Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
bende yeni başladım, uzun soluklu shounen takip bakıyordum. myanimelist'te en yüksek puanlısı buydu izlemediğim. yarısına geldim sayılır, elodas arcındayım. pek filler yok izletiyor gibi. ama doğru düzgün takip edilen bir plot yok. sürekli suratımıza çarpılan friendship powers baya lame hatta abartılınca kusası geliyor insanın, yani one piece'deki tayfa arasındaki gibi o duyguyu verememişler, havada kalıyor biraz. abilitylerde cgi kullanılmasını da yadırgıyorum. birde 3-4 sn'lik fix skill animasyonları falan baya bayık. natsu > all direk meh. character development bok gibi, story telling aynı şekilde yer yer kurguda saçmalamalar, cliffhangerlar ve tutarsızlıklar var. ayrıca kan yok !!!11!1

karakterler olsun, abilityler, çeşitli olaylar olsun one piece'den, fma'dan başka animelerden rip off var baya baya.

bu ne aga

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8qi03XwOY1qa1byco1_1280.png

http://fairytailcopyingonepiece.tumblr.com/

franky'nin story'i al, dragon'un tipe ekle al sana gajeel. karakter iyi ama allah'ı var. daha OP'de dragon'u görmedik gerçi 636 bölüm oldu amk

nirvana arc'ında natsu knockout durumdan uyanırken, luffy'nin ikonik gear second pozunu veriyor falan komedi

eldoras dedikleri yer skypiea ile enies lobby'nin harmanlanmış hali gibi. üstüne de bi tutam fma parallel world kafasını eklemiş. sayısız yakıştırma yaptım böyle. orjinallik yok, hxh'da güncele geldim mesela 121 bölüm bir an böyle düşünmedim.

OP'den çalıntı bu kadar olunca istemeden güzel birşey çıkıyor işte. :P ama müziklerindeki folk-power metal havası çok hoş. baya iyi iş çıkarmışlar ost'de. fanservisu ve meme var. hatun çizimleri baya iyi ehehe. erza <3 ve happy götürüyor animeyi. birde güzel fightlar var. boş zamanım olduğu için güncele gelip, yakında çıkacak yenisini takip etmek istiyorum bende. hoşuma gitti animasyon-çizim kalitesi baya artmış. ama Oda ve Togashi senseilere saygım arttı şu animeyi izledikten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

"erza <3 ve happy götürüyor animeyi."

e tamam işte önemli kısmı yakalamışsın ehu. mashimoto sanırım one piece mangakanın yanında çalışmış bir süre, ripoff'dan ziyade paso homage yapıyor herhalde. genel çizim tarzına kadar benzer çünkü seriler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...