Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rage


ascraeus

Öne çıkan mesajlar

Grafikler ve atmosfer şahane. (tu) Ama ben bu FPSlerde araç olayını hiç sevemedim.

Bana başarı açısından Prey kıvamında bir oyun olacak gibi geliyor.

Carmack roket falan boş işleri azaltmış :P Son röportajında Doom 4 ve Rage dışında üçüncü bir projeye girişebileceklerinin sinyallerini verdi. Asıl onu merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
said:
For the game designers the biggest focus for each system is the controller interface. We’ve taken very deliberate steps to make each system feel right in regards to the interface and the controller. We’ve been making PC games for over 15 years, so PC fans should rest assured that Rage will feel like a true PC game, not a PC port of a console game


http://www.nowgamer.com/features/501/exclusive-rage-qa?o=0#listing

Şu oyunun konsol portu olmayacağından emin olsam direk ön sipariş muhabbetine girerdim. Treyarch sevimsizi de biz PC ciyiz millet merak etmesin demişti hatırlatırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eski ID olsa Treyarchla karşılaştırmaya cesaret edemem adama ücretsiz kargoyla git bunla oyna diye xbox yollarlar. Zenimaxın (bethişkanın) nasıl bir etkisi olacak düşünmek lazım. ID gibi olmasada o yeah çektiğim Epic ve Raven'ın düştüğü durum ortada.

Grafik benim için her zaman ikinci planda pek ilgilenmiyorum o yüzden. Oynanabilirlik güzel olsun, adama vurunca ortaya çıkan damage/hit marker mı ne beyaz işaret çıkmasın dukenukem, mw3, bf3 overrated kardeşliğini dinlemeden pre-order ID ftw derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...