b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bu topicin başlarında darbe yapılsın gibi bir ibare vardı benim de çok uyuz olduğum bir şey bu onu kastederek konuşuyordu sam sanırım. bence de öyle şu ülkede darbeden yana ve g.tü sıkışınca "darbe olsun" diyen bir (sözde)demokrattan daha çirki bir şey varsa o da radyoda neden akp'ye oy verecekseniz sorusuna verilen "bence dış politika çok iyiye gidiyor bunu davos'ta gördük" diyen zihniyettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 akp yi savunmak için chp lilere işine geldiği sürece demokrat denmesi çok komik olmuş ama rte nin demokrasi bizim için amaç değil araçtır söylemlerini biraz fazla çabuk unuttunuz sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Toledor said: Bu oyların çalındığını belgelemek, ispatlamak için daha ne yapılırsa tatmin olacaksınız onu anlamıyorum? Çalanların videosunu gösterince chp kasıtlı yapmış olur. Belge gösterirsen neden yanmadı olur. Dansözlük yapılacak alan çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 adamınbiri said: güzel günler göreceğiz güneşli günler LEEET THE SUNSHINE IN!! cem yılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yandaş medya yazdı gerçi ama resim falanda büyük ihtmalle inanmayacaksınız da Seçimde elektrik kesintisi sabotaj çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 DeathLord said: aktiftablet said: Bu kraldan ço kralcıların zihniyeti, aslıda genel AKP zihniyetini de yansıtıyor. Bunların demokrasi lafını ağızlarına her almaları iki yüzlülük. Ellerinden gelse kendilerine muhalif herkesi idam ederler. Asıl problem şu ki bu dediğini sol görüşe mensup bazı insanların ciddi ciddi yapmayı falan planlaması. Ben AKP'li değilim ama burda öyle sanılıyor mesela. Ben sadece halkın iradesiyle seçilmiş olan partiye ve oy verenlere saygı duyulması gerektiğini savunuyorum.Oy çalma mevzusuna bile artık yorum yapmak istemiyorum çünkü gerçekten komik olmaya başladı. Bu ülkede yargı AKP'nin elinde falan değil.Gerekeni yapsın CHP, çok da zor değil bu işi görev edinicek bi savcı bulmak.Ama ben diyorum ki dava falan istemiyor CHP;Çünkü onlar da biliyor bunun boş beleş bi iddia olduğunu.Peki amaç ne? Bence insanları kandırıp bak bunlar şike şaibe yapıyor diyerek RTE'nin güvenilirliğini sarsmak. Açıklamalarda, saygı duysunlar, çamur atmasınlar vs vs dedikleri çin güvenmiyorum. Araştırılsın, incelensin kardeşim. Yapmadıysa AKP bişey, AKPnin temiz olduğu ortaya çıakr ki kimsenin saygı duymaktanbaska seçeneği kalmaz. CHP de bu kadar beceriksiz olamaz, akp ile danışıklı dövüş bile yapılıyor olaiblir, açıkçası CHPye (üst kademesine) güvenmiyorum inancım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11350613.asp?gid=229 Seçimde elektrik kesintisi sabotaj çıktı Siirt seçimlerinde ne olmuştu tam olarak iptal edilmişti Erdoğan seçilmişti,yorumlarda dikkatimi çekti ,her zaman unutuyoruz ya aklıma geldi görünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 JetPa Fadıl bağımsız seçilmişti; onun aday olamayacağımı ne çıktı ortaya diyerekten herifin dokunulmazlığı düştü hapse girdi; seçimde kolpadan iptal oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 rabbime sordum secimlerde hile hurda yok hersey temiz yurudu dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ShadowFury said: akp yi savunmak için chp lilere işine geldiği sürece demokrat denmesi çok komik olmuş ama rte nin demokrasi bizim için amaç değil araçtır söylemlerini biraz fazla çabuk unuttunuz sanki? benim dediklerimden nasıl akp yandaşı olduğumu çıkarttın şaşıyorum valla. ben sadece şunu demey çalışıyorum iğneyi önce kendimize batırıp bi etrafımıza bakmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 abi bu gforce geyigi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 b1vRiP said: ShadowFury said: akp yi savunmak için chp lilere işine geldiği sürece demokrat denmesi çok komik olmuş ama rte nin demokrasi bizim için amaç değil araçtır söylemlerini biraz fazla çabuk unuttunuz sanki? benim dediklerimden nasıl akp yandaşı olduğumu çıkarttın şaşıyorum valla. ben sadece şunu demey çalışıyorum iğneyi önce kendimize batırıp bi etrafımıza bakmalıyız. ben de o lafı nasıl kendi üzerine alındın ona şaşıyorum. ki yandaş ta demedim, savunma dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sg-1 said: kendi içinde çelişen bir yaklaşım. bi kere senin tezine göre o adam (ayrıca, kim o adam?) link bile vermişim mesajımda, görmezden gelmeye böyle göstere göstere kasacaksan hiç gerek yok konuşmamıza. nasıl olsa işine gelen yeri görüp, gelmeyen yeri görmeyeceksen ben ne desem sana birşey ifade etmez. said: zaten demokrasiye inanmadığını belli etmiş, işi düşünce demokrasiyi hatırlamış diyelim. başka zamanlarda da seni adamdan saymıyor diyelim. ama sen demokrat olduğunu iddia ediyorsun, öyle değil mi? yani kim olursa olsun, birey hakkının korunması senin düşünce yapın gereği önemli olmalı, yanlış mıyım? bu durumda ihtiyacı olduğunda onun yanında olmayacağını, ona destek çıkmayacağını söylemek senin sözüm ona demokratlığının neresinde duruyor? Savunulması gereken adamları kafasına göre seçmek midir demokratlık? hayır kafana göre seçmiyorsun, demokrasiye karşı olan, yıkılması için yapılan girişimleri destekleyen adamları hariç tutuyorsun sadece. buna da ektiğini biçmek denir. said: 80k kızın türbanının peşinden koşarken sizden demokratı yok da, belki ondan daha fazla bireyin attığı oyun çalınmış olması ihtimaline sırf size ters geldiğini düşündüğünüz bir partiye verilmiş olması olasılığı yüzünden tepki göstermemek midir demokratlık? Hani demokrasi ideolojiler üstüydü? onlar da demokrasiye karşı düşünceler belirtse ya da yıkılması için yapılacak eylemleri teşvik edici şekilde konuşsa benden destek namına zırnık alamazlar. ayrıca "rakip partiyi yargı kapatmalıdır", "rejim oylanıyor, ona göre oyunuzu verin" diyen partiye de zerre kadar desteğim olmaz gene bu konuda. idealistim ama salak değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Bu ülkenin tam bağımsız,tarafsız süper hakimleri AKP'nin Büyükçekmece ve Çekmeköy'de yaptığı kanıtsız,sebepsiz yeniden sayılsın itirazına "EVET" diyip,CHP'nin diğer ilçelerde ve illerde yaptığı kanıtları olan itirazlara "HAYIR" demiş,red edilmiş. Durmak yok yola,devam İlçe hakimleri kabul etmemiş Beylikdüzü'nde,ile çıkacaklarmış.Onlarda büyük ihtimal red edecek bu seferde AİHM'e gideriz o zaman demiş adaylar topluca,gitsin daha iyi olur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 olayların münferit değil organize olduğu gayet belliydi ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 eğer oylar çalındıysa.. ve gerçekten belli hakimler de bu işle beraberse.. ve sonra birileri ulaşıp didinip bu işi "hukuksal" olarak çözerse.. işte o zaman tam olarak istediğim "guguk değil, hukuk devleti" oluruz. umarım işler böyle gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 DarKRideR said: Bu ülkenin tam bağımsız,tarafsız süper hakimleri AKP'nin Büyükçekmece ve Çekmeköy'de yaptığı kanıtsız,sebepsiz yeniden sayılsın itirazına "EVET" diyip,CHP'nin diğer ilçelerde ve illerde yaptığı kanıtları olan itirazlara "HAYIR" demiş,red edilmiş. Durmak yok yola,devam İlçe hakimleri kabul etmemiş Beylikdüzü'nde,ile çıkacaklarmış.Onlarda büyük ihtimal red edecek bu seferde AİHM'e gideriz o zaman demiş adaylar topluca,gitsin daha iyi olur ... şu işe bak, kendi işimizi nerde çözmeye çalışıyoruz.. Garip değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 iktidarsın. oyları çaldın.yargı senin emrinde ve sen yediğin haltın ortaya çıkmasına izin vereceksin. Dostumm yapmmaa hadii sen çıldırmış olmalısın burası türkiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ankara'ya başvurulmuş galiba,TV'de gördüm YSK'nın merkezinde hala tartışmada olan 5-6 ilçe daha varmış diye gördüm.Buradan aldığımız haber buydu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sam said: DoGMeaT said: Merhabalar Ben sadece bu mesajı ilginç buldum senide haklı buluyorum;darbe lazım diyen adamlar "oylarımızı çaldınız" da diyebiliyor,garip bir ironi,ama tersten bakarsan olaya adamların desteklediği partinin oyları sayılmamış yargı iktidarın kontrolü altında basın iktidardan korkuyor ise başka neye güvenecekler ? yukardaki şartlardan hepsi gerçekleşmişmi,o şu bu,o ayrı konu. ayrıca ilk sayfadaki yanmış pusulanın chp'ye ait bir rey olması size "fake" geliyorsa yanmış onca yun arasından chpye ait bir oyu bulmak tabikide zor olmamalı http://cnnturk.com/2009/turkiye/04/02/mamakta.yanan.oylar.arastiriliyor/520597.0/index.html bir kere daha tekrarlayayım: "oh olsun" demiyorum, gereği neyse yapılsın diyorum ve bütün "adli makamlar onların kontrolünde" sözlerine rağmen daha verdiğin linkin adı "yanan oylar araştırılıyor". e hasıraltı edilmesi gerekmez miydi? demek ki sir'ün dediği yanlış değilmiş. kısacası benim şahsi prensibimde bir değişiklik yok, bu bir kenara.. bu olay biraz da "kurt var" diye bağıran çocuğa benziyor ama daha farklı. bizim hikayemizde çocuk köylüleri ne zaman görse "siz göbeğinizi kaşırsınız, sizin verdiğiniz oy oy değil, aziz nesin haksızmış, sadece %47 aptalmış" diyormuş. şimdi bu çocuk "çöpten oylar çıktıııı, nerdesiniz demokratlarrrrr" diye bağırıyor. ben hala köyün şerifine havale ediyorum durumu, eğer o çocuk benim yerimde olsa %101 "oh olsun, darbe yapamadık ama bunu yaptık, nasılsa sizin oyunuz oy değil" derdi. sen oy çalındığından şikayet eden adamın çözüm olarak darbe önermesinden başka bir izlenim edinebilir misin? tokata tabancayla karşılık vermekten farkı yok. neden peki? çünkü "her yol mübah". buradaki dert demokrasi değil yani, o nedenle benim desteğimi beni sadece işi düşünce hatırlayan, onun dışındaki zamanlarda beni adamdan saymayanın yaygarasına niye katılayım? şimdi bir dakika oy çalmak demokrasiyele ne kadar bağdaşıyorsa darbede o kadar bağdaşıyor az demokrasi/çok demokrasi diye bi ölçü olabilirmi? o yüzden tokada tabanca değil tabancaya tabanca olarak görüyorum. darbe isteyen adama göre elindekini muhafaza etmek için her yol mübahsa demokratik bir seçimde oy çalan kitlelerin oluşuda iktidarı almakta "her yolun mübah" olduguna inanan insanların varlıgını göstermezmi? olay birazda etki-tepki olayı bence. aynı allaha havele etmek gibi,adaamın yapabileceği birşey yok,karşıdakinden bir kötülük görmüş,ve aklına gelen en olası üstün kuvveti hatırlıyor,"allah belanızı versin" in ete kemiğe bürünmüş hali işte "darbe mübah" neyse çok dallanıp budaklanmasına gerek yok darbe mübah demiş adam,iyi birşeymi darbe? darbeyi savunacak herhangi bir adamla siyaset tartışacak değilim,lakin o adamın niye o uca gittiğini görüp,anlamak lazım. oy çalmak kolayca kabullenebilecek birşey değil o verdiğim linkin varlığı bile , "ateş olmayan yerden duman cıkmaz" deyişini aklıma getirip beni baya bir üzdü,sonuçta düşünsene,yo ksayılan,fikri sallanılmayan vatandaşlara sahip bir demokrasi,düşünmesi bile korkunç,muz cmhuriyetinde olur diye düşünürüm ancak.lakin biz burda bunun tartışmasını yapıyoruz,hoşmu sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 valla dogmeat, darbe sözcüğünü bir aratın şu forumda. bu oy çalma iddialarından yıllaaaaaaaaaaar önce aynı insanlar yine darbe istiyordu. etki-tepki diyorsun, benim tepkimin etkisi de işte bunlardır. o adamlar o uca bugün gitmedi, hep o uçtaydılar, yıllar önce de o uçtaydılar. hergün konu dışı bölümünde 10 saat harcayıp "aaa kim darbe istiyor" diyenlere lafım yok zaten. braille alfabesiyle kodlayıp gönderelim arzu ederlerse. ha ayrıca 3-5, hatta 100 çuval oyla darbe aynı şey değildir. 2-3 belediye yönetiminin hileyle el değiştirmesiyle bütün ülkede demokrasinin silah zoruyla ortadan kaldırılmasını bir tutmuyorsun herhalde? ha ayrıca ilkini yasal yollarla engelleyebilirsin, ikincisinde 'kaybolursun' itiraz edersen. valla o vatandaşlar iktidardaki partiyi beğenmeyince "darbe lazım darbe" diyorsa o ülkede evet durum vahimdir. vatandai durup kendisine biraz bakmalı en önce. cemaat kendini bir dirhem tutmuyorsa imam da o cemaatten çıkıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 munferitten geneli yargilamak. bir ornekten genelleme yapmak, toplumun bir kesimine bunu mal etmek. oyların calinmadiginin, calinsa bile hak oldugunu var saymak, bunu cikarimlarina temel yapmak. super. idealist veya salak misin bilemiyorum ama kotu niyetli oldugun kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Halk uyutulmuşsa. İktidar partisi atatürk ilke ve inkilaplarını her fırsatta yıkmak istiyorsa. Ne gibi bir çözüm önerebilirsin Sam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bu arada askeri sigorta olarak gormek ve ordu goreve pankartlari acmak elestirilebilinir ancak bu duruma yol acanlari da elestirmek lazim. ben kimsenin kendiliginden darbe isteyebilecegini sanmiyorum. ancak memnun olunmayan yonetimin gitmemek icin demokrasi harici yollar (hukuku elindeki yonetme erki sayesinde silah olarak kullanmak, secimlere hile karistirmak, rusvet ile oy almak vb) ile yonetimde kalmak niyetinde ise asker goreve diyenleri degil buna yol acan sistemi elestirebilmek lazim. mesala kuvvetler ayriligi ilkesini, parti ici demokrasiyi oturtamayanlari elestirebilmek lazim. yonetimde kalmak icin secilen yollari da elestirmek lazim. ben bunu gorurum bunu gormem demek komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 rahatsiz said: munferitten geneli yargilamak. bir ornekten genelleme yapmak, toplumun bir kesimine bunu mal etmek. oyların calinmadiginin, calinsa bile hak oldugunu var saymak, bunu cikarimlarina temel yapmak. super. idealist veya salak misin bilemiyorum ama kotu niyetli oldugun kesin. bir örnekten genelleme yapmak diyorsun da bu başlıkta yapılan nedir peki? :/ "akp sistematik oyları iç eder" diye hüküm konulmuş bile. oyların çalınmasının hak olduğunu nerede söylemişim? şimdi çıkarıp koyamazsan iftiracının önde gidenisin. iftira atmak ne kadar kolay olmuş be, utanma olur biraz. sinad said: Halk uyutulmuşsa. İktidar partisi atatürk ilke ve inkilaplarını her fırsatta yıkmak istiyorsa. Ne gibi bir çözüm önerebilirsin Sam ? seçimde oy ver, yürüyüş yap, medyadan sesini duyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar