Auril Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 wolverinde daedpool mu vardı alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 First Class da kotuydu abi, X-Men ile ilgisi yoktu. Ilk film ve X2 disinda X-Men ile ilgisi olan yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Fragman güzel olmuş, local esprileri nasıl çevirecekler bakalım altyazıda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Auril said: wolverinde daedpool mu vardı alala en bilinen özelliği aşırı konuşması olan karakter ağzı dikilmiş halde vardı. Gözlerinde Cyclops'un ışınlaır, ellerinden Wolverine'in pençeleri gibi katanalar falan çıkıyordu. Bir de blink atabiliyordu. Wolverine Origins'de bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Karakteri hatırladım da deadpool mu demişler ona? Öhahahandcncnzxvmx Off içten nesövdüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 GERGE said: First Class da kotuydu abi, X-Men ile ilgisi yoktu. Ilk film ve X2 disinda X-Men ile ilgisi olan yok zaten. Onların First Class'tan daha az ilgisi vardı aslında X-Men'le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 First Class en iyi X-men filmi. Çünkü McAvoy ve Fassbender var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 https://instagram.com/p/6CiI8Fu3hX/?taken-by=haruncan wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 ahah helal. düz çeviriden farklı bir şey yapmak birinin aklına gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Abi adamlar yapmış ya https://www.youtube.com/watch?v=OtCC868soWI edit: ironi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ya tamam "lanet olsun" olmayacak denmiş ve Türkçe deyimler ve "meme" ler serpiştirilmiş ama sadece vurulduğuna şaşırdığı (İng. fragmanda) o kolun delindiği sahnede "vurun ama ölmezsem sıkıntı büyük" geyiğini sokuşturmak olmamış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Abi kim burda dublajli film izliyor? Siz neyi konusuyosunuz ki bize ne ashasfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 HarveyQuinn said: Abi adamlar yapmış ya http://www.youtube.com/watch?v=OtCC868soWI edit: ironi. Diyecektim red band olanını da yapsınlar. oymuş zaten. dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 ahashdfh "ölmedim sıkıntı büyük" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 de haydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 ahaha türkçe dublajı, orjinalinden daha iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 2sini de izlemedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Yoo gayet izledin. Sadece kendi fikrine sahip cikamayacak kadar eziksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 evet izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 komik olmuş la türkçesi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 beklerken ölücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1Nvg0LwWeTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bunlar kesmiyo artık. warcraft çıktı nerdeyse be. hala bunu bekliyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 http://i.imgur.com/AuVIdDG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar