Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir günlük deneyimden sonuçlara varmayalım :D Samimi söylüyorum Norn'da destronun ne oyuncu yeteneğinden, ne organizasyondan, ne de adam sayısından şikayet etmeye hakkı yok.
Mesaj tarihi:
Survival değil de healing için giyindiğimden hızlı ölmemle ünlüyüm :P ama senin gear çok kötüymüş, detauntu verip yokmuşsun gibi devam ettim healinge ehueh.
Mesaj tarihi:
abi bize bozuk public questi verdiler yine... bw collegeda ölür ve respawn olursan kapı kapalı kalıyor, ve geri giremiyorsun, ne yaptıysak olmadı. instanceı resetlemeyi denemeye kalmadan rage quitler ard arda geldi, warbandin yarısını kaybettik.
Mesaj tarihi:
O_O SC'lerde hala gecikme ve lag mevcut. Ogrendim ki tek bende degilmis, genel bir sorun var belli ki :)

Sinir bozucu olan bu kadar zamandan sonra oyunu bu halde gormek. Ziplasam zipladigim seyin ustunde stuck oluyorum, SC'e girsem, bittiginde eger olduysem 2:30 dk beklemek zorunda kaliyorum, bunun yaninda arada sirada 1-2 saniyelik lagspikelar (primetime'da) bunun disinda hemen hemen her zaman garip bir gecikme, animasyonlarin buyuleri takili kalmasi vs. vs.

"Gelin oyuna bi bakin bak nasil gelistirdik, 10 gunu de biz veriyoruz beles" zamanlamasi bence hic iyi olmamis. Hic kimsenin oyunun bu halini gorupte; "ulan oyun adam olmus, gelin WAR'a geri donelim" diycegini hic zannetmiyorum.
Mesaj tarihi:
valla healer eksikligi ve son gunlerde ardarda bana patlayan healer facialarindan sonra fenalik gecirip DoK'umu kasmaya basladim, en azindan heal alamadim diye kimseye kizmam artik.

tier3'te hic oRvR donmuyor yav, nerde o eski gunler. influence lazim sayin order lutfen yardimci olun.
Mesaj tarihi:
bingildak said:
"Gelin oyuna bi bakin bak nasil gelistirdik, 10 gunu de biz veriyoruz beles" zamanlamasi bence hic iyi olmamis. Hic kimsenin oyunun bu halini gorupte; "ulan oyun adam olmus, gelin WAR'a geri donelim" diycegini hic zannetmiyorum.

(tu)
Mesaj tarihi:
Var ya sorun, cidden gördüm şu geçen 10 günlük sürede. Çoğu game-breaker değil belki ama, özellikle LoS konularında ciddi saçmalıklar var bence.

Ama geliştirmeler de iyi olmuş, T1 dışına çıkmadığımdan çok yorum yapmicam.
Mesaj tarihi:
senaryoda ölüp, respawn'a bastiginda senaryo biterse, ve respawn süresi sen leave now'a basmadan dolarsa, baslangic noktasina donuyorsun ve bir daha leave now yazmiyor. senaryo bitene kadar ordasin.

serpent passage'da order tarafindaki gemi kalintilarina ziplayarak dalarsan direkt takiliyorsun, belli basli baska yerler de var, groomril junctionda destro cikis mekanindaki kaziklar gibi.
Mesaj tarihi:
LoS namına hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum, nedir o sorun?

Bu arada son sayfalarda bahsi geçen lag dün bende de başladı. İnanılmaz birşey hakikaten. Bir de sıkıntıdan mal gibi o lagla duel alanına gittim, rezil olduk. Bugün var mı bilmiyorum henüz girmedim.
  • Yeni Oluştur...