NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 call of cthulhu baya geriyor, tavsiye ederim. Heleki bi otelden kacis kismi varki evlere senlik, acayip panik yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 F.E.A.R. serisi Doom 3 Tırstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Undying ile F.E.A.R. (özellikle 2) böyle daha bir konulu oyunlar ve süper oyunlar. F.E.A.R. 2 için geçen hafta yeni singleplayer bölümler de çıktı. Henüz oynamadım gerçi ama iyidir diye tahmin ediyorum. Yalnız ben Condemned kadar hiçbir oyunda tırsmadım, 9 yaşında oynadığım Alone in the Dark dahil. Condemned böyle sırf altımıza sıçalım diye yapılmış sayko bir oyun ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 NoTwisT said: call of cthulhu baya geriyor, tavsiye ederim. Heleki bi otelden kacis kismi varki evlere senlik, acayip panik yaptim. oof of sırf o sahneyi merak ettiğimden başlamıştım oyuna, oyunun doruk noktası resmen, bitirene kadar canım çıkmıştı allah belalarını versin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bu konuda Cthulhu sağlam. Fakat Undying daha da yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 arcane said: Yalnız ben Condemned kadar hiçbir oyunda tırsmadım, 9 yaşında oynadığım Alone in the Dark dahil. Condemned böyle sırf altımıza sıçalım diye yapılmış sayko bir oyun ehueh. Alone in the Dark. Babamın ofisinde o uyurken oynardım, çocukluğumu kararttı, odamda geceleri uyuyamamaya başlamıştım. Dur lan yükliyim nostalji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 undying iyiydi. ama korkutucu olarak dead space in o pislik havası şimdiye kadar yapilmiş en iyi atmosfer olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 phantasmagoria 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Fear serisi,Call of chtlu bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 undying silent hill 3 dead space avp ( marine oyna gerilirsin o radar ne pis ya haha) bunlar güzel atmosfer oyunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Deacon said: dead space :( + herhangi bi silent hill + Penumbra'lardan biri + undying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ohoo doom 3 mü korkutucu? Korku kavramı ağzınıza yüzünüze zıplayan yaratıklardan mı ibaret sizde alalal. Silent Hill 2 çekin netten. Işıkları kapatın, açın sesi, bitirmeye çalışın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Thief 3 alın, internetten save indirin, gece karanlıkta -yiyorsa- shalebridge cradle bölümünü oynayın en zor seviyede. uzun bir süre gerilme/korkma ihtiyacı duymazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Undying on numaradır. Ayna sahnesi, portre sahnesi, açık pencere arkasından gece rüzgarında sallanan tüller arasından koşan yaratıklar olsun, tibet war cannon olsun muh-te-şem oyundur. Öyle doom3 gibi ŞAKAAAA diye korkutmaya çalışmaz ucuz gerilim hileleri ile. Eski ama unreal1 motoru yeterli gelemeyebilir Özellikle AvP 1 ve AvP 2 de marine olarak oyna. O motion sensorun bipbip sesi rüyalarına girsin Dead Space iyi güzel başlıyorda bi yerden sonra aşırı OP oluyorsun dünya umurunda olmuyor. Bide tabi rezil kamera açısına alışmak var ama genede fena oyun değil. Çok uzun da değil zaten Doom3 çok erken bayıyor sürekli aynı temada ilerlediği için Call of Cthulhu oyunu güzel de gameplay tek kelimeyle fail. Korkuyorsun korkmasına da sebebi korktuğu için kontrol etmesi imkansızlaşan karakterinle yüksekten düşmemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 abi dead space'in kamera açısına hayran olmuştum ben yav... orijinal bi fikirdi.. evet birz kastırıyo ama sinematik oluyore..güzel bence.. bi de vsync sorunu felan vardı o yavaşlatıyodu felan o yüzden de sevmemiş olabilirsin kapatmadıysan vsynci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Vampire the Masquerade : Bloodlines dı galiba böle Otelli bir bölüm vardı , o bölüm için oynanır tekrar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sam said: doom 3 AutolycuS said: Doom3 Gangren said: Doom 3 NeroWarden said: Doom 3 Doom 3 şudur abiler: http://dark3.ytmnd.com/ Kaede said: Öyle doom3 gibi ŞAKAAAA diye korkutmaya çalışmaz ucuz gerilim hileleri ile. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 alan yetkilisine küfretmek serbest mi hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hdd uçunca kaybolmuştu, neyse ki imageshack sağolsun silmemiş. (:P) ben yazdım zaten, daha ağırı bana ağır geliyor. oynamam ki. korkunçlukta hepsini ezer gibi iddiam olmadı. ha evet avp2 marine ve vtm bloodlines otel bölümü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:Ff6tL6c6bphwcM:http://abandonware.me/img/blood_000.png burdanda oyna oynayabilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 +n mükemmel oyun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Eskilerden nocturne vardı o da korkutucu gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 dead space fena değil ama zorda ya da orta seviyede oyna kolayda çok kolay sdf call of cthullu için de başta kolay veya ortada başlayabiliyorsun. ama o delirme efektlerini adam gibi yaşamak için orta bile yetmiyor bence o yüzden googledan zorla başlamak için şifre ya da save ara o zaman eğlenirsin baya. bir de brightness ayarlarını adamların dediği gibi ayala (ayarlar menüsünde onu ayarlamak için bir test var sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ilk bikaç bölümüyle dead space ve tabiki doom 3 dead space de hakkaten abarıyorsun bi süre sonra umrunda olmuyo arkam o mu çıkmış bu mu fırlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar