgimi kaybediyorum, bu bir solukta bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

1. oyunu oynamış mıydın peki? oynadıysan mutlaka oyna der misin?

Oynadım, bitirdim. Eskiliğini sorun etmezsen tavsiye ederim. Hikayesi yine başarılı da, hikayeyi ilerletmek için oldukça uzun dövüş ve haritayı dolaşma kısımları var, aklımda kalan tek eskiği bu. Witcher 2'de de aynısı bir nebze var gerçi, 2. oynayışımda fast travel tuşu aradım :).
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ultra spec ayarlardan UberSampling, V Sync, Cinematic DoF, Motion Blur, SSAO, Vignette'i disable et, oyun hem daha güzel duruyor, hem de kasmıyor :P. Temelde en çok kastıran ubersampling ama diğerleri de kapanınca çok akıcı oynatıyor.

Burada da açık kapalı farklarını sıralamışlar.
http://www.geforce.com/optimize/guides/witcher-2-tweak-guide#1
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Ya böle çok sevdim oyunu çok güzel gidiyordum. Chapter 3'e geldiğimden beri her load game dediğimde oyun çökmeye başladı. Çok fazla save olunca yapıyor dedi Google. Bende iyiy eski saveleri sileyim dedim. Sildiğim her 2 saveden birinde oyun çöküp yanında Steam'i de kitliyor. Böle salak bug oyundan soğuttu resmen ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...