forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 böcek ilacı sıktım öldüler, yeni koloni gelene kadar rahatım
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Yakacaktın abi of ya. Böcek ilacı çok zevksiz.
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 NeroWarden said: Borik Asit Eczanelerde satılır toz halindedir. Çok ucuz bişeydir. Bir çay bardağına 4 çağ kaşığı Borik asit ve suyuna yedirebildiğin kadar şeker karıştırıyosun. Sonra pamuk veya peçete parçalarını bu karışıma daldırıp karıncanın geçiş noktalarına bırakıyosun. Eldiven kullanmadan yapma. Latex eldiven giy oyle yap. Kesin çözümdür. dinamit koyalım daha pratik, eh.
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yakmak tuz dökmek limon koymak süpürgeyle alayını çekmek falan işe yaramamıştı bende. karınca ilacı aldım o da işe yaramadı. sonra çıldırdım bildiğin tarım ilacı döktüm çıktıkları yere bi daha karınca görmedim üç yıl oldu.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 simdi bi pervane ile evin penceresine dogru ruzgar akimi baslat, daha sonra yuvalarinin kenarlarina 1-2 buz parcasi koy, karincalarda, oha kis geldi diye, goc edicekler yuvalarini ona gore kurmak isticekler. yan daireye fln tasinirlar heralde.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yok artık. borik asit ne ya? deterjan diyorum, en kesin çözüm. yuvalarına bi parça atsanız imkanı yok geçemezler ordan. daha acımasız bişey istiyosanız da yuvalarına çamaşır suyu döküceksiniz işte.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 reyou said: simdi bi pervane ile evin penceresine dogru ruzgar akimi baslat, daha sonra yuvalarinin kenarlarina 1-2 buz parcasi koy, karincalarda, oha kis geldi diye, goc edicekler yuvalarini ona gore kurmak isticekler. yan daireye fln tasinirlar heralde. Benden daha canisin.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ben yuvalarının etrafına ispirto ile doldururdum sonra bi gazete kağıdı yakar dumanını içine doldururdum öyle yapınca tüm karıncalar dışarı çıkıyor sen de ispirtoyu ateşe veriyorsun hepsi çıtır çtr yanıyor
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Gwindon üstadımızsın.Saygılar.
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 GwindonSurion said: ben yuvalarının etrafına ispirto ile doldururdum sonra bi gazete kağıdı yakar dumanını içine doldururdum öyle yapınca tüm karıncalar dışarı çıkıyor sen de ispirtoyu ateşe veriyorsun hepsi çıtır çtr yanıyor bu ne abi, bunker mı patlatıyoruz ahah
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 rıza çalımbay atom karınca BAKO ne anlamadım ama.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yeter ya uplamayin, güncel basliklara girince kasinti tutuyo =( ....
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 beko'nun büyük ünlü uyumu duyarlılığı
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 GwindonSurion said: ben yuvalarının etrafına ispirto ile doldururdum sonra bi gazete kağıdı yakar dumanını içine doldururdum öyle yapınca tüm karıncalar dışarı çıkıyor sen de ispirtoyu ateşe veriyorsun hepsi çıtır çtr yanıyor swg'de de mi bu taktiği kullanıyordun?
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Borik asit yakıcı bişey değildir. İkinci olarak ilaçlama firmamız var zaten bu işle uğraşıyoruz kolpa bişeyde değildir. Üçüncüsü tarım ilaçları ciğerlerde kalıcı hasara sebep olduğu için kapalı alanlarda kullanılmaz. Adı üstünde tarım ilacı bağa bahçeye sıkıcan onu.
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ShadowFury said: yok artık. borik asit ne ya? deterjan diyorum, en kesin çözüm. yuvalarına bi parça atsanız imkanı yok geçemezler ordan. daha acımasız bişey istiyosanız da yuvalarına çamaşır suyu döküceksiniz işte. ben de denedim gayet başarılır bir yöntem borik asit kullanmak. asıl çamaşır suyu ne yumuşatıcı da olur mu
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyla direk alakalı değil ama bu tiplerin hep takip ettikleri yolları en önden gitmiş olan herifin salgıladığı bir asitten buluyorlardı sanırım :/ Hani patika yapmış ordan gidiyorlarsa silmek yeterli olması gerekiyor. Fakat bu durumda elemanlar başka scoutlar yollayarak patika bulmaya çalışırlar sanırım. Bu durumda nereye gidiyorlarsa orayı yoketmek veya taşımak gerek.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 o patikayı silerek yok edemiyosun işte kalıcı bir iz bırakıyorlar
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abi bazukayla girişin cayır cayır pörtçüklesinler. lan manyak mısınız terlik falan noldu ona; yakıyorsunuz hadiseyi? en kötü elektrikli süpürge lan
mani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 yezid said: yakmak tuz dökmek limon koymak süpürgeyle alayını çekmek falan işe yaramamıştı bende. karınca ilacı aldım o da işe yaramadı. sonra çıldırdım bildiğin tarım ilacı döktüm çıktıkları yere bi daha karınca görmedim üç yıl oldu. abi senin karıncalar nükleer saldırıdan kurtulanlar olabilir. boyları takriben kaç metreydi ? http://www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01425/ant-sculpture_1425131i.jpg
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bizim evde karınca dolu.. hiç ilişmiyorum.. hem işe de yarıyor mesela akşam yemeği salonda yiyorsun dökülüyor saçılıyor yere sabah bi geliyorum bi bakıyorum karıncalar bi gelmiş pırıl pırıl yapmış ortalığı.. güzel bişi yani
Öne çıkan mesajlar