DareJedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ben kaptım eve geçince aktive edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 oynayan bir iki kişiyle konuştum o kadar yerdiler ki download u iptal ettim. haftasonu oynayanlardan güzel bir review bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Abi 2 gb mi ne kuruver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 key icin tskler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 fazla ilerlediğim söylenemez(7 level mi 8 level mi neyim) fakat oynadığım en iyi f2p mmorpgler arasında diyebilirim. tabi paralı oyunlarla karşılaştırmak yemez de, gideri var oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Torrenti de normali de deniyorum ama DL çok yavaş, sabaha anca bitecek gibi görünüyor. Var mı başka alternatif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ataköy`e gel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 normali 1.8 mb/s çekiyor nesi yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Kozyatağında olsam belki de mersinden ataköy zor ya ahah. Evet 500kb a geldi şimdi, 1mb bariyerini aşamadı bi türlü. Biraz daha QQ larsam 2yi görürüm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 server açılmak üzeri olduğu için olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 8 den beri acik server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 deli gibi lag var ve sürekli patch yapıyor oyun nedense :S oyun içinde yapıyor bide bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 wow gibin bir şey beklerken fast phase action rpg çıktı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 dreagloth said: server açılmak üzeri olduğu için olabilir sen yanlış anlamışsın olayı server sabahtan beri açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ben mi yazdim 12 pm pdt diye oyunun sitesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ben hesap yaratamıyorum, herşeye hata veriyor !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ya her şey iyi güzel de Elite shadovar milliyetçisi olup corellon larethian a inanan bi half orc warrior açamayalım bari. 15 yıl önce baldurs gate i yaparken blie biliyordu adamlar neyle neyin yan yana gelmeyeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 git yaz feedback olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Nasi simdi, acip baktigima deger mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 değer bence. zaten 2.7gb birşey. ilk şehire kadar geldim fena olmamış oyun ama beta olduğu baya hissediliyor. optimizasyon sorunları da var. neverwinter franchise'ı diye p2p deselerdi şaşırmazdım. ama artık piyasa f2p'e döndüğü için f2p başlamak mantıklı olmuş. oynanır gibi ama perfect world'e güvenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 oyun renkleri bi garipgeldi çok gözümü aldı, bright yükselttim bakalım nasıl olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bağlantı süper değilse (ki benim değil) on deman patching i kapıyosun launcherdan. 2.3gb daha çekiyor. 5e yaklaşıyo boyut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ben torrentle indirdim 2.7 gb birşey üzerine 200mb update yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 4-5 saat 3 kisi full grup level 11 olduk. eglenceli zaman gecirten bir oyun. grupca her oyun guzel zaten genelde ama bu oyun fena degil. alismak gerekiyor biraz karisik ve yorucu bir grafik ayari var. ui hafif zor. f2p sonucta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar