Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahşi Batı [Cem Yılmaz]


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Filmini Ali Taner Baltacı'yla birlikte çekmeye hazırlanan Yılmaz, İstanbul sınırlarında bir western kasabası kurmak için uygun mekan arıyor.

Aralık ayında gösterime giren 'A.R.O.G' filmiyle 3 milyon 702 bin 640 izleyiciyi sinemaya çeken ünlü komedyen Cem Yılmaz, bu kez arayı çok açmadan yeni filminin hazırlıklarına başladı.

Yılmaz, senaryosunu bitirmek üzere olduğu 'Yahşi Batı' adlı filmi için temmuzda 'motor' diyecek! 'Hokkabaz' ve 'A.R.O.G' filmlerinde yönetmen koltuğunu Ali Taner Baltacı'yla paylaşan ünlü komedyen, 'Yahşi Batı'yı da Baltacı'yla birlikte çekecek. Film için Cem Yılmaz'la birlikte mekan arayışlarına devam ettiklerini söyleyen Baltacı, bu kez İstanbul içinde set kurmak istiyor.

SÜRPRİZ BİRİ VAR!

'A.R.O.G' ve 'G.O.R.A'da olduğu gibi geniş bir arazi üzerine set kuracaklarını belirten ünlü yönetmen, 'Yahşi Batı' için belirlenecek mekanda büyük bir 'Western Kasabası' inşa edeceklerini söyledi.

Baltacı, komediwestern tarzındaki filmde western klişelerini ti'ye alacaklarını da anlattı. Filmin senaryosunu yazan Cem Yılmaz ise bu kez 'Arif' karakterinden tamamen kurtularak, bambaşka bir tipleme çizecek. Yılmaz, bu filmde yanına adını sır gibi sakladığı bir partner alarak, iki kahramanın komedisini anlatacak. 'Yahşi Batı'nın 2010 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

http://www.gercekgundem.com/?p=194904
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Cem Yılmaz filmin AROG'ün bir devamı olmadığını söyledi. Senaryoya göre, zaman yolculuğu vs yok bunun yerine Teşkilat-ı Mahsusa'nın 2 ajanı Lemi ve Fethi bey gizli bir görev için vahşi batı'ya gidiyorlar.

Tabii bu konu (birbiriyle anlaşamayan zoraki ortak ajan kovboy ikili) yıllar önce kullanılmıştı hatırlarsanız...






AROG'a Rrr'ın araklamasyonu iddialarıyla karşı karşıya kalan Cem Yılmaz'ın bu filmde de intihal iddialarına maruz kalmayacağını zamanla göreceğiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

bol bol western göndermesi izleriz işte. clint eastwood sahnelerini falan yontar güldürür cmylmz bizi yine. :D


clint eastwood'un yontulacak bi tarafı yok mlsf. Bu sefer gitmiyicem film'ine. herşey cok güzel olacak'ta oynadı gönüllerde taht kurdu sonra , Gora cekti 1 tane eyvallah. Sonra hokkabaz diye bir film yaptı onuda cok sevdik.(ama gişe yapmadı) . Sonra gitti arog'u yaptı. Film orda koptu cem yılmaz'da mantara bagladı iyice... Gişe yapıcak filmler yapmaya başladı o da. ( Bknz: Hababam sınıfı askerde , maskeli beşler ırak)
Ben ondan herşey cok güzel olacak , Hokkobaz gibi daha orjinal film'ler bekliyorum. Böyle sulu şakalara 1 den fazla gitmiyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...