Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Rewendor said: (Baros, Kewell, Arda, Keita, Elano vs vs) Türkiye'de bırakın yarışmayı yarısına gelecek takım yok bu hattın, . andre,alex,özer,topuz,deivid,kazım,güiza,semih 2 ye katlar sen ne diyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Fistan said: Rewendor said: (Baros, Kewell, Arda, Keita, Elano vs vs) Türkiye'de bırakın yarışmayı yarısına gelecek takım yok bu hattın, . andre,alex,özer,topuz,deivid,kazım,güiza,semih 2 ye katlar sen ne diyosun ? kazım ve genç semih bizim forvetten iyi hatta tek başlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ne sanıyodun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Hmm Tamam o zaman Elano - Alex Arda - Andre Keita - Topuz Baros - Güiza Kewell - Deivid Şöyle bir karşılaştırdım da... Oy oy oy yazık yahu :) Ha ben en iddialı 5lisini yazdım Fener'in istediğinin yerine Kazım'ı, Özer'i değiştirebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 valla değiştirmeye gerek yok. birini boş bırak ordan, misal alex'i çıkar 4vs5 alır rahat. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Dediğin gibiyse güzel. Mütevazı takımla başarılı oluyoruz biz. Geçen sene de "yıldız kadro kurduk süper takımız" dedik sonra aldık 5.liği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ander kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kazımın yeğeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 fenerlilerin gene $uuru kapanmı$ galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş diyorum g.zan ı savunan gsliler için...Bizdeyken dalga gectgnz o nasl futbolcu dedignz adam size gelince türkiyenin en iyi stoperi oldu...cok mehmet demirkol vari bi yaklaşım olmus bu :D:D:D g.zanla size allah sabır versin.. cidden cok üzülüyorum halinize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 gökhan zanı savunmuyorum ama aynı şeyleri servet gsye gelirken de söylüyodu herkez, allah sabır versin filan diye. servetin şu anki durumu ortada. inş aynısı olur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ha bide orası var servet gsdedeiler tüm gs liler ayaklandı nası olur ya istemiyoz diye bas bas bağırdfınız adam size gelince canavar kesildi "süper servet" oldu çıktı. ön yargı kötü bişi arkadaşlar futbol bu belli olmaz akşam karısıyla kötü şeyler geçirir maça çıkar moral 0 gelde o adamdan oynamasını bekle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bence servet hala o kalitede bi futbolcu diil.yetenek 0 hız 0 futbol zekasi 0 sadece vcut var.. cok kolay adam kaçıırp arkasından cok zor yetişiyor.... ancak karşı karşıya pozisyonlarda var yoksa yalan oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 servete de bok atabiliyosanız ben bişey demiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 applev0dka said: bence servet hala o kalitede bi futbolcu diil.yetenek 0 hız 0 futbol zekasi 0 sadece vcut var.. cok kolay adam kaçıırp arkasından cok zor yetişiyor.... ancak karşı karşıya pozisyonlarda var yoksa yalan oluyor.. servet fenerde kötüydü cidden.o yuzden gelmesini istemiodum şahsen.ama şuanki servete laf eden adam kördür cahildir.yani topu oyuna sokabilse biraz hızlı sora ztn ferdinand oluyor o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 applev0dka said: bence servet hala o kalitede bi futbolcu diil.yetenek 0 hız 0 futbol zekasi 0 sadece vcut var.. cok kolay adam kaçıırp arkasından cok zor yetişiyor.... ancak karşı karşıya pozisyonlarda var yoksa yalan oluyor.. tabi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 applev0dka said: bence servet hala o kalitede bi futbolcu diil.yetenek 0 hız 0 futbol zekasi 0 sadece vcut var.. cok kolay adam kaçıırp arkasından cok zor yetişiyor.... ancak karşı karşıya pozisyonlarda var yoksa yalan oluyor.. Bu yorumu yazan ya futbol bilmiyor, ya da KASTEN manupilasyon peşinde. Biri bana milli takımın YEDEKLER DAHİL Stoper'lerini sayabilir mi? Lütfen.. Sonra bir kez daha GS'a stoper lazım diyelim... Diyelim diyelim. Nasıl hissettiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 galatasaraya stoper lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Türkiye Milli Takımına da lazım bi stoper :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 e milli takımın zaten alpay-ogün-bülent gibi adamlardan beri savunma ihtiyacı var. yani gökhan zan a milli takımın as oyuncusu diye savunmak yanlış, şu anda bizden kötü milli takımlarda bizden çok daha iyi defans hatları var. hücum ve yürek ile kazanıyoruz biz maçları daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 alpay beckham'ı nası göt etmişti kral adamı helal olsun şimdi siirt jetpada çalışıyormuş vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ortağı oldu fadılla paraları götürme peşinde=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 emre güngör önceki sezon oynadığı gibi oynarsa hiç mi hiç ihtiyacımız olmaz stopere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Arda Turan maçtan sonra sahaya girip hakemden özür dilediği için minimum 1 maç ceza alacakmış :D . http://www.ntvmsnbc.com/id/24990657/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 oha saçmalığa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar