Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dominos yiyin siz hala

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Geçen birisi Dominos'un ABD track sistemi çok imba yahu, pizzam nerde görüyorum diyodu. penth idi galba. :D

üst sırada göreceksiniz videoyu hemen.

http://video.msn.com/video.aspx?mkt=en-us&vid=55c06301-e512-4597-888b-67bc86cf4006&from=&fg=rss

When two Domino's Pizza employees filmed a prank in the restaurant's kitchen, they decided to post it online. In a few days, thanks to the power of social media, they ended up with felony charges, more than a million disgusted viewers, and a major company facing a public relations crisis.

In videos posted on YouTube and elsewhere this week, a Domino's employee in Conover, N.C., prepared sandwiches for delivery while putting cheese up his nose, nasal mucus on the sandwiches, and violating other health-code standards while a fellow employee provided narration.

Mesaj tarihi:
Abi hiltonda çalışırken adam yaka kartını taze portakal suyunun içine düşürmüştü elini daldırıp aramıştı =) daha neler yapılıyordu.
Heryerde var bunlar.
Mesaj tarihi:
daha yeni eve bişiler yollamışlar şunu alana şu bedava tarzı.alırsam ne olayım :)

bu arada bunları düşünmeden yemek lzm. ben şahsen gittiğmzde bu tarz şeylerin aklımızdan geçmiceği yerlerin mutfagında bulundum.

mekan isimleri vermiyorum böcek bile gördüm.eldiven kullanma yok.adam bi eli ile başka bi yemek yapıo sora elini başka ymeğe sokuo.

hayırlısı dicez :)
Mesaj tarihi:
abi daha neleri vardır yani,dışarı yiyiyorsun,malzemeler belli,

asgari ücretle çalışıyor,aşırı yoğunlar ve zorluyorlar adamları,üstelik çoğu da sigortasız çalışıyor (türkiye için diyorum)

mcdonalds'ta çalışan bir arkadaşım vardı,450 milyon veriyorlardı günde 7 saat üstüne de sigorta vermiyorlar diyordu,mutfak çalışanlarının hiçbirinde ne sigorta var ne de böyle çalışma isteği,

bu adamlar gibi değillerdir belki ama ne bekliyorsunuz yani onu merak ettim.
Mesaj tarihi:
@Nathaniel
Ne demek yahu bu yaptıkları pisliğin mazereti olabilir mi?O kadar yoğun çalışsalar zaten pislik yapıcak vakit bulamazlar.Üzülüyorum bu insanları gördükçe.. (tabi göremediğim ve bu insanların yaptığı yemekleri yiyenler için daha çok üzülüyorum sdfsd)
Mesaj tarihi:
evet abi bu videodan sonra dominos yemiyorum. dominos elemanlarını hep böyle yetiştiriyormuş. çok teşekkür ederim bu bilgilendirici konu için.
Mesaj tarihi:
neyi merak ettin anlamadım.
neyi beklediğimizi mi? ben mesela her gün yemek yediğim bi yerin bu tarz bi videosunu izlememeyi beklerdim. göz görmeyince gönül katlanırmış ya.

biz de biliyoruz adamların büfelerde felan çüklüboklu elleriyle koydukları salamları sosisleri yediğimizi da video var işte bırak da tepkimizi koyalım plz.
Mesaj tarihi:
fark etmedikten sonra çok sorun yok sağlığa zararlı olcağını sanmıyorum burnuna ya da kıçına sokmasının.

kıçı belki ama yok lan burundan aldığım tadı başka hiç bişeyden almadım

şaşırdım bi an cümleleri neyse
Mesaj tarihi:
Greeny said:
türkiyedekiler müslüman arkadaşlar yapmayın olmaz böyle şeyler türkiyede CcC

1. dünya savaşında da müslümanlar hakkında aynı yanılgıya düşmüştük sdf
Mesaj tarihi:
valla dominosun gerek pizzalari (crunchy thin crust'in hastasiyim), gerek sandwichleri (philly cheesesteak) efsane.
tadini sumuge falan borcluysa np.

amerika'da yemez boyle isler, bu adamlarin hayatini karartirlar. ayrica simdi en temiz yer dominos olur boyle bi haberden sonra euhe
Mesaj tarihi:
sinad said:
Abi hiltonda çalışırken adam yaka kartını taze portakal suyunun içine düşürmüştü elini daldırıp aramıştı =) daha neler yapılıyordu.
Heryerde var bunlar.

Liseden arkadaşım ceylan continental hani taksimde olan otel (adını yanlış yazmış olabilirim) orada stajını yapdı. Anlattıklarını duyunca ufak çaplı bir şok geçirmişdim.
Mesaj tarihi:
Sumukte antibiyotik var yiyin yiyin hastalıklarınız iyileşsin. Kucukken akan sumuklerle beslenip geceye kadar yırtık donla maç yapardık hasta falan da olmazdık.
  • Yeni Oluştur...