Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 yok uyukladım biraz dün çok yoruldum bugün kü uyku yetmemiş bana geliom biradan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 46 dan sonra en iyi fate farm yeri neresidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 valla Mor Dhona en iyisi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 20 oldum dün biraz yavaşta olsa, geliyorum 4-manler keyifli gibi ama çok tank spank şimdilik hiç entirika yok, gerçi daha trial tadında 2 mekan yaptım ama. Gladitor ve tanklık eh, petler benden fazla threat üretiyor benden fazla dayanıyor, şimdilik herhalde böle. bayana kadar devam ama 50 görürüm sanırım biraz raid maid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 durum şu: oyunun learning curve ü keskin değil, yavaş yavaş yükseliyor. gerçekten sanki herkes yeni mmorpgye başlıyormuş gibi bir kolaylık ile başlıyor. Guildhestler , dungeonlar vs. basicleri gösterek başlıyor. ilk instancelar tank and spank geçiyor, ben healer olarak resmen böle tanka abi git bütün packleri çek öle kapışalım diyordum çünkü adamın canı çok az gidiyor bi heal atıyorum duruyorum, sıkılıyordum. Bir de o zamanlar sadece 1 tane healim vardı. Ne rotasyon var ne bişey. Başlarke nbi buff atıyorum 30 dakka sonra sadece Cure 1 spamlıyiroum. fakat 35 ve sonrası , Stone Vigil dungeonı itibari ile, Bir de bu levellarda Titan kesiyorsun 2. primal. BU instancelar itibari ile artık, ciddi wipe yemeye başlıyorsun fightlar komplike hale geliyor, retard check fightlar oluyor. Abilitylerin çoğalıyor, resource management önemli hale geliyor özellikle healer olarak, mana management. Party deki insanlara sinirlenmeye başlıyorsun yani kısacası PUG friendly olmuyor. Onu net hissediyorsun. Stone Vigil e girdim, pug ile 90 dakka timer verdi. Son bossa geldik 1-2 kere denedik wipe yedik zaman doldu duty failed. rEsmen 90 dakkam çöpe gitti, sonra bir daha başka bir PUG ile girdim. Bu sefer 2 dakka kala bitirdik. O son fightta wipe yeseydik bi 90 dakka daha çöpe gidiyordu. Yani content ilerledikçe çok daha challenging oluyor. Bir zaman bayarak heallarken şu an 3.5 atarak healladığım oluyor :) O bakımdan tatmin edici hale geliyor yani, merak etme. Oyun garip ya resmen oynadıkça zevkli hale geliyor diğer mmorpglerin aksine. Oyun belli yerlerde çok akıyor, duramıyorsun, o açılıyor, yeni abiltiy alıyorsun. bilmemneye accessin oluyor. Story de o an çok güzel bir twist oluyor. vs. derken levellıyorsun. Bazen de bi kitleniyor, ulan naapıcam şimdi diip FATE farmına başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 level kasarken story quest - fate - dungeon - hunting log yeterli mi, yoksa side questleride yapalım mı? bazı yerlerde side questleri saklayın gibilerinden bilgiler verilmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 side questleri ikincil ucuncul karakterleri levellerken kullanmak adina saklamak faydali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 günlerdir lance düşmüyor diye moralim bozulmuşken, huzuru marangozluğun talaşlı dünyasında buldum. başta allahın cezası pleb bir köylüydüm. şimdi tam bir asilzade oldum. ortada lord gibi dolaşıyorum ortada http://i.imgur.com/eHxoqIQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 adam karakter diye arctic monkeysin vokalistini açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Belde testere wtf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 mesaj hızı azalmış. çok mu kasmaya başladınız, yoksa bıraktınız mı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 valla oyunu merak eden tüm kişiler oyuna geldi ve kalabalığız şu an. hepimiz linkshellden muhabbet ettiğişmiz için oyun içi foruma çok bişey post edilmiyor, anca böle oyunla ilgili haber vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Oyun o kadar kötü ki oynayan herkes kemoterapi görüyor şu anda. Elektrikler gidiyor oynarken falan, resmen geçen 1lerin 0ların kötülüğüne dayanamayan kablolar isyan ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 abi arada takip ediyorum topiği ama sanırım senden başka sevmeyen yok bu oyunu. biraz daha böyle giderse seni gıcık ilan edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ben dün 10 oldum ^^ ya güzel, mesela 2.5 gcd için ağlıo millette, abi zaten lancer için en azından strike animasyonu 2.5 saniye sürüyorki, beklemiosun yani öle mel mel. 2 kez vuruo mesela, bi ittirio sora vışırt slash yapıo animasyon bitio 2. vuruşu yapıosun. hiç göze batmıo o 2.5 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Bu ne fail bir firmadır yahu hala satılmıyor digital download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 gerçekten çok isteyenleri oyunda görmek istiyorlar. gerçekten istemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 oyunu almak kolay abi heavy-arm mail atın paypal invoice yolluyorlar 30 dolar sonra reatil box cdkey fotosu yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 geçen hafta kuzen geldi istanbula, sanırım conjurer falan oynuyordu, salı öğlen açtı oyunu, 3 tane ability var, stone 1, knockback ve dot. salı akşam stone 2 geldi. cuma öğleden sonra dönene kadar hala stone 2 atıyordu. sanırım level 19'dan 31'di bu. nereden baksan min. 15 saat gameplay. adam 15 saat boyunca stone 2 attı abi. kombatta hiçbir şey olmuyor, mob target: stone 2, stone 2, knockback, stone 2, stone 2. tamam abilityler yavaş gelsin, karakterler oturarak gitsin, job sistemi falan da 15 saat stone 2 atılır mı abi? yanında ben wow oynuyorum, lvl 35 monkum ability koycak yer arıyorum barda. toplam 10 saatlik falan gameplay'i var karakterin. ben inanmıyorum piyasada alternatif bir oyun olsa kuzenin falan oynayacağını bu oyunu. gökhan oynar çünkü adam seviyor abi japon kültürüdür, çizimleridir, storytellingdir. ben şaşkınlıkla izledim adamı 2 gün stone 2 atarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 abi ben memnunum skill rotasyonunda gladide tanklarken daha level 20 mana yetmiyor combatlarda, skill açısından sorun yok pek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 adam demek ki baya kötü bir class seçmiş. 2 büyüyle oynadı level 30'a kadar solo questing'de. sanırım 3 abilitysi var grupta healer olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ya buyu sayısı az evet lancerım mesela lvl 11 im arkadan vurma olayıyla açıyorum sonra normal vurus onun kombosu oh shit durumlardada kullanılacak 2 tane cd li özellik var bide slowum var. büyüler felan az evet oyunda, wowla aşık atamazda, wowda yetti gari yani. questler fena deil, yormuo ben bi ısındım oyuna. ha p2p oldugundan mutevellıt oynamayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sene 2013 olmuş abi bir zahmet zaten hedefleri wow olmasın. 2005 olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Abi wowdada optimal skill rotasyonuna baktığın zaman tatava ama, beni tek bayan gcd 2,5 saniye bence çok, bildiğin skill atmak için bekliorum lan, gcdye girmeyen skiller artırsın o zaman güzel olucakta işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 2.5 bana bi batmadı ya nedense. bu daha farklı oyun öle kabul etmek lazım, heüz sıkılmadım ki çok sıkılırım saçma sapan questlerden normalde. kombo olayı hoş umarım 3-4 luler olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar