Spyro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Bone said: örnek verdiğin shopto'da rage'in konsol versiyonu rrp 50, pc versiyonu rrp 35 pound gösteriyor. daha önce bahsettiğim konuyla alakasız bir yöne çekiliyor konu... postun devaminda ayni yerden rage'in farkli versiyonlari arasindaki fiyat farkini da yazmistim.. tum mesaji quotelasaydin gorurduk.. tabi ki konsol hala daha pahali ama benim dedigim TR fiyatlarina gore kiyaslama yapmak yanlis.. shopto'daki fark 28 TL iste.. oyle 100% fiyat farki yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 hala konsol savunuyorlar ya heh, hele masq yazdıklarımı hiç okumamış belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 şöyle bir çözüm önerilmiş: edit: hallettim said: Rageconfig.cfg Not long later, ‘angular graphics’ on the NeoGAF forum discovered that creating a .cfg configuration file in C:Program Files (x86)Steamsteamappscommonragebase was the solution. Be aware, however, that you will almost certainly require a video card with 1.5GB of Video RAM to enable 8K textures, other graphical niceties and GPU Transcoding, though it may also work on systems with just 1GB of VRAM if said options are toned down. To discover how much VRAM your graphics card has open the NVIDIA Control Panel, click on ‘System Information’ on the bottom left, and then scroll down the list to ‘Dedicated video memory.’ The amount of VRAM is displayed in Megabytes, with 1.5GB being displayed as 1536MB. Name the file rageconfig.cfg and add the following text using the Notepad application, located in All Programs > Accessories: vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192 vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192 vt_pageimagesizeunique 8192 vt_pageimagesizevmtr 8192 vt_restart vt_maxaniso 4 image_anisotropy 4 If you have 3GB of Video RAM, you can modify the configuration file’s first four lines to end with 16384, instead of 8192, which will enable Rage’s 16K textures, though as we don’t have a suitably-equipped GPU to hand we cannot offer any guarantees as to the game’s stability or visual fidelity when using this modification. Update: We have now tested the 16384 configuration on a 3GB GeForce GTX 580 and can detect no improvements whatsoever. Based on our new understanding of id Tech 5 it may be possible to see benefits from 16384 at the very highest resolutions in the most demanding situations. If you’re unsure of how to set up the configuration file follow these steps: 1.Right click in the empty white space in C:Program Files (x86)Steamsteamappscommonragebase (if you are using Windows XP or 2000 the path will be C:Program FilesSteamsteamappscommonragebase) 2.Left click ‘New’ 3.Left click ‘Text Document’ If the file that appears is named New Text Document.txt: 1.Enter rageconfig.cfg in the dialog box and click off to accept the change 2.Double click on rageconfig.cfg in the base folder 3.If you are prompted to pick an application to open the file with, tell Windows you will chose the application yourself, then select Notepad among the options and open the file 4.Paste in the configuration from above, hit Ctrl+S on your keyboard, and then close the file 5.Load Rage If the file that appears is named New Text Document: 1.Click off to accept the naming 2.Double click on New Text Document to open it 3.Paste in the configuration from above 4.Click ‘File,’ then ‘Save As’ 5.In the ‘File Name’ box type rageconfig.cfg and click ‘Save’ 6.Close the file 7.Load Rage http://www.geforce.com/News/articles/how-to-unlock-rages-high-resolution-textures-with-a-few-simple-tweaks?sf2286832=1 http://www.bethblog.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 GwindonSurion said: ama ben bitürlü .txt dosyasını .cfg yapamadım :( abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 değiştiriyorum olmuyor lan asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Bone said: hala konsol savunuyorlar ya heh, hele masq yazdıklarımı hiç okumamış belli ki. okudum. pc community wot yazacağına pc > konsol diye orjinal urunler alsin da adamlar pc ye ozen gostersin, daha guzel oyunlar yapsin, optimizasyon kassin, nvidia ya da atinin bi taraflarini yalamasin. 1 i alsa 9 u korsan kullaniyor pc userlarin. sonra niye boyle ozensiz yapimlar, buglu oyunlar, driver sorunlari blabla. sad but true. ekmek = kofte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 steamle birlikte çoğu kesimlerde bitti o orijinal almama olayı, ki setup, crack vs uğraşacağıma steam kullanmak çok daha kolay geliyor. ayrıca konsol kullanıcıları çok rerörö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 korsan oyun ile uğraşma kısmına katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Bone said: hala konsol savunuyorlar ya heh, hele masq yazdıklarımı hiç okumamış belli ki.Sen rage i oynayamiyorsun, ben oynuyorum. Ortada tartisacak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ömründe bir kez bile konsolda fps oynamayıp, 3. sınıf asosyal forumlarında "FPS OYNANMIYOR KONSOLDA YAAVWWWW" diye gezen adamlara cidden gıcık olmaya başladım. Her ne kadar bundan 2 yıl önceye kadar bende öyle olsam, en azından konsolu aldıktan sonra önce önyargımı yıktım sonra oynamaya başladım. Gayette oynanıyor. Bir klavye mouse kombinasyonu gibi seri ve hızlı oynayamıyorsun belki ve CS, Quake gibi oyunları adam gibi oynama şansın da yok. Fakat şu var ki şuan PC'de oynanır diye savunduğunuz FPS oyunlarının tamamı konsol bazlı yapılıyor ve Bad Company 2 gibi birçok oyun, konsolda PC'ye oranla daha stabil bir şekilde oynanabiliyor. Bunu kimse reddedemez. Belki üst düzey bir FPS deneyemi alamazsın, fakat "hiç oynanmıyor" demek cehaletten başka birşey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 konsolda fps oynadım diyeninizde tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ben oynadım ya, oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ahaha buna kopuyorum ya. biz oynanmıyor deyince çünkü harbi oynanmadığı için diyoruz sanki. biz bilmiyoruz çünkü fps'lerin %90'ının konsol port olduğunu... dediğimiz şey konsolda fps oynarsın ama oynadığını sanarsın sadece. o oynamak değil. ona bakarsan konsolda gamepad ile yazı da yazabiliyorsun. o yazmak mı peki sence? üst düzeyi geçtim, 10 üzerinden 5 bile etmez fps deneyimi konsoldaki. böle dandik bir deneyimle tatmin oluyorsanız olun ama gelip de "gayet oynanıyor işte" yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ilk çıktıgında halo denemiştim yıllar önce, niye insan kendine bu şekil eziyet eder anlam verememiştim mouse gibi bi cihaz icat olmuşken hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi haloları bitirdim xboxta gayet vurabiliyorsun ekstra bir zorluğu yok ki maksimum 10 dakikada alışır elin, hatta daha çok zevk verdiği zamalar olmuştur ama PC'yi tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 1gb'lık patch çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 patch düzeltmiş baya oyunu en azından oynancak düzeye gelmiş textureler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ben değişim göremedim textlerde, vsync ayarı falan gelmiş, hala kafanı çevirince bisaniye de olsa bekliyosun görüntünün gelmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi hala textureler popping oluyor ve kare şeklinde paramparca tüm oyun. sadece gökyüzü saglam. geri kalan herşey yap boz gibi birbirine girmiş. hic mi denemediniz abi pc de oyunu. ha bu arada patch i yaptım ona ragmen hic bir değişiklik yok lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Denemeden test etmeden neden salıyorlar şu oyunları anlamıyorum kobaymıyız biz,bune ciddiyetsizlik.Bu aralar hep bu tip şeyler yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 düzelticekler illaki oyle ya da boyle. şu haliyle grafikler sadece rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Nomak said: Denemeden test etmeden neden salıyorlar şu oyunları anlamıyorum kobaymıyız biz,bune ciddiyetsizlik.Bu aralar hep bu tip şeyler yaşıyoruz. adamların savunması da suçlarından büyük aslında, bizim pclerimizde sorunsuz çalışıyordu. hani şey olurdu eskiden, ufaktık korsandan oyun alırdık. Eve giderdik çalışmazdı işte dükkanına giderdik. Adam takar cd'yi çalışır sen yapamıyorsun derdi evimize geri yollardı bizi aynı mantık tamamen, milyon dolarlar yatırıyorsun, büyük reklamlar yapıyorsun ve devasa bir pazara hizmet ediyorsun. Gidip ofisindeki en baba bilgisayarlarda test ediyorsun sadece, yap adam gibi testini olmadı close beta falan çıkar ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 olur oyle seyler, yazilim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 moonfall said: abi hala textureler popping oluyor ve kare şeklinde paramparca tüm oyun. sadece gökyüzü saglam. geri kalan herşey yap boz gibi birbirine girmiş. hic mi denemediniz abi pc de oyunu. ha bu arada patch i yaptım ona ragmen hic bir değişiklik yok lol. Patchledikten sonra, texture icin "large cache" sectin mi optionsdan? Bende pop-in sorunu ortadan kalkti. Ama zaten baska da sorun yoktu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Oyunu oynadim , herkes sikayetci ama ben cok ciddi sorunla karsilasmadim hatta gordugum en optimize oyunlardan; oyunu konsollarda 60 fpsde calismasi icin dizayn ettikleri icin grafik acisindan id5 enginein tum gucunu kullanmiyor 30fpsde calismasi hedeflenen doom 4un teknolojiyi zorlamasini bekliyorum ama bu oyunda 60 fpsden asagisini gormedim patchle gelen son ayarlarda aa haric hersey maksimum iken. Texture olayi da Unreal Engine gibi iste streaming texture olayi daha kotu degil ama orjinal texturelarin kalitesi dusuk(1.5GB GDDR5 hafizasi var ekran kartimin yukleyemiyor olamaz) Ama benim asil sorunum FPS'nin yaraticisi kabul edilen firmanın senelerce ustunde calisarak ortaya cikardiklari oyunun ne gameplay ne de diger acilardan beklentileri karsilayamamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar