Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 leaked internal video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Sonunda. Geç bile kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben de bunu açmak için gelmiştim :P. haberi çıksın diye bekliyordum bayağıdır. videoyu görünce bir heyecan yaptım, ilk oyunun hastası olmuştum. grafikler alpha olmasından heralde bir garip gözüktü gözüme, özellikle geralt'ın kızla konuştuğu sahnede. bir de geralt'ın sesi değişmiş, ilk oyundaki veya ona yakın bir sesle değiştirseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 gece gündüz olayına bittim, ama benim külüstürde mount & blade gibi olur heralde bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben 1ciyi oynayamamıştım, oyun içi ingame videodan sonra ekranda hiçbişeye tıklanmıyo vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 gece gündüz olayı ve scripted events zaten daha önce oyunlarda yapılan şeyler değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bu arada gece gündüzdeki ilginçlik ne ? bilmediim bişi mi var? wow da veya titan questta vsvs bir çok oyunda gece gündüz döngüsü var. witherda daha ilginç bişi mi yağmışalarki ? valla merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 süper ya gelsin gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 @ Dragonmax Witcher'da gece ve gündüz oldukca fark ediyor. Yaratıklar genelde geceleri ortaya çıkıp, gündüzleri kayboluyor. Oyun içi potionundan abilitylere kadar gece/gündüz etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 playstation'a çıkıyomuymuş onu söyleyin? eğer cevap evetse leş olacak demektir oyun sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 zlorwf said: @ Dragonmax Witcher'da gece ve gündüz oldukca fark ediyor. Yaratıklar genelde geceleri ortaya çıkıp, gündüzleri kayboluyor. Oyun içi potionundan abilitylere kadar gece/gündüz etkisi var. tamam da witcher 2 videosunu izledin mi sen? gece/gündüz derken o senin dediğini kastetmedi. yıllardır oyunlarda olan sistemi koymuşlar "yenilik" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Bone said: zlorwf said: @ Dragonmax Witcher'da gece ve gündüz oldukca fark ediyor. Yaratıklar genelde geceleri ortaya çıkıp, gündüzleri kayboluyor. Oyun içi potionundan abilitylere kadar gece/gündüz etkisi var. tamam da witcher 2 videosunu izledin mi sen? gece/gündüz derken o senin dediğini kastetmedi. yıllardır oyunlarda olan sistemi koymuşlar "yenilik" diye. adam yenilik yaptik demiyor ki? yeni oyun motoru sayesinde diyor rpg tarihinin en iyilerinden birisini yaptik diyor ışıklar gölgeler geçişler için. ki vidyoyu izleyince de insan hak veriyor. yalnız şu sırttaki kılıcı sırta düzgünce tutumamakta nasil bir sorunsa age of conanda da öyle kiliçla sırt arasındaki boşluk arkadan oynandiği için sorun değilde belli kamera açilarinda o görselliğe hiç yakişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ekrana kan sıçraması aşırı saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 pronoit said: adam yenilik yaptik demiyor ki? yeni oyun motoru sayesinde diyor rpg tarihinin en iyilerinden birisini yaptik diyor ışıklar gölgeler geçişler için. ki vidyoyu izleyince de insan hak veriyor. evet ben de bunu kastetmiştim, gerçekten göz doyuruyor videodaki o sahneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 blood effect /off diye bir secenek vardir elbet, dert etme bence onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Senior Producer ile interview yapmışlar: http://www.gry-online.pl/S018.asp?id=547 said: I don’t like Geralt’s voice. Are those final voiceovers for the game? After seeing the video many of you worried about the quality of voiceovers and the different voices used by lead characters. We’re proud that our team members can imitate native English actors so well that some people would even consider these VOs being part of the final product :). However, we are not planning to change RED into the world’s first non-native recording studio for English movies and games by using non-native non-actors. Don’t worry, we’ll stay in our day jobs. The voices in the video are not in any way final, and were only created for the purposes of the video. By the way - personally, I don’t like Geralt’s voice in this movie either ;). oh be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 debut trailer: http://www.youtube.com/watch?v=DCZq_K4OoMc Geralt'ın suratını değiştirmişler, çok kötü olmuş. Onun dışında trailer güzel ama çok bişi göstermiyor, beklemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ilk oyun dandikti bence. her yürüyenle otomatik olarak sevişme olayını kaldırmışlarsa denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 İlk oyun harikaydı bence. Hatta yıllardan beri oyunlardan alamadığım o eski tadı verdi bana. Atmosfer ve hikaye mükemmeldi benim için. İkincisi için beklentilerim bu yüzden çok yüksek. Witcher 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Jadelith said: ilk oyun dandikti bence. her yürüyenle otomatik olarak sevişme olayını kaldırmışlarsa denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Geraltın suratı yüzünden almamayı düşünüyorum resmen bütün havası kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Regalya said: Geraltın suratı yüzünden almamayı düşünüyorum resmen bütün havası kaçmış (tu) Surat değişmemiş olsa, alacağımdan değil de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yaşlı emo olmuş ya geralda bak... ne karizma adamdı o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Topaç olmuş Geralt.Patchle modla yüzünü değiştirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 http://e3.gamespot.com/video/6268774/ Fikir güzel ama nonlethal combat çok yavan kalmış. Kamera açısının sabit olması da baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar