Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunda optimization sorunu mu var ne var?1.sinde de benzer problemler varmış biraz araştırdım, 2'yi oynarken rahat kaldıracak bir sistemim olmasına rağmen saçma salak frame düşmeleri, takılmalar vs yaşadım oyunda.Acayip sinir etti öyle böyle değil.1'i tertemiz bitirmiştim oysaki...Var mı buna benzer sorunla karşılaşan?
Sosyal ağlarda paylaş

stingbull said:

Bu oyunda optimization sorunu mu var ne var?1.sinde de benzer problemler varmış biraz araştırdım, 2'yi oynarken rahat kaldıracak bir sistemim olmasına rağmen saçma salak frame düşmeleri, takılmalar vs yaşadım oyunda.Acayip sinir etti öyle böyle değil.1'i tertemiz bitirmiştim oysaki...Var mı buna benzer sorunla karşılaşan?

hiç yaşamadım ben. ac1'den daha hızlıydı hatta genel olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

CusTodeM said:

black edition ayıplı şekilde yaptım 3 templar's lair ve 1 tomb daha açılıyor onları yapınca %100 synched oluyorsun vs

aha ? benimde o 4 mekana gitmem lazım, halp plx.

bir tanesini u-play puanlarımla açmıştım ben, auditore'lerin villasının altındaki mekanı. ama o sayılmıyor secret location olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

stingbull said:

hiç yaşamadım ben. ac1'den daha hızlıydı hatta genel olarak.

Ohoo gel de kafayı yeme o zaman:/İndirip reload versiyonu kuracam bi de öyle denicem o olcak :D
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

2 1'in devamı gibi, bence 1'i oyna önce, zaten o da çok zevkli

Çok zevkli değil aslında, bir yerden sonra inanılmaz tekrarlamaya başlıyor. Her şehrin her district'inde bir yankesicilik yap, 5 viewpoint bul, 3 citizen kurtar falan. İkinci oyun 20 kat falan daha zevkli bence.

Zaman varsa hikaye için oynanabilir de, Youtube'da story recap bulunur illa ki, oynamadan da geçilebilir o şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

savaşlar nasıl 2. oyunda? İlkinde 20 tane adamın etrafımı sarıp cüneyt arkın filmi gibi teker teker gelmeleri feci baymıştı beni.

Aynı.Ama daha çeşitli combolar hareketler dövüş stilleri falan var.Bi de artık o kadar fazla cüneyt arkın tarzı savaşlara girmiyosun daha film gibi bi hava var oyunda.15vs15 combatın içinde buluveriyosun kendini bazen. Zevkli olabiliyo öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet detaylar muhteşem anlat anlat bitmez. Bende ikinci kez başlayacağım. Keşke zorluk seviyesini arttırabilsek. The Truth videosunu açmak istiyorum şidmi. Çok kasıyor.

Oyun kısa değildi aslında ama keşke çok uzun olsa En azından yan görevler çok daha fazla olsa Gta tarzı ilerlese. Bitirdim tüm görevleri yaptım kalmadı. Sadece Assassin contractlardan alıyorum görev artık.

Ayrıca sonu gerçekten çok saçmaydı!
Sosyal ağlarda paylaş

Bitirdim sonunda, featherları, glyphsleri tek tek bulmak zor geldi onları da yutupdan bakındım, vay anasını dedim resmen :D
Hikaye tamamiyle harika, sıkıcı bi kısmına rastlamadım oyunda hiç. Sürekli akıcı bi hikaye içinde oldu, güzeldi. Eğlendim baya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...