Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 evet mukemmel bir anime tavsiyesi verdin. one piece'ten iyisi yok cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 abi trollüyor musun ciddi mi söyledin anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 gayet ciddi bence, çünkü haklı. daha iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 izleyeyim biraz bakalım saracak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1478917_10151947647983220_1041248691_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 anime gg ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 manga basligina bulasmiyim hic dedim, yabanciyim oraya :D baslamayacaklar mi anime'ye tekrar? hic haber cikmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 güncel bişi duymadım zaten grand magicten sonraki 2 arc çok kötü başlamasa daha iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ahahahahah eyvah. bitirip kesseler cok iyi olacakti ya, yazik. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 nisan 2014 gibi bir sey yazıyordu nette http://www.moetron.com/2013/12/28/fairy-tail-tv-anime-to-return-in-april-2014/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 nisanda yeni karakter dizaynlariyla tekrar basliyor diye haber basligi okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=HQJ34jAQKrI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 lan gleiyor sonunda artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Kaldığı yerde mi devam edecek? Sakın en baştan başlayacak demeyin. Erza'nın yüzü ne güzel olmuş öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 kaldığı yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 yeni çizimler bayağı güzel olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Yeni çizimler ilk Manga sayılarına benzemiş. Manga bile Anime'nin son haline benzer çizilirken bu değişiklik hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ever çizimler çok güzel olmuş :) /lucy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 gajeel asiri iyi ya. ama gray'in tipini begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Buna daha yeni başladım 6. bölümdemiyim neyim , kaldı 169 bölüm felan heheh bayağıdır devam eden serilere yeni başlamayı seviyorum ya iyi oyalayacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 günceli yakalayınca görürüz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 bende yeni başladım, uzun soluklu shounen takip bakıyordum. myanimelist'te en yüksek puanlısı buydu izlemediğim. yarısına geldim sayılır, elodas arcındayım. pek filler yok izletiyor gibi. ama doğru düzgün takip edilen bir plot yok. sürekli suratımıza çarpılan friendship powers baya lame hatta abartılınca kusası geliyor insanın, yani one piece'deki tayfa arasındaki gibi o duyguyu verememişler, havada kalıyor biraz. abilitylerde cgi kullanılmasını da yadırgıyorum. birde 3-4 sn'lik fix skill animasyonları falan baya bayık. natsu > all direk meh. character development bok gibi, story telling aynı şekilde yer yer kurguda saçmalamalar, cliffhangerlar ve tutarsızlıklar var. ayrıca kan yok !!!11!1 karakterler olsun, abilityler, çeşitli olaylar olsun one piece'den, fma'dan başka animelerden rip off var baya baya. bu ne aga http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8qi03XwOY1qa1byco1_1280.png http://fairytailcopyingonepiece.tumblr.com/ franky'nin story'i al, dragon'un tipe ekle al sana gajeel. karakter iyi ama allah'ı var. daha OP'de dragon'u görmedik gerçi 636 bölüm oldu amk nirvana arc'ında natsu knockout durumdan uyanırken, luffy'nin ikonik gear second pozunu veriyor falan komedi eldoras dedikleri yer skypiea ile enies lobby'nin harmanlanmış hali gibi. üstüne de bi tutam fma parallel world kafasını eklemiş. sayısız yakıştırma yaptım böyle. orjinallik yok, hxh'da güncele geldim mesela 121 bölüm bir an böyle düşünmedim. OP'den çalıntı bu kadar olunca istemeden güzel birşey çıkıyor işte. :P ama müziklerindeki folk-power metal havası çok hoş. baya iyi iş çıkarmışlar ost'de. fanservisu ve meme var. hatun çizimleri baya iyi ehehe. erza <3 ve happy götürüyor animeyi. birde güzel fightlar var. boş zamanım olduğu için güncele gelip, yakında çıkacak yenisini takip etmek istiyorum bende. hoşuma gitti animasyon-çizim kalitesi baya artmış. ama Oda ve Togashi senseilere saygım arttı şu animeyi izledikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 "erza <3 ve happy götürüyor animeyi." e tamam işte önemli kısmı yakalamışsın ehu. mashimoto sanırım one piece mangakanın yanında çalışmış bir süre, ripoff'dan ziyade paso homage yapıyor herhalde. genel çizim tarzına kadar benzer çünkü seriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Hiro Mashima (Fairy Tail'in çizeri) zamanında Eiichiro Oda'nın asistanı olduğu için One Piece'den çalıp çalıp duruyodur sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 mashimoto ne ya, kishimoto ile birleştirmişim adamı lol ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar