Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zombieland


progamer

Öne çıkan mesajlar

Yeni bir Zombi-Komedi filmi. Shaun Of The Dead'i geçebileceğini sanmıyorum ama fragman hoş olmuş.

Columbus (Jesse Eisenberg) is a big wuss - but when you're afraid of being eaten by zombies, fear can keep you alive. Tallahassee (Woody Harrelson) is an AK-totin', zombie-slayin' badass whose single determination is to get the last Twinkie on earth. As they join forces with Wichita (Emma Stone) and Little Rock (Abigail Breslin), who have also found unique ways to survive the zombie mayhem, they will have to determine which is worse: relying on each other or succumbing to the zombies.


Trailer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
filmden cok umutluydum ama o kadar ovulmesinin sebebi "ingilizlerin shaun'u varsa bizimde zombieland'imiz var" gaziymis. film kesinlikle vasat. trailer'de gosterilmis iste hersey onun harici bi halt yok. klasik hollywood kliseleri (celebrity ile ot icme), bi an "lan romantik komedi mi izliyoruz" dedirten o aptal nerd teenager geyikleri felan. birakin kiyaslamayi shaun ile ayni cumlede anmak insanlik sucudur.

ha tabi film rezil degil, idare eder ama vasat. beni uyuz eden ise filmden ziyade boyle potansiyeli bos bos harcamalari.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kara mizah yardırılmış, çok çok iyi.



Şu ana kadar izlediğim en komik intro var galiba filmde, bill murray'nin olduğu sahneler yerlerde yattım yok böyle bir adam hehe(zaten tüm film yarıcıydı bahsetmiyorum tek tek, hatta woody'nin ağladığı sahne bile).

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Bence cok guzel bir filmdi, sirf metallicali acilisi yeter filmi izlemeye.

Spo

Filmin basinda cocugun wow oynarken kapiyi kizin calmasi sonra bunun sonunda kader bana da mi guluyor diye dusunurken kizin zombieye donusmesi flm cok iyidi filmin basi. Devami da zaten bill murrayi zombie sanip vurmasi flm yarici sahnelerdi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Acaip boş bir filmdi, çok keyifle izledim hoşuma gitti. Öyle epik bir kara-mizah, komedi falan değil kesinlikle, ama gidip izlenilip hoş vakit geçirilebilir.


IMDB'de 43 bin kişiden 8.0 tutturmuş da, biraz fazla geldi bana, 7 falan verilir ama.


O dediğin Bill Murray olayı da çok tahmin edilebilir bir mevzuydu ama iyiydi muhabbetler yine de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...