Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 İzledigim en keyifli zombie filmi tek kelime ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 hmpifff.. 4lu feci, tiksindiriyorlar. bir iki yerde kikirdadim. ilerki bolumler... lets see. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 oyuncular düşündüğüm gibi kötü çıktı, ama walking dead gibi bayıcı drama olmaması güzel. intro ve zombie kill of the week iyidi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 coken zemin ve cam silicisi de iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 of bunada mı remake ya yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kötü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 şu dizi için ayrı konu açın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 konuşulması bile forumu kirletiyor gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 illa konuşulacak, burada konuşulması daha kötü. sonra insanlar bakıp bu filmi falan kötü sanacak. kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 oh hele şükür bugünü de gördük, süper. merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 ikinci filmi yeni izledim, bu da çok eğlenceli olmuş. referanslar, cameolar hepsi keyifliydi. flagstaff'ın film zevki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 (düzenlendi) Son yılların en kötü filmi. Şu filmde nasi eglendin yahu. Aşırı kötüydü. Ocak 22, 2020 Red tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 yok ebenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 ilk filmin olayı komik olmasıydı ama double tap hiç güldürmedi beni nedense. kötüydü cidden, zombie kill of the weekler bile tatmin etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 filmdeki tek iyi şey madison karakteriydi, tüm sahnelerini ana oyunculardan çaldı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 (düzenlendi) valla ben bayağı güldüm. madison da iyiydi ama zaten gene tallahassee götürüyor. bütün filmi tek başına oynasa yeter. final bonus cameo da çok iyiydi ahah. Ocak 22, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar