Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 of CnC http://www.youtube.com/watch?v=1ZTHFRadJwI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 hardcore'da metro 2033 oynuyorum. oyle bir kursun sikintisi cekiyorum ki dillere destan, firlatma bicaklariyla librarian oldurdum az once ahah guzel oyun ya, bi oturdun mu basina kalkamiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mount and Blade : Warband The Sabateur Jedi Academy : Movie Battles Call of Juarez I - II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 pc oyunları modu olarak bunu yazmak zorunda kalmam ironik ama yanımda psp harici oyun çalıştıracak makinem yok haftalardır, intel mobil gpu yapmasın artık nolur. :) http://www.akiba-station.com/blog/wp-content/uploads/2009/05/disgaea2_psp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Leopar said: hardcore'da metro 2033 oynuyorum. oyle bir kursun sikintisi cekiyorum ki dillere destan, firlatma bicaklariyla librarian oldurdum az once ahah guzel oyun ya, bi oturdun mu basina kalkamiyorsun lol helal ben Settlers7 oynuyorum sardı baya, alırken acaba dedim ama güzelmiş, karakterler hele çok sevimli keratalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Kotor1 bitti Kotor 2ye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 http://www.gamershell.com/static/boxart/large/2526.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 WoW Crysis Prototype (az kaldı gibi bi his var içimde) Nba 2k10 - öğrenmeye çalışıyorum pes 2010 onu da öğreniyorum azim azim assasin's creed 2 metro 2033 oynuodum çok korktuğumu farkettim bıraktım. yanımda 1 kişi daha olursa oynarım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 WoW StarCraft 2 Assassin's Creed 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Assasins Creed 2 iyimi? 1 i o kadar sevmedim de geçen alıp baktığımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 İyi değil. IMBA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ac2'yi oynaman lazim, actim 2. kez oynuyorum yani harika bi oyun gercekten HolyRaider said: metro 2033 oynuodum çok korktuğumu farkettim bıraktım. yanımda 1 kişi daha olursa oynarım ama o oyunun atmosferini cok sevdim ama o mutasyona ugramis tipler cok bayik, kafasina sikiyosun icinden geciyomus gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ok aldım gazı dnr dan alayım öğlen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Abi yok Assasinc Creed i sevmediğimi hatırladım gameplay seyredince yine :D Hummm just Cause 2 yi aldım, the saboteur duruo, bioshock 2, avp duruo, c&c4 duruo, hehe (sıkıldım multi bc2 mw2 atmaktan single a dönim dedim de) var mı bunlar dışında eksik kalan sizce. daha çok frp, fps, ve strateji seviorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 AC 2 Metro 2033 SC: Conviction CoH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Assassin's Creed 2'den sonra uzun bir süre iyi oyun bulamam heralde diyordum, Saboteur ağzımın ortasına çakıverdi gerçekten. 2 gün önce bitirdim, ve son derece iyi bir oyundu. Tavsiye ederim şiddetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 wow oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Metro 2033 HoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 C&C Tiberian Dawn bitti. Sıra Red Alert'ta. http://source.mobileddl.com/files/image/Command-and-conquer-Red-Alert.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 http://image.com.com/gamespot/images/bigboxshots/2/958272_121043_front.jpg şu ara sadece demosuyla idare ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 mass effect 2 ^^; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 http://i034.radikal.ru/0904/36/fd91c6a5e7e9.jpg ÇOK başarılı bir simulasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Yeni bitirdim prototype önerebilirim böyle güzel oyunlardan alıp toplayıp yine güzel bi oyun yapmışlar kendini çok tekrar ediyor fakat sürekli yeni upgradeler falan oynatıyor kendisini zevkle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 şu aralar pipimle oynuyorum pek oyun yok yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar