PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 çok garip bi ruh halindeyim son zamanlarda, hatta öyle bi ruh hali ki bonec gibi girdim yazıya siz de görüyosunuz. etrafımda kime sorsanız aşık bu ama söylemiyo bize garanti falan der. halim hareketim tamamen umutsuz bir aşık gibi lan. böyle umutsuz aşık modundaki dönemlerime bakıyorum da şu an aynen öyleyim. gitgide artıyor kurtulamıyorum lan duygular bastı beni. ben bile inanıcam nerdeyse birine aşığım yani o derece. ama sorun şu ki kimseye aşık değilim bildiğim kadarıyla (hakkaten bak valla billa). sorunum ne benim arkadaşlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bence bana aşıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 servis kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 pogodi said: bence bana aşıksın yakalandım =/ ama ciddiyim lan. topic konusunda yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bunu dinle http://videogaleri.gazetevatan.com/7063_Ferhat-Guzel-Begum-Begum-Sarkisi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 FromTheHell said: servis kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 http://www.biberon.com.tr/content_files/prd_images/nuby/jel%20di%C5%9Flik.jpg Bu dişliklerden ısır. Çohsitres alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 tamam bebeyim iki haftaya dönüyorum, insan ablasını bu kadar da özlemez ki <1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 baskasi demeden: montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yeni çıkan dişin kaşınıyodur, huzursuzluk yaratır (ginalyden feyz aldım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 rakısızlık senin sorunun hocu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 daral gelmiş sana yaşlardan dolayıda bu dönemlerde herkeste olur bi aktivite bul bişiler yap eğlenceli olmasada uğraş bul kendine kız arakdaş bulma boşver o ayrı bi dert olur şu haline göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ardeth said: yeni çıkan dişin kaşınıyodur, huzursuzluk yaratır (ginalyden feyz aldım) obey your master. capital ownz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 onu ısırırsam eşşek gibi acır lan muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 sweezy çok doğru bir noktaya parmak basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 PrudenT said: çok garip bi ruh halindeyim son zamanlarda, hatta öyle bi ruh hali ki bonec gibi girdim yazıya siz de görüyosunuz. Hahaha buna baya güldüm :) ama hakkaten ha klasik fabrikasyon bonec topic girişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 PrudenT said: etrafımda kime sorsanız aşık bu ama söylemiyo bize garanti falan der. halim hareketim tamamen umutsuz bir aşık gibi lan. böyle umutsuz aşık modundaki dönemlerime bakıyorum da şu an aynen öyleyim. herkes aşık ya çıldırcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Ergenliği tekrar baştan yaşamaya başlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bahar geldi, gönül yayları gevşedi baps korkulacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 mastırbasyon az yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 daha yazamıyosun lan get hadi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 evet ya ne olcak bu halim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Onun tek çaresi açık hava. Çık dışarıda gez toz bak havalar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Havalardandır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 _Mikael_ said: Havalardandır herhalde,ecstasy al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar