arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bir günlük deneyimden sonuçlara varmayalım :D Samimi söylüyorum Norn'da destronun ne oyuncu yeteneğinden, ne organizasyondan, ne de adam sayısından şikayet etmeye hakkı yok.
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 yok dünkü olayı demiyorum zaten dün order müthişti ona lafım yok bu sabah sinirlendirdi terbiyesizler:)
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Res 3 kere mi buglanır yahu isyan ettim.
Duath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 karak nornda türk arkadaş varmı acaba benden dostuluğunu esirgemeyecek ? :D şu an karak azgaldayım çok ynalızım sinle player tkaılıyorum :(
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 dest tarafında precision diye türk bi guild var ordakilerle konusabilirsin:)
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sen snki o guildde değilmişsin gibi konuşuyosu Asgard :) http://forum.paticik.com/read.php?71,4024053
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Toraman gear toplayınca tekrar görüşelim, ehueh :D
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hehe valla piyon gibi atladım en önden baktım swarley aha dedim kesersem serverda ünlü olurum kesmeyi bırak hp yi %95 e getiremedim:D
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Survival değil de healing için giyindiğimden hızlı ölmemle ünlüyüm :P ama senin gear çok kötüymüş, detauntu verip yokmuşsun gibi devam ettim healinge ehueh.
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yalnız bugün iyi savundunuz fortressleri sayınızda çok az deildi bizde healer yok bu sorunu nasıl atlatıcaz bilmiyorum warbandlarda max 3 healer oluyor
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Reikwald'daydım saldıranlarda iş yoktu açıkçası ehueh
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Hahah Ravezaar scenario'da 39 KB aldı
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Asgard said: bonusunuzu geri almışlar:) E almaları gerekiyordu zaten.t1 t2 t3 order wtf(:P)
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 abi bize bozuk public questi verdiler yine... bw collegeda ölür ve respawn olursan kapı kapalı kalıyor, ve geri giremiyorsun, ne yaptıysak olmadı. instanceı resetlemeyi denemeye kalmadan rage quitler ard arda geldi, warbandin yarısını kaybettik.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 IC de bozuk, herşey bozuk çünkü bozuk olmayanı da bozdu son patchler lol.
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 pragg da bo yu alamıyoruz buglandı kendini resetliyo son 15 dk dır olaya bak:/
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 O_O SC'lerde hala gecikme ve lag mevcut. Ogrendim ki tek bende degilmis, genel bir sorun var belli ki :) Sinir bozucu olan bu kadar zamandan sonra oyunu bu halde gormek. Ziplasam zipladigim seyin ustunde stuck oluyorum, SC'e girsem, bittiginde eger olduysem 2:30 dk beklemek zorunda kaliyorum, bunun yaninda arada sirada 1-2 saniyelik lagspikelar (primetime'da) bunun disinda hemen hemen her zaman garip bir gecikme, animasyonlarin buyuleri takili kalmasi vs. vs. "Gelin oyuna bi bakin bak nasil gelistirdik, 10 gunu de biz veriyoruz beles" zamanlamasi bence hic iyi olmamis. Hic kimsenin oyunun bu halini gorupte; "ulan oyun adam olmus, gelin WAR'a geri donelim" diycegini hic zannetmiyorum.
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 valla healer eksikligi ve son gunlerde ardarda bana patlayan healer facialarindan sonra fenalik gecirip DoK'umu kasmaya basladim, en azindan heal alamadim diye kimseye kizmam artik. tier3'te hic oRvR donmuyor yav, nerde o eski gunler. influence lazim sayin order lutfen yardimci olun.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bingildak said: "Gelin oyuna bi bakin bak nasil gelistirdik, 10 gunu de biz veriyoruz beles" zamanlamasi bence hic iyi olmamis. Hic kimsenin oyunun bu halini gorupte; "ulan oyun adam olmus, gelin WAR'a geri donelim" diycegini hic zannetmiyorum. (tu)
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ne kendim öyle sorunlar yaşıyorum, ne de başkasının yaşadığını duydum şu ana kadar.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Var ya sorun, cidden gördüm şu geçen 10 günlük sürede. Çoğu game-breaker değil belki ama, özellikle LoS konularında ciddi saçmalıklar var bence. Ama geliştirmeler de iyi olmuş, T1 dışına çıkmadığımdan çok yorum yapmicam.
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 senaryoda ölüp, respawn'a bastiginda senaryo biterse, ve respawn süresi sen leave now'a basmadan dolarsa, baslangic noktasina donuyorsun ve bir daha leave now yazmiyor. senaryo bitene kadar ordasin. serpent passage'da order tarafindaki gemi kalintilarina ziplayarak dalarsan direkt takiliyorsun, belli basli baska yerler de var, groomril junctionda destro cikis mekanindaki kaziklar gibi.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 LoS namına hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum, nedir o sorun? Bu arada son sayfalarda bahsi geçen lag dün bende de başladı. İnanılmaz birşey hakikaten. Bir de sıkıntıdan mal gibi o lagla duel alanına gittim, rezil olduk. Bugün var mı bilmiyorum henüz girmedim.
Öne çıkan mesajlar