Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sinad said: Geçelim modu capside Cumhuriyet kelimesi bu kadarda dokunmasın artık. Cumhuriyettir bu kadar rahat konuşmanızı sağlayan. kendi kendine gelin güvey olmuşsun derler ya hani, tam öyle. ha bu arada hepimizin rahat konuşmamızı sağlayan demokrasi. farkında değilsin anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Hepimizin rahat konuşmasını sağlayan demokrasi ise osmanlı döneminde neden herkes rahat rahat konuşamıyordu demokrasi o zaman dünya üzerinde yokmuydu olsa padişahımız direk sipariş edip halkının hizmetine mi sunardı ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ceronibo: tamam ben de tepki verilmesini gayet olağan karşılıyorum zaten. ancak işi bir "devrim-karşıdevrim" eksenine oturtmak da anlamsız gayet. çünkü bu terminoloji işi bambaşka yerlere çeker, daha öncesinde amaçlanan da buydu zaten. snefru; soruyorum yahu, ergenekon davasında tutuklu bulunanların hangileri "saygın"? veli küçük mü? levent ersöz mü? eski add başkanı şener eruygur mu? bunlar mı saygın adamlar? az bi yol alın artık ya..bu ülkenin halkına düşman insanlar saygın maygın olamazlar. ha bir de bu sivil toplum örgütlerinin "demokratlığı" konusunda ciddi şüphelerim var. "ordu göreve" veya "ordu millet elele" pankartlarının açıldığı bir mitingin demokrasiyi savunduğunu söylemek komik olur. son olaraktan da, sylar durden ben değilim, ekşisözlük üyesi değilim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Sparkcaster said: oh oh gereken yerlere rahatsızlık verilmiş, şimdiden bağırmaya başlamış liboşlar sözlükte gördüğüm kadarıyla :) :D Etrafta bu kadar ağlaştıklarına göre gereken etki yaratılmış eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 mustafa balbay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 vaaayyy saygınlık metreyle ölçülür olmuş da haberimiz yok. arkadaşlar, sir birini saygın olarak görmüyorsa o kişi saygın değildir, neyi tartışıyorsunuz? zaten bilumum yandaş medya bu davayı bitirdi kafasında, yemlediklerine iddianameleri gerçekmiş gibi gösterip beyin yıkıyor. öbür topikte de söyledim, evet, ortada bi tabanca var, hep oldu, yine olacak, ahmetin tabancası olmazsa recebin tabancası olacak, ama lav silahına inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sir said: ha bir de bu sivil toplum örgütlerinin "demokratlığı" konusunda ciddi şüphelerim var. "ordu göreve" veya "ordu millet elele" pankartlarının açıldığı bir mitingin demokrasiyi savunduğunu söylemek komik olur. Bilmem kaç milyon kişinin katıldığı mitingde 100-200 kişinin açtığı afişi bütün mitinge mal etmek ucuz bir argüman,düzenleyenlerin (Bknz:Türkan Saylan) kendisi bile diyor biz istemiyorduk o tarz bir afiş diye, kaldi ki sadece türk bayrakları falan olacak denmesine rağmen İşçi partililerde kendi bayraklarını açmışlardı,ama herkes düşüncesinde özgür olduğu için zorlama imkanı olmadığı için müdahale edilemedi.Mümkünse bu kadar ucuz bir argümanı bir daha kullanma,zaman ve vakit gazetesi tarzında forum yorumu yazmış durumuna düşürme kendini. Ayrıca yargılamak istiyorlarsa önce Kenan Evren'i ve silah arkadaşlarını yargılasınlar, sonra Tansu Çiller,Mesut Yılmaz,Necmettin Erbakan gibi ülkeyi soyanları yargılasınlar. Ergenekonda aldıkları bir çok isimin yargılanmasından yanayım ama işin ucunu kaçırıp kendilerine her karşı olanı içeri alıp karalayıp sonra dışarı bırakmaları saçma oluyor,metod bu olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Sam said: sinad said: Geçelim modu capside Cumhuriyet kelimesi bu kadarda dokunmasın artık. Cumhuriyettir bu kadar rahat konuşmanızı sağlayan. kendi kendine gelin güvey olmuşsun derler ya hani, tam öyle. ha bu arada hepimizin rahat konuşmamızı sağlayan demokrasi. farkında değilsin anlaşılan.di mi yani alakasi yok, demokrasiyi kooperatife girip aldik cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 izmirde türkan saylan'ın konuşturulmamasının nedeni neydi peki? bu bile mitinglerin hangi nedenle ve kimler tarafından yapıldığını ortaya koymuyo mu? şener eruygurun yaptığı darbe planları, diğer komutanlarla yaptığı görüşmeler çarşaf çarşaf medyada yer aldı. daha hala "saygın" diyebiliyosanız bu kişiye, sizin saygın anlayışınız darbe-severliği de içeriyo demektir, tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Editte bir kısım ekledim okursun belki, Kısaca bu işler sadece Taraf gazetesi okumakla olmuyor,sana karşı duran yazarlar nasıl ki sadece Hürriyet okuyorsa bence sende sadece Taraf okuyorsun,ben Şener Eruygur ile ilgili bir kelime dahi yazmadım ama hemen sanki bişiler demiş gibi garip bir savunma yapman çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ben bu adamların davası halen devam ediyor diye biliyordum, henüz suçlu oldukları resmiyet kazanmadı zannediyordum, ama diyorum ya, birileri kalemi kırmış cezayı kesmiş bile. zaten haberal gözaltına alındığı zaman hiç sektirmeden postallı hoca diye damga vuran zihniyetten aksini beklemezdim. ama sen haberal'ı da saygın görmezsin şimdi. Apo'nun "sayın" olduğu ülkede, kim olursa olsun herkes saygındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Cumhuriyet kelimesi ne batmış adamlara abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Sorma çıkarmak için çok uğraşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 he bende onu dicektim şimdi kadınbiz darbe istemiyoruz falan dedi diye konuşturullmadı.sadece sizin düşündüğünüz gibi sütten çıkmış ak kaşık herfiler yok bu adamların arasında ben atatürkçüyüm diyorsa yada addye üyeyse ok yargılanamaz oluyor bu insanlar nasıl oluyosa. bide sir'ün bu adamların hangisi saygın diye saydığı herfleri de saygın insanlar diye biliyosanız ne dava hakkında ne bu adamların yaptıkları hakkında gram bilginiz olmadan tartıyosunuz demektir.burda gelip tonla kan dökmüş adamları saygın diye savunmayın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sg-1 said: hangi ülkelerden acaba bunlar? ilginç resimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Zep said: he bende onu dicektim şimdi kadınbiz darbe istemiyoruz falan dedi diye konuşturullmadı.sadece sizin düşündüğünüz gibi sütten çıkmış ak kaşık herfiler yok bu adamların arasında ben atatürkçüyüm diyorsa yada addye üyeyse ok yargılanamaz oluyor bu insanlar nasıl oluyosa. bide sir'ün bu adamların hangisi saygın diye saydığı herfleri de saygın insanlar diye biliyosanız ne dava hakkında ne bu adamların yaptıkları hakkında gram bilginiz olmadan tartıyosunuz demektir.burda gelip tonla kan dökmüş adamları saygın diye savunmayın bari suçu kesinleşmemiş insanlara terörist muamelesi çekmek de sizin ikiyüzlülüğünüz olarak üzerinize yapışıp kalacaktır. kaldı ki, tolon da eruygur da bu ülkenin önemli mevkilerine gelmiş kişilerdir, ülke savunmasında ciddi sorumluluklar taşımışlardır. dedim ya, cezası kesinleşmiş bebek katiline bile sayın deniliyorsa bu ülkede, bu adamlar haydi haydi saygındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sir said: eheh ilginçtir, herkes ilk mesajımı quote edip duruyo, ikinci mesajı görüp de cevap verebilen yok nedense =) 2si 1 arada cevap veriyoruz sir. hem kriz teğet geçti, çok fazla post atıp masraf yapmak istemiyoruz :( sen mangal işine ne diyorsun asıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sinad said: Cumhuriyet kelimesi ne batmış adamlara abi. Ahah tam komedi ya, adam birileri saldırsın diye 50 mesajtır provoke etmeye çalıştı, hala çabalıyor. Neyse bol şans:) Mitinglere gelince tabi ki insanların haklarını kullanarak bu tür organizasyonlar yapması güzel birşey, ordu göreve diye bağırmak ya da darbe istemektense bu tür tepkilerini göstermeleri gayet demokratik ve olumlu bir olay. Ergenekon, tamamiyle uydurma değil bir kere bu konuda bir fikir birliğine varması lazım insanların. Bazı kraldan çok kralcılık yapan ya da çeşitli gaz faaliyetleri sonucu nem kapan kişiler tarafından birileri haksız şekilde göz altına alınmış olabilir, üstüne gidilmesi gereken nokta da bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 şüphesiz bu işin içinde eli kanlı katiller, derin devlet mensupları vardır. olmamasına imkan yok. darbe isteyenlerde vardır. Bunların olmasıda türkiye şartlarında çok normal. Normal olması doğru olduğu anlamınada gelmiyor. Ama bu dava kapsamında içeri alınan, tutuklanan yada gözdağı verilen, evleri basılıp sadece arama yapılan insanlar var. Benim bunları savunmak için ve suçsuz olduklarını söylemem için hukukun bana verdiği " bir insan suçu ispat edilene kadar suçsuzdur" tanımı var. İşte benim delilim budur. Soruyorum burda ADD ye ve ÇYDD ye kin kusanlar ve suç atanlar size soruyorum. Haklarında daha yazılmış bir iddianame bile bulunmadan neye dayanarak bu insanlara suçlu muamelesi yapıyorsunuz ? Hangi delil ve hangi mahkeme kararı var elinizde suçlarını kesinleştiren ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ergenekonun ne olduğunu göstereyim size şekil bir a'da görüldüğü üzere: Türkiye'deki karanlığın sadece bir koludur, o da hükümete değen koludur. şekil bir B'de görüldüğü üzere de: çuvaldır, 28 şubatın intikamı da bunun içindedir, çydd bursları da, akademik tepkiler de, ekonomide birileriyle ters düşenler de, kalemi sivri olanlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sg-1 said: kaldı ki, tolon da eruygur da bu ülkenin önemli mevkilerine gelmiş kişilerdir, ülke savunmasında ciddi sorumluluklar taşımışlardır. önemli mevkilere geldikleri kesinde mevkilerini ne amaçla kullandıkları da belli.ayrıca önemli mevkilere gelmeleri ya da ülke savunmasında ordunun bi parçası olarak rol almaları yargılanamayacakları anlamına mı geliyor? ayrıca adamların ne yaptıkları kanıtlanmasaydı zaten şuan içerde yatıyo olmazlardı.suçlu olduklarına dair kanıtlar onların şuçlu olduklarını gösteriyor ama sadece atatürkçü olmak yada atatürkçü olduğunu söylemek kimseyi saygın yapmaz yada suçlu olmadıkları anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Penthesilea said: di mi yani alakasi yok, demokrasiyi kooperatife girip aldik cunku cumhuriyetsiz demokrasi birşeye benziyor ama demokrasisiz cumhuriyet birşeye benzemiyor. ülke örneği lazımsa veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 cumhuriyetsiz demokrasiye örnek ver merak ettim nasıl güzel yürüyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Zep said: sg-1 said: kaldı ki, tolon da eruygur da bu ülkenin önemli mevkilerine gelmiş kişilerdir, ülke savunmasında ciddi sorumluluklar taşımışlardır. önemli mevkilere geldikleri kesinde mevkilerini ne amaçla kullandıkları da belli.ayrıca önemli mevkilere gelmeleri ya da ülke savunmasında ordunun bi parçası olarak rol almaları yargılanamayacakları anlamına mı geliyor? ayrıca adamların ne yaptıkları kanıtlanmasaydı zaten şuan içerde yatıyo olmazlardı.suçlu olduklarına dair kanıtlar onların şuçlu olduklarını gösteriyor ama sadece atatürkçü olmak yada atatürkçü olduğunu söylemek kimseyi saygın yapmaz yada suçlu olmadıkları anlamına gelmez. oha oha oha diyorum sana bizi ergenekonu bilmemekle itham ediyordun da sen kör cahil çıktın be adamım. bu adamlar tutuklu yargılanıyorlar, çeşitli sebeplerden dolayı, daha haklarında kesinleşmiş bi karar yok. Belki de beraat edecekler. ayrıca suçlu olduklarına dair kanıtlar onların şuçlu olduklarını gösteriyor ha, bu nasıl cümle be koçum? sen bizzat inceledin ve bu karara vardın, öyle mi? yav ülke gündemini boşa işgal ediyor bu ergenekon, sorsalarmış zep'e, şimdiye iş bitermiş. ayrıca 2, mevkilerini nasıl kullandıklarıyla ilgili bildiğin birşeyler varsa hemen çık açıkla, yoksa insanları böyle atıp tutarak töhmet altında bırakma. ergenekon savcısı mısın, nesin, anlamadım yav? Bu adamların üzerindeki iddialar emeklilik dönemlerine ait, bi cahilliğini daha gidereyim. son paragrafın tamamen demogoji zaten, böyle bişeyi hiç iddia etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar